Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Hoe kan ik mijn piepende/huilende hondje helpen?

[Gesteld op: 07-10-2009]

Toelichting:
Mijn teefje is 2 weken gaan logeren bij mijn ouders en sinds ze terug is ligt ze steeds zachtjes te piepen, alsof ze pijn heeft. Ze ziet er heel verdrietig uit. Ik ben inmiddels 2 keer naar de dierenarts geweest, ze hebben een rontgenfoto gemaakt maar kunnen niets vinden. Ik hoor haar heel duidelijk slikken, heel hard, maar in haar keel kunnen ze ook niets zien. Wel zien ze dat ze wat krampachtiger adem haalt maar op de foto was niets te zien,geen obstakels. Ik sprak laatst iemand die zei dat ik haar misschien opnieuw in balans moest brengen......
We zijn al een jaar aan het verbouwen wat wel voor wat spanningen zorgt en ik heb kleine kinderen waarvan de jongste 1 1/2 die haar graag hardhandig knuffelt. Misschien is dat allemaal nog van invloed. Ik ga binnenkort een weekend naar mijn ouders en ben erg benieuwd of ze zich daar anders gaat gedragen, misschien vond ze het daar wel veel leuker. Kunt u mij helpen? Ze lijkt zo verdrietig.
Antwoord:

Beste meneer/mevrouw,

Heel sneu voor uw hondje dat ze zich zo voelt. Natuurlijk zou ik u graag willen helpen, uw hondje te gaan helpen.

Uw hondje zou zeer geholpen kunnen zijn met de bachbloesem remedies. Deze remedies werken op de emotionele gesteldheid van mens en dier, op onverwerkte shocks, angsten, depressies, eenzaamheid, rouw, etc. en zoals u zelf al schreef, lijkt uw hond heel verdrietig te zijn.

Voor een gericht advies die specifiek op uw hondje en haar persoonlijke leefsituatie is afgestemd, zou een uitgebreidere omschrijving nodig zijn, die zaken t.a.v uw hondje verhelderd, verduidelijkt, die een ruimer beeld van uw hondje en haar situatie te verkrijgen. Niet allen t.a.v nu, maar ook mogelijke veranderingen, kort geleden, in uw eigen leefsituatie noem maar op. Dit zou op de lange termijn beter voor uw hondje kunnen zijn, maar het hoeft niet, als het een tijdelijke stemming is. Deze tijdelijke stemming, is in de situatie van uw hondje niet helemaal duidelijk. Ook weet u niet wat er is gebeurd waarom ze zo is en zich zo voelt.

Voor diepere problematiek en zaken die niet binnen een dag verholpen zijn is een uitgebreider plan van aanpak nodig die om een samenwerking vraag tussen de baas, de hond en de dierenhulpverlener.

Deze rubriek leent zich hier uiteraard niet voor en is puur voor een kort advies en info. t.a.v een begin met het kennismaken met de bachbloesemremedies, tijdelijke korte adviezen waar mensen even mee verder kunnen. 

Voor uw hondje zou het mogelijk kunnen blijken te zijn, dat een uitgebreider en langsdurigere aanpak nodig is. Dit zou dus kunnen, (b.v bij overstreste honden, honden die uitgeput zijn door verschillende redenen, maar dit kan ik in uw geval van uw hond, hiervandaan (achter de laptop) moeilijk bekijken natuurlijk.

Deze aanpak, zou middels een dierenconsulente kunnen die bij uw hond thuiskomt, waar in haar vertrouwde omgeving een duidelijk beeld verkregen wordt.

Ik zou u, aan de hand van uw toelichting, indien u uw hondje zelf zou willen helpen, een advies kunnen geven, en u kunt aan de hand hiervan eens kijken hoe het zich dan uitpakt. Liever doe ik dit niet, omdat een serieuze kijk naar uw situatie (verbouwing, kleine kinderen etc. ) een zeer grote rol zou kunnen spelen en dan werkt de aanpak van behandeling averechts, omdat de oorzaak van het verdriet van het dier zowiezo aangepakt dient te worden.

