Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

schaduwjagen

[Gesteld op: 27-09-2009]

Toelichting:
Onze teckel van 15 maanden heeft sinds een half jaar last van het zgn schaduwjagen. Ze is de laatste pup uit een nest. Het is een timide hondje, erg onderdanig en in de eerste instantie wat huiverig voor vreemden. Komen we andere honden tegen gaat ze gelijk op haar rug, maar na de begroeting speelt ze vrolijk mee. Speelgoed (touwtjes, balletjes) maar ook kussens van haar mand worden regelmatig gesloopt. Pas heeft ze een kussen van onze stoel ontdekt en de vulling eruit getrokken. Ze is erg druk, reageert op geluiden, lichten van auto's en bewegingen. Is voor haar Walnut en Star aan te bevelen? Hoe kom ik aan die bachbloesem remedie?
Antwoord:

Beste meneer/mevrouw,

Ik zou eens een poosje een samenstelling proberen met de volgende remedies:

Mimosa, dit is een bloesemremedie die helpt zich meer te kunnen afschermen van extreme prikkels en zaken die als " té " kunnen overkomen. Mimosa is geen bachbloesem. Verder kunt u Star of Bethlehem daaraan toevoegen en Vervain. De bloesemremedie voor dieren die heel veel energie hebben en die daar moeilijk mee kunnen omgaan.

Verder zou u eens naar onderstaand lijstje kunnen kijken of u uw hondje nog in een of meer karakteromschrijvingen herkent ! Dit in verband met een zo goed mogelijk beeld te verkrijgen van zijn sloopgedrag naast de Vevain.

Impatients: Dit type dier heeft het altijd druk en is ongeduldig. Ontspanning is heel moeilijk voor hem.

Vervain:Dit dier is heel enthousiast en kunnen prima overdrijven. Als dit dier iets in zijn kop heeft gebeurt het ook en dit krijg je er niet makkelijk uit. Zelfs in hun slaap zijn ze nog overactief.

Heather: Dit type dier kan heel slecht tegen alleen zijn. Ze zijn druk van karakter en opdringerig. Ze volgen je overal.
Wordt dit type dier wel alleen gelaten dan kan het gaan gillen/huilen of de boel gaan slopen.hhh

Chicory: Dit type dier is lief en aanhankelijk, maar wel zo erg dat ze overal met je meegaan. Krijgt dit dier geen aandacht dan zorgt hij er wel voor door dingen kapot te maken etc. Dit dier kan ook omschreven worden als jaloers en bezitterig.

Agrimonie: Het dier is een allemansvriend, gaat confrontaties uit de weg, kan moeilijk met spanningen omgaan. Het dier kan stijf aanvoelen in de nek en schouders door ongeuite emoties en zaken die die niet laat zien aan de buitenwereld.

Mimulus: Angst voor bekende alledaagse dingen. Het dier is wat verlegen en het is gevoelig. Het reageert snel op stemmingen.

Bachbloesemremdies zijn te koop bij de drogist,de tuinen verkoopt ze ook !

U zou bij mij ook een 30 ml pipetflesje kunnen laten samenstellen,

mailt u dan even. Mailadres staat aangegeven in mijn profiel.

Veel sterkte met uw teckeltje.

Vriendelijke groeten,

J.Osinga

 

 
Reactie vraagsteller:
Beste mevrouw Osinga,

Graag zou ik door u een flesje laten samenstellen. Wat de Vervain betreft zit ik zelf ook een beetje te twijfelen en denk aan het Chicory type. Ons hondje volgt ons vaak overal, gaat gaue op onze voeten liggen als we ergens staan, is erg lief en laat nooit merken dat ze het vevelend vindt alleen te zijn. Maar doordat ze zo aanhankelijk is heb ik een vemoeden dat dat wel een rol speelt. Vervain heeft ook wel bekende teckeleigenschappen maar die vind ik minder overheersend. Graag zou ik van u vernemen wat een flesje kost en hoe de verzending en betaling gaan?

met vriendelijke groet Carin van der Meer
 
Antwoord Beheerder:
Beste Mevr. van der Meer,

Goed dat u nog even verder heeft gekeken naar mogelijk andere stemmingen die een rol kunnen spelen. Ik denk dat Chicory en Heather samen goed zouden zijn voor het gedrag van volgen en op de voeten liggen als u staat. Hij kan hiermee ook mogelijk aangeven, hé ik voel me niet fiijn en op geen enkele andere wijze, dit ook i.v. met het schaduwjagen. Ik zit ook sterk aan Centaury en Mimulus te denken i.v.m het onderdanige apect. Vervain wordt wel gegeven bij schaduwjagen dit i.v.m soms overmatige energie, die de hond dan niet kan verwerken.

Maar belangrijk is hierbij altijd, dat bachbloesems werken heel puur op de mens en dier zijn situatie en hierbij kijken we altijd per dier en mens, het karakter en de stemming, en dit is voor uw hondje ook van belang. Bachbloesems werken niet symptoomgericht, vandaar dat vaak bij dezelfde soort klachten, verschillende bachbloesemremedies worden gegeven.

Verder:

Geeft u in ieder geval even aan welke remedies u passend vind bij uw hondje? Eventueel kan ik u nog verder helpen met een advies,....zodat we een goede samenstelling voor uw hondje maken !

Stuurt u me even een mail naar Osinga@bachbloesem-advies.vpweb.nl dan kan ik u verder over een samengesteld flesje informeren, de verzending en betaling.

Vriendelijke groeten,
J.Osinga
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan schaduwjagen:

obsessief schaduwjagen bij een pup ?
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2008-11-08 02:30:26
hond dwangmatig en zenuwachtig
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2010-02-10 17:17:44
Rusteloos, opjagen, geen aandacht
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2010-05-29 23:40:55
welke bachbloesem?
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2010-11-18 12:36:53
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+