Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Kinderen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Kinderen en krijg online een antwoord van de specialist in Kinderen

Zelf een vraag over Kinderen? Klik hier.
Meer vragen over Kinderen.
De huidige beheerder van de rubriek Kinderen:
Naam: Samed
Bedrijf: Parlan kind en jeugd
Reactiesnelheid: 1295 uur
Waardering: 0.0 (van max. 10)
Meer informatie over Samed vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over KinderenVragen over Kinderen via RSS. Klik hier.
RSS over Kinderen op jouw website?Vragen over Kinderen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over KinderenVragen over Kinderen via E-mail. Klik hier.

Zoontje 1 jaar 2x per maand ziek

[Gesteld op: 06-10-2009]

Toelichting:
Hoi,

Mijn zoontje is zo ontzetten vaak ziek. zijn klachten zijn bijna altijd hetzelfde. Moe, hangerig, koorts 40 graden, diarree, hoesten, snotneus, slijm. vaak gaat de koorts na een dag of 5 weg en dan blijfdt de diarree en verkoudheid nog even aanhouden. Hij heeft toen ie een paar maanden was twee keer in het ziekenhuis gelgen vanwege uitdroging. zijn ontlasting is al vaker onderzocht maar niks gevonden. voor de rest krijgt hij vaak dezelfde check. en advies is altijd hetzelfde: uitzieken. Hoe kan het toch dat hij zo vaak ziek is. hij gaat nu 6 mnd naar de creche 2 dgn per week, naja als hij beter is dan. Maar vaak hebben de kindjes niks, maar hij wel. Hij is ontzettend vrolijk en lief en gevoelig kind. Op de creche vind hij het helaas verschrikkelijk. hij kan niet wennen aan de drukte en het lawaai. Hij is dan ook erg bang. Ik weet dat hij heel gevoelig is, maar is er iets wat bik voor hem kan doen. Wat betreft zijn angsten en zijn weerstand?
Antwoord:

Hallo,

wat de betreft de weerstand, zal er wel vaker gezegd zijn, dat een goede voeding wonderen doet en wat is goede voeding? Als een kind alle goede stoffen envitaminse die een dag nodig zijn binne krijgt. Hiervoor zal er in uw geval een aangepaste maaltijd of dieet voor hem nodig zijn. Ik ben geen arts die u kan adviseren om een middeltje te gebruiken of zo. Ik denk verder, dat uw kind inderdaad een gevoelig jochie is maar ook vatbaarder dan aandere leeftijdgenoten. Het is dan ook belangrijk henm goed te beschermen tegen allelei koudjes en griepjes.. Goede kleding en voeding is dan weer van groot belang.

Wat natuurlijk heel erg duidelijk is, is, dat uw kind zich niet lekker in zijn vel vind zitten op de school. Is hier een keer iets gebeurd of is hij het pispaaltje of zo. lijkt dat hij de dupe is van de machtstrijd van kinderen onderling. Zolang hij hier geen prettig gevoel zal hebben, zal de geestelijke toestand zijn fisieke stabiliteit gaan beinvloeden. Het is dan ook noodzakelijk hier een keer goed in overleg te gaan met de opvang. Ik vrees dat de ziektes ook het ideale middel voor uw zoontje is om niet naar de creche te hoeven. Uitzieken is vaak wel het beste, maar de oorzaak vinden is ook belangrijk en in dit geval zou die dus best eens in zijn gemoedstoestand kunnen liggen.

Probeer dus eens te praten met de leiding van de creche en kijk of hier iets te veranderen is, zodat uw zoontje meer plezier heeft in dit noodzakelijk kwaad. Mogelijk komt dan ook een rust in de lichamelijke onrust van uw zoontje.

Mocht u hier echt geen oorzaak in vinden, dan is een gesprek met de huisarts ook weer het beste en misschien dan wel een om te kijken of er een gedragsdeskundige of psycholoog eens met hem kan praten.

In ieder geval heel veel sterkte en ik begrijp uw zorgen, maard enk dat de oplossing toch dichterbij is dan men denkt. JP

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Kinderen:
Geestelijke Gezondheid
Groei & Ontwikkeling
Kindergeneeskunde
Kinderverzorging
Revalidatie
Seksueel Misbruik
Vaccinaties
Voeding


Gerelateerde vragen aan Zoontje 1 jaar 2x per maand ziek:

Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
miskraam 9 wk en 0 uren contract
      [Gesteld in Advocaten-Zuid Holland]
2011-01-17 12:01:44
Recht op vrije keuze (z.huis/hulpverlener‏)?
      [Gesteld in Gezondheidsrecht]
2013-02-26 13:12:24
hoe te handelen?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2008-01-17 10:59:40
Verlopfopbouw bij wisselende ziekte/verzuim.
      [Gesteld in Arbeidsrecht Utrecht]
2009-04-06 15:32:18

Gemiddelde score Kinderen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+