Als v.b: Is uw hondje b.v zo overstresses geraakt, dat ze totaal is uitgeput, moedeloos is geraakt, of zelfs geshockeerd geraakt door de laatse druppel die de emmer deed overlopen, dan kan het zelfs gevaarlijk zijn nog langer veranderingen t.a.v de hond te mijden en kan de hond ernstig ziek worden. Dus neem de klachten zeer serieus en wanneer het verdriet niet gauw verbeterd, raad ik u een serieus consult ten zeerste aan liefts z.s.m.

Dan over de bachbloesems:

De bachbloesemremedies zijn verkrijgbaar bij de apotheek, drogisterij, reformzaak. U zou bij mij ook een samengesteld flesje kunnen kopen, wat veel goedkoper uitkomt.

Besluit u om eerst zelf te proberen uw hondje te helpen, dan geef ik u hieronder een samenstelling, waar u eerst mee zou kunnen beginnen. U kijkt dan hoe of het gaat.

U vult een pipetflesje met bronwater, daaraan voegt u toe van ieder remedie 2 dr. toe en dit zijn: Honeysuckle, Agrimony, Sweet Chestnud, en Star of Bethlehem.

Van dit druppelflesje neemt minimaal 4 druppels per x. Dit is zijn behandeling per keer. Graag wanneer u begint, de eerste dag liefts ieder uur, deze 4 druppels geven. Hoe geeft u hem dit? Dit kunt u over zijn brokjes druppelen, maar ook in wat water druppelen en hem dan geven. Hoe?

V.b Wanneer uw hond weinig uit zjjn mand komt, veel slaapt of lusteloos is, kunt u hem met een appart pipetje (druppelaartje) ook de druppels in zijn bek druppelen. U raakt met dit pipetje het orginele druppelflesje natuurlijk niet aan. Deze houd u appart.  Dus u voegt de 4 druppels uit het klaargemaakte druppelflesje toe aan wat water en geeft hem dit dan middels het aparte druppelaartje en spuit het voorzichtig in haar bek. Ook een mogelijkheid de dr. op een stukje brood, brokken, wat dan ook te druppen en dan te geven. De eerste dag moet u dan zien als een soort e.h.b.o behandeling, waarbij geld dat de gemoedstoestand liefts zo vaal mogelijk de juiste prikkel van de positieve iegenschap die tegengesteld is aan welke waar ze nu in zit. Wanneer u merkt dat er verbetering optreed dan gaat u nog eventjes door, en daarna schakelt u over ,.....dan mogen er meer uren tussen zitten. Dan geeft u haar minimaal 6x per dag haar druppeltjes en verbeterd het dan dan schakelt u over op min. 4 x daags en dit houd u aan tot ze beter is.

Ik zou zeggen, start hier zo gauw als mogelijk mee, en laat even weten hoe het zich ontwikkeld. u kunt me bereiken via onderstaand mailadres, wanneer u meer specifieke hulp wenst en/of meer begeleiding, info etc.

Heel veel beterschap en sterkte voor uw hond.

 

Voor uitgebreidere info. over de werking-toepassing van de bachbloesemremedies, een passend advies t.a.v de situatie waarin uw dier verkeerd, berichten via een emailconsult mailt u naar:

Osinga@bachbloesem-advies.vpweb.nl

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Hoe kan ik mijn piepende/huilende hondje helpen?:

Hebben wij rechten als pupkoper richting de fokker
      [Gesteld in Rechtshulp-Zeeland]
2008-11-13 14:26:41
Hebben wij rechten als pupkoper richting de fokker
      [Gesteld in Honden]
2008-11-13 14:40:47
oudst zoon bang voor puppy
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-12 11:37:47
Nieuwe hond bijt soms 1 van de andere honden
      [Gesteld in Hondengedrag]
2009-12-01 16:58:43
Hoe krijg ik eenheid in de groep?
      [Gesteld in Hondengedrag]
2012-06-10 01:33:08

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258137
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+