Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Huis & Tuin » Tuin » Ontwerp, Aanleg & Onderhoud
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ontwerp, Aanleg & Onderhoud en krijg online een antwