Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Altijd een herkenning?

[Gesteld op: 19-09-2009]

Toelichting:
Mijn vriendin schiet in bijna alles in een v.l. hierdoor is onze relatie beeindigd. bij een antw. of non verbale houding zegt ze in een v.l. terecht te komen. aandacht te kort???
HELP!!
Antwoord:

Beste.....

Jammer dat je relatie met je vriendin is beëindigd.
Ik weet niet of dat een geval is van 'aandacht tekort'. Sommige mensen hebben last van vorige levens, anderen helemaal niet.

Als je vriendin bijv. hoogsensitief is, heel gevoelig, dan is de scheidslijn tussen dit huidige leven van haar en haar vorige levens dun. Ze kan dan makkelijk switchen tussen toen en nu, daar en hier. Dat is knap lastig als je het niet onder controle hebt. Een reincarnatietherapeut bijv. helpt iemand om sterk in het heden te staan, in dit lichaam, dit leven. Het had misschien nuttig geweest om haar daarbij te helpen, sterker in dit leven te staan.

Als iemand 'telkens in een ander leven schiet' KAN dat best een keer gebeuren vanwege een behoefte aan aandacht, maar ik denk dat er meer aan de hand was. Wie weet kun je haar alsnog attenderen op de mogelijkheid vorige levens AF TE RONDEN, zodat ze beter in het hier en nu aanwezig is, en daarna leert omgaan met haar hooggevoeligheid. Maar het is de vraag of ze dat wil. Voor een ander kun je moeilijk iets willen.

Dus: of zoek een nieuwe, andere vriendin die niks met vorige levens heeft en goed in het hier en nu aanwezig is, of ga opnieuw een relatie met je ex aan en leer er mee omgaan. Als jullie relatie beëindigd is, is-t-ie toch over? Waarom dan nog een hulpvraag. Wil je haar terug of wil je een nieuwe vriendin?

Tip voor jezelf: lees een boek over hoe mensen 'in vorige levens kunnen schieten', en wat je daarmee wel of niet kan (kijk op mijn website voor voorbeeldboeken).

Groetjes! En blijkbaar sta jij lekker stevig in het leven, houden zo voor jezelf.

M.

 
Reactie vraagsteller:
beste M, Wij zijn beiden HSP'ers. Maar als ik vraag aan mijn vriendin bijv.wil jij vandaag de kamer zwabberen, dan komt bij haar ineens een v.l. naar boven van een lakei, kasteelvrouwe enz. en dit moet dan tot op het bot uitgewerkt worden. Zij is iemand van wie ik nog heel veel hou, en haar hiermee wil helpen, maar ze weet het helaas altijd beter. Heeft de hele altern. wereld al doorgewerkt. Toevallig kwam ik op uw site terecht en dacht wie weet!!
"Als jullie relatie beŰindigd is, is-t-ie toch over? Waarom dan nog een hulpvraag. Wil je haar terug of wil je een nieuwe vriendin," dit vindt ik overigens geen relevante vraag cq opmerking, daarom een zes als waardering. Maar toch bedankt voor de snelle reactie.
 
Antwoord Beheerder:
Beste....
Hoe korter en onvollediger de vraag, hoe moeilijker een juiste reaktie. Nu je een voorbeeld geeft, is de vraag duidelijker. Lijkt me logisch.
Als zij de hele alternatieve wereld al heeft doorgewerkt, overigens knap, want er zijn vele mogelijkheden, en jij ergert je nog steeds groen en geel, is het misschien een idee om eens uit te vissen waarom zij het ten opzichte van jou altijd nog steeds beter weet en je fig. om de oren slaat met vorige levens. Lijkt me een gevalletje 'karmische relaties'. Ongetwijfeld hebben jullie onderling nog het eea uit te zoeken. Dit is vast ook geen antwoord dat een hoge waardering krijgt, maar misschien iets wat je aan het denken zet.

Persoonlijk ben ik van mening dat je niet overal vorige levens bij moet halen, al helemaal niet als het om simpele daagse dingen gaat als het huishouden doen. Dat kun je ook op andere manieren uitwerken, gewoon in het hier en nu bespreken.
Ideetje: vraag haar eens wat ze DIT leven allemaal wil in relatie tot jou ipv dat ze al die vroegere levens erbij haalt. Soms hebben mensen moeite met het hier en nu en grijpen ze terug op waar ze wel wat mee kunnen. Dus niet direct een scheeuw om aandacht, of aandacht tekort zoals je eerder suggereerde, maar meer een schreeuw om 'hoe kom ik er nu met jou uit, in dit leven'.

Dus: allebei 4 voeten op de grond, het heden bespreken en die vorige levens op de achtergrond houden. Succes!
Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Altijd een herkenning?:

Mijn gevoel
      [Gesteld in Vorige Levens]
2013-09-14 21:20:54
Waar gebruik je een strobe light/ backuplight voor
      [Gesteld in Duiken]
2007-09-06 14:50:06
Herkent onze kat zijn broertje nog na -/+ 9 weken?
      [Gesteld in Katten]
2008-07-22 21:00:55
geboorte van mijn zoon
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2009-03-17 09:15:13
Wat heb ik met kenia?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-05-29 15:26:43

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+