Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

wat gaat er in haar om

[Gesteld op: 24-09-2009]

Toelichting:
Goedemorgen. Ik ben nu circa 6 weken echt uit elkaar met mijn ex partner. Zij heeft helaas borderline en ik kon niet meer tegen de druk van de relatie. Ze heeft zoveel gelogen onder andere over het contact dat ze met andere mannen had. 4 weken geleden deelde ze doodleuk mee een andere partner te hebben. Ik heb geen contact meer gezocht en heb haar een laatste mail gestuurd waarin ik haar alle geluk toe wens en het daarverder bij wil laten. Sinds die mail probeert ze op allerlei manieren contact te krijgen. ( de hond is meegenomen, ik krijg nog geld van je en wat nog niet meer.) ook stuurd ze me van die vage mailtjes, waatrin bijv staat ik hoop dat ej het leuk hebt, geniet er nog maar van. Wat wil ze hier mee bereiken, ze heeft een andere vriend, ze is al 4 weken niet in het huis geweest volgens de buurvrouw ( vraag me af of dat te maken heeft met dat we daar zowat samen woonde?) ik weet gewoon niet meer wat ik van alles moet denken, mist ze me of is het gewoon op een rot manier aandacht trekken. Ze vertelde me ( als ze zich geod voelde 0 dat ik de man van haar dromen was en ze nog nooit zulke gevoelens voor een man had gehad. Ze heeft vorig jaar zelfs haar spiraaltje laten verwijderen omdat ze zwanger wilde worden. ik ben de draad kwijt.
Antwoord:

Uw beschrijving van haar voldoet exact aan de kenmerken van een borderliner.

U zult als de diagnose tenminste goed is gesteld nooit weten wat er in zo iemand omgaat.

Wellicht heeft u het een en ander gelezen over deze gewoonweg ernstige geestesstoornis, immers deskundigen zeggen dat dat het is borderlinesyndroom, en mocht u wat overigens moeilijk is ermee blijven zitten voor uzelf, sluit u dan bijvoorbeeld aan bij een omstanders ondersteuningsgroep. Of zoek letterlijk hulp, bij huisarts, c.q. een psycholoog of dergelijke.

Ook kunt u kijken wat beschikbaar is aan voorlichting, cursussen bij u in de buurt. Na 2000 zijn ze gelukkig eindelijk begonnen met "voorlichting" over die stoornis en hoe je dan ermee om zou moeten kunnen gaan, als dat al mogelijk is.

Wat veelal ter sprake is is dat er geen verplichting bestaat voor die mensen, en u stelt een aantal zaken, die je als letterlijk gedrag kunt nemen ook. Immers u hoort en ziet het zo.

Geen enkel mens kan daar iets mee. -Ze deelde doodleuk mede dat etc...

Let wel ze doen exact wat ze willen, Kwetsen, ook al zeggen ze van niet. Liegen ook al zeggen ze van niet. Bedrog plegen ook al zeggen ze van niet. En ga zo maar door.

Met andere woorden vaak begint het al in opvoeding ook. Vele ouders laten gewoonweg veel te lang over hun grenzen walsen. En later is het vaak te laat. Dan is volgens ook weer deskundigen gewoonweg therapie nodig. Doch en daar gaan we weer, het wordt die mensen niet verplicht in Nederland.

HELAAS.

Aangezien dat al vreselijke gevolgen gehad heeft door dan maar niks te doen eraan. De politiek is het dikwijls oneens (ook al omdat ze of het niet wensen in te zien dat dit niet anders gaat werken, of dat ze omdat vele vrouwen dan die diagnose hebben, in familierecht welzeker moeten veranderen)

Wat voor mij onbegrijpelijk is dat ondanks de prima studies ernaar nog steeds niet wordt ingegrepen gelijk al inzake waarheidsvinding bijvoorbeeld.

Als politie dat al niet doorheeft in zaken, en dan maar wat je ziet ook terugtennist  naar ggz bijvoorbeeld, en de ggz doodleuk blijft zeggen maar we mogen niks zeggen, dan kunt u zich voorstellen dat dit talloze problemen op blijft leveren ook in het recht en familierecht voor kinderen als die ter sprake zijn.

Genoeg zaken nu bekend.

En even voor wat betreft kinderen. Begin er niet aan als die diagnose bekend is. Daar zou de ggz op dienen aan te dringen.

Aan de éne kant maar de kopprojekten vol laten lopen met dan bekende oorzaak en aan de andere kant vervreemding toelaten na geboorte en scheiding van vaders gepleegd door zulke dan moeders. Moet je je voorstellen.

Die kinderen worden kompleet gehersenspoeld.

Manipulatie is wel degelijk kenmerk van zulke dames.

Maar het gaat hier om u in vraagstelling. Wat wilt u????

U wilt iets snappen, zo zegt u. Nou beste het is niet te snappen. Zijzelf komen met prachtige verhalen, waarvan maar de vraag is wat er waar is ook. Een ieder trapt er maar in zonder waarheidsvinding en niemand heeft gezegd wat zo iemand aan het doen is vaak, ook ouders niet. Met andere woorden als omstander-ouders heb je een vind ik plicht dat te zeggen ook tegen partners van.

Veel succes.

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan wat gaat er in haar om:

Onzekere vriendin, kan mij niet vertrouwen
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-04 02:41:16
Wat moet ik met mijn dochter aan?
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2011-11-28 23:32:33
Mijn dochter van 19 is absoluut niet zelfstandig!
      [Gesteld in NLP]
2012-05-25 15:09:55
Thuis situatie ex vriedin heel slecht
      [Gesteld in Mensen]
2016-01-03 00:23:29
Ik wou weten of het waard is
      [Gesteld in Relaties]
2012-12-07 11:37:21

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+