Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Hond in wagen

[Gesteld op: 25-09-2009]

Toelichting:
Hallo

Onze hond, een Golden Retreiver, 6 jaar, komt uit een asiel. We hebben hem nu 1,5 jaar. Hij is super lief en vriendelijk. Iedere keer echter wanneer we de hond meenemen voor een langere trip in de auto lijkt hij onrustig. Hijgen en draaien en keren. Nochtans gaat hij graag mee met ons in de wagen, maar toch lijkt hij een langere trip niet goed te verdragen. Toen we in juni terug kwamen van Frankrijk heeft hij er twee dagen van moeten bekomen. Binnenkort vertrekken we opnieuw voor een wagentrip van 12 uur. Ik wou dus even checken of mijn hond met een bachbloesem zou kunnen worden geholpen.

In ÚÚn adem door kan ik u ook vertrekken dat hij aan flancksucking doet (= op zijn achterflank sabbelen). Meestal wanneer we hem geen aandacht geven, of zijn zin niet krijgt (ik vergelijk het met een kind dat zijn zin niet krijgt en dan begint te mokken). Dit gedrag vertoonde hij reeds van toen hij uit het asiel kwam. Tijdens vakanties, wanneer we ruim voldoende tijd hebben om ons met hem bezig te houden, vertoont hij dit gedrag weinig of niet. Kan u mij (of liever de hond) hier misschien ook mee helpen?

Alvast bedankt voor uw reactie.
Vriendelijke groeten
Mich Schoensetters
Antwoord:

Hallo Mich Schoensetters,

U schrijft dat uw Golden Retriever graag mee gaat met u in de auto. Maar dat hij een langere trip niet goed lijkt te verdragen. Het lijkt me van belang hier goed rekening mee te houden en nooit over de grenzen van het dier heen te gaan en dingen te doen die tegen het natuurlijk gedrag van het dier ingaan, natuurlijke signalen die b.v aangeven ''hé ik heb frisse lucht nodig,'' of '' ik moet even de pootjes strekken en/of wandelen'' enz. Ik ga er vanuit dat u hier voldoende rekening mee houd.

Ik zou u adviseren minimaal 2 weken voor u op vakantie gaat te beginnen met het geven van de bachbloesemremdie Walnut. Deze helpt makkelijker met overgangssituaties om te kunnen gaan en zich een beetje af te schermen voor invloeden om hem heen, de drukte op de weg, de geluiden, alle nieuwe indrukken die thusi niet te horen en zien zijn enz. Daarbij de Mimosa...dit is geen bach-bloesem maar wel een bloesemremedie die erg goed helpt om alle indrukken die niet bij uw Golden Retriever passen, van zich af te schudden......los te laten. Indrukken die b.v te maken zouden kunnen hebben met uw voorbereidingen voor de vakantie, de drukte die er soms bij komt kijken, het geregel. Mimosa helpt deze indrukken van zich af te houden, zodat uw hond beter zichzlef blijft en vanuit zijn kracht zeg maar de autorit aangaat. De bloesemremedie werkt heel snel en direct kan mogelijk uitstekend zijn voor momenten als een autorit. Mijn collega Liesbeth heeft al een aantal positieve reacties gekregen van hondeneigenaren. Ik heb persoonlijk de werking ervan als zeer goed werkzaam ervaren !

Wat betreft het flancksucking, hiervoor zou ik hem eens minimaal 6 weken voordat resultaat verwacht mag worden Star of bethlehem , Cichorei en Vervain geven.  

Héél veel succes. Ik wens u en uw Golden Retriever een fijne autotrip !

Wilt u meer weten, dan kunt u alijd mailen naar,

Osinga@bachbloesem-advies.vpweb.nl

Vriendelijke groet,

J Osinga

 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Hond in wagen:

Kan ik mijn schade verhalen op de verkoper?
      [Gesteld in Privaatrecht]
2010-09-28 10:23:17
Heb ik recht op schadevergoeding?
      [Gesteld in Privaatrecht]
2010-09-30 21:19:15
Alternatief voor brandwand?
      [Gesteld in Brandpreventie]
2006-11-16 19:29:20
kan u iets over de brandweerauto vertellen
      [Gesteld in Brandweer]
2009-11-08 14:10:21
Wat doe ik hiermee ? Zie hieronder
      [Gesteld in Relaties]
2012-05-23 00:06:29

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+