Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

prostitutie in engeland hoe werkt dat

[Gesteld op: 05-09-2009]

Toelichting:
Ik en mijn vriendin willen weer gaan werken, maar met die regeling in nl heeft het hier geen zin. nou waren wij op zoek naar clubs in belgie en lees ik hier dat we beter in engeland kunnen werken. is dat te realiseren met trein vanuit eindhoven en waar kun je dan het beste heen voor goede inkomens. en is het daar net zo beveiligd en hygienisch als hier in nederland ???
en is dat echt waar 300 euro per uur??? en moet je daargeen belasting over betalen ???
alvast bedankt
groetjes angel en natas
Antwoord:

Je kan in Engeland werken. Maar je betaald wel belasting zowel in Engeland als in Nederland. Hoe dat precies zit en wat je daar en hier moet betalen weet ik niet.

Ik weet dat dames prive een huis huren en zorgen dat zij zelf klanten werven, hoe zij dit doen is mij wel uitgelegd maar je moet daar de contacten hebben. En die heb ik niet dus moet je dat zelf regelen, ik kan je hier dus niet bij helpen.

Hoe je naar Engeland komt dat is makkelijk via trein, bus  en vliegtuig...Wat ik weet is dat Londen goed is.. maar ik ben daar nog nooit geweest. Dus ik weet dat niet precies. Maar denk aan alle grote plaatsen. Ga niet naar ierland want daar is het nog strafbaar ook.

Veiligheid heb je niet. Daarom huren de meeste een huis met 4 of meer dames.

Wat wel belangrijk is. Je moet je melden bij de lokale autoriteiten. Deze geven je een vergunning een soort plastic ID kaart hierop staan al jouw gegevens op een soort chipknip. Hierop staat ook dat je prostituee bent. Je moet iedere maand naar de dokter in Engeland. Die zet op jou kaart in een soort chipknip dat jij op een bepaalde datum bij hem geweest bent. Heb je je niet gehouden aan de controles krijg je een hele hoge boete van de politie en mag je niet werken net zolang tot je je hebt laten controleren.

Echter wat je moet doen voor die 300euro weet ik niet.... maar zie het maar dat alles er op en er aan zit. Meer dan de standaard diensten bedoel ik...Echter ik ben hier in Nederland goed op de hoogte, weet iets van onze buurlanden maar dan houd het wel op, sorry

Als jullie wat dichter bij huis willen gaan werken...Ik ben bezig met het aanvragen voor een vergunning voor een club. Dit loopt al sinds november 2008. Het was de bedoeling dat ik dit jaar in september wilde bouwen, denk dat het pas september 2010 word dat ik alles rond heb, maar misschien eerder en dan zoek ik nog dames die willen werken. Eri is mij mondeling toegezegd door de gemeente dat het rond is. Er zal gewerkt worden in een totaal NIEUW concept (word nergens zo gewerkt, ook niet in het buitenland)... 36 kamers 24 uur in 2 shifts. Voor meer informatie verwijs ik naar mijn website. www.club-g-strings.nl ik werk wel via de opting-in regeling = het voorwaarden pakket maar ik heb andere voorwaarden dan de overige clubs en daar zit het voordeel voor de dames in. Daarbij mag je zelf vragen hoeveel je wilt verdienen zodat je zelf je prijzen kan bepalen. Zoals ook schoenen en autos verschillende prijzen hebben zo denk ik dat de dames ook verschillende prijzen kunnen vragen.

Hoop dat jullie er een beetje uitkomen laat wat van je horen... wil je me spreken kan je dat doen via het mailadres op club-g-stirngs of bel even 06-2345-7008

Groet Karel

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan prostitutie in engeland hoe werkt dat:

algemene informatie
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-02-19 12:13:51
hoe werkt het nederlands prostitutiebeleid?
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-03-13 15:56:02
hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
Heb ik nog recht op een uitkering.
      [Gesteld in Prostitutie]
2012-06-12 13:17:14
Vraag over de zedenpolitie, en mijn rechten?
      [Gesteld in Prostitutie]
2013-05-16 01:25:50

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+