Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Wat kan ik hieraan doen

[Gesteld op: 11-10-2009]

Toelichting:
mijn hond uit asiel is niet graag alleen Scheurt dan alle papier kapot waar hij aan kan Verder anders niets Wat kan ik hier aan doen neem hem veel mee maar gaat niet altijd
Wil niet in de bench wat ik ook doe i
Antwoord:

Beste vragensteller/-stelster,

Geeft u hem eens een poosje een combinatie van de volgende bachbloesemremedies: Star of Bethlehem, mimulus, Heather, Honeysuckle en Chicory. Deze bloesemremedies, leren eventuele moeilijke gevoelens van de asiel- tijd te verwerken en zo een nieuw begin te maken met de huidige tijd, die af en toe samengaat met even alleen zijn.

Daarbij heb ik nog een aanvulling:

Wanneer u het gevoel heeft dat uw hond soms extreem driftig is, dat er niet gebeurd wat hij wil, dan helpt daar de bloesem Vine voor, om iets meegaander te worden in de belevingswereld van ander mens en dier. Voor honden met een hele sterke wil, die extreem zelfverzekerd is en zich kan uiten in dominantie en sterke onafhankelijkheid.

Wanneer u het gevoel heeft dat het scheuren van de papiertes meer uit woede gebeurd, dan helpt daarbij Holly. Voor als uw hond meer het type is van af en toe wantrouwig zijn, slecht gehumeurd, achterdochtig en van zich af kunnen bijten daardoor. 

Wanneer u het gevoel heeft dat uw hond compleet door het lint gaat en zijn zelfbeheersing verliest, dan helpt daar Cherry Plum voor, om de kalmte te bewaren en rustiger met zijn emoties om te gaan, die mogelijk erg beangstigend kunnen zijn voor hem. Wanneer u het idee heeft dat de hond spanning opbouwt die zich uiteindelijk uit in een uitbarsting of hyperactief gedrag.

(Deze laatste remedies heb ik genoemd om het scheuren van het papier te benadukken. Het kan puur uit de Heather gemoedstoestand komen, dus probeert  het eerts met de bobvengenoemde samenstelling. Wanneer u het idee heeft, er spelen veel meer emoties, dan kunnen de laatste remedies van aanvulling zijn.)

Probeert u zelf ook niet al de veel de schuld op u te nemen, wanneer hij even niet mee kan. Hebt u erg last van een schuldgevoel, dan zou de bachbloesem Pine u kunnen helpen, om geen schuldgevoel te hebben t.a.v uw hond even thuis laten.

Het helpt daarbij om, -wanneer u weg gaat-, hem hier eventjes op voor te bereiden. Dit kan heel simpel. Even in beelden proberen voor u te zien, ik ga weg, maar kom ook weer terug en zo in beelden over te brengen op uw hond.

Het blijkt dat dieren heel vaak de "wat de baas juist niet wil ", overgeseind krijgen, de beelden van de baas,dan voor zich zien. d.m.v de onzichtbare/ongehoorde taal. B.v baas: ik wil niet dat je op de bank gaat, en dan ziet de baas voor zich "dat de hond op de bank gaat", i.p.v andersom.

Het blijkt dat honden het woord "niet", niet herkennen, omdat ze juist het tegenovergestelde beeld overgeseind krijgen. Niet op de bank mogen bestaat immers niet in beeldentaal, alleen wat wél kan, immers. Dus liever wat mag wel, benadukken, dan steeds wat niet mag, anders weet een dier niet meer waar hij/zij aan toe is en blijft maar vragen en quecken, mag dit dan wel? Is dit goed? En dan zoeken ze natuurlijk grotendeels de grenzen op omdat ze niet weten waar die liggen, doordat ze vaak "niet"  horen, i.p.v horen wat wél mag. De onzekere honden hebben hier erg veel last van. Ze horen immers nooit het juiste en goede, en krijgen daarbij ook nog straf voor hun zo goed mogelijk hun best doen, om uit te zoekn wat de baas goed vind. Heel verwarrend, ook erg vergelijkbaar met kleine kinderen.

Dieren voelen daarbij dan ook nog haarfijn aan wat de baas verdriet doet en hebben moglijk ook juist vaak verdriet, omdat ze het verdriet van de baas voelen.

Dus probeer positief te denken naar het dier toe. En wanneer u het idee hebt dat uw eigen gevoelens sterk een rol spelen in situaties, neem hier dan ook een bachremedie voor, dit werkt allemaal ten goede voor uw hond.

Stel u voor dat wanneer u weg bent, u het dier tevreden voor u ziet, spelend met iets, zet eventueel een radio aan, of een cd die u vaak speelt wanneer u er bent, een geur van een t-shirt o.i.d waar uw geur aan hangt, bij hem in de mand leggen....noem maar op, dit zijn zo wat ideetjes, u kunt er zelf waarschijnlijk nog wel in uw situatie passender vinden.

Samengevat:

Dus liever denken, in wat u wil/zou willen i.p.v andersom. B.v als u wel eens denkt, ik zou niet willlen dat mijn hond zich eenzaam voelt "als ik weg ben," denken aan een gelukkige en tevreden hond. En gedachten in uzelf over hem ook positief houden...b.v op het werk denken, goh wat een lieve hond hebben we toch, en goh, dat hij zich al zo goed gedraagt, na zo lang in het asiel te hebben gezeten, ik noem maar wat op hoor, dus de hond positief bevestigen, dat hij het goed doet, ondanks zijn gevoelens waar hij/zij nog niet overheen is.

 Gevoelens geven puur aan, dat de hond ergens me zit, en gevoelens op zich zijn postief, hoe negatief we ze ook mogen ervaren en beleven.....indien we ze niet hadden, dan was het ook niet best. Het is puur de tegenpool, het uit balans zijn !  Dit even ter aanvulling niet alleen op uw situatie, maar ook voor meer lezers van deze rubriek.

Probeert u het eerst eens met deze samenstelling, het is en blijft een advies op afstand, voor een passendere samenstelling met veel meer zekerheid, zou een emailconsult goed zijn. Dit zou ook een mogelijkheid voor de toekomst kunnen zijn, wanneer deze remedie-samenstelling toch niet de op uw hond passende  zou zijn. Hiervoor is vaak meer info. nodig van het dier, alemenere karakteriegenschappen, mogelijke gebeurtenissen van het verleden, veranderingen in het leven van het dier enz.

Ik hoop dat uw hond gauw een stukje gelukkiger in huis is, wanneer hij even niet mee kan.

Veel succes en een dikke hug voor uw hond,

Vriendelijke groet,

J.Osinga

Wilt u meer info. dan kunt u me altijd bereiken via mijn mail.

Osinga@bachbloesem-advies.vpweb.nl

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Wat kan ik hieraan doen:

HOE REU BEHANDELEN DIE INEENS NIET HANDELBAAR IS
      [Gesteld in Hondengedrag]
2010-01-31 23:42:24
Mijn vriendin twijfelt over de toekomst
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-18 11:18:57
Schilderwerk plafond balkon van buurman.
      [Gesteld in Vereniging van Eigenaren]
2012-08-21 13:17:45
Verplicht meedoen met ramen wassen II
      [Gesteld in Vereniging van Eigenaren]
2013-04-15 11:16:25
algemene informatie
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-02-19 12:13:51

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258137
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+