Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Huis & Tuin » Koken » Visgerechten
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Visgerechten en krijg online een antwoord van de specialist in Visgerechten

Zelf een vraag over Visgerechten? Klik hier.
Meer vragen over Visgerechten.

Beheerder worden?

De rubriek Visgerechten heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Visgerechten Klik hier.

RSS over VisgerechtenVragen over Visgerechten via RSS. Klik hier.
RSS over Visgerechten op jouw website?Vragen over Visgerechten op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over VisgerechtenVragen over Visgerechten via E-mail. Klik hier.

naam & bereidingswijze van turks visger. gezocht

[Gesteld op: 03-09-2009]

Toelichting:
Hallo iedereen,

Een jaar geleden heb ik op vakantie een turks visgerecht gegeten, zo lekker (en toch tamelijk eenvoudig leek me) dat ik het graag nog vele malen opnieuw zou willen eten.
De informatie die ik jullie kan geven is echter beperkt, toch hoop ik dat jullie me kunnen helpen want na een jaar zoeken weet ik nog steeds niet hoe of wat dit was.
De vissen werden in een grote pan gebakken met een soort vet of olie in (principe was dus de vis te frituren denk ik). Het waren kleine zwarte visjes met een volledige lengte tss de 4 en 9 cm. Ze leken ook gepanneerd te zijn in een bloem ofzo aangezien er nog wat zacht poeder aan de vis hing. De vis had geen overdreven kenmerken welke ik kan opsommen en was in zijn gehele vorm op te eten.
Dit heb ik gegeten in het hotel waar ik toen verbleef in Kemer.
Als iemand me kan helpen met het juiste antwoord zou dat super zijn. En als het me lukt om ze te maken ben je alvast uitgenodigd :D

Mvg,

Rob
Antwoord:
Geen idee. Sorry. Maar even terug naar Turkije lijkt me om het te vragen ;)


Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan naam & bereidingswijze van turks visger. gezocht:

ik ben michael vermeer
      [Gesteld in Familierecht]
2009-02-14 01:28:40
Achternaam veranderen
      [Gesteld in Recht-Friesland]
2010-05-03 08:20:55
voorvoegsel vast aan achternaam
      [Gesteld in Recht-Friesland]
2010-07-19 22:47:42
naamswijziging ongedaan maken
      [Gesteld in Familierecht]
2012-10-08 22:20:42
Verschil tussen statutaire naam en handelsnaam
      [Gesteld in Accountancy]
2015-12-28 17:21:53

Gemiddelde score Visgerechten: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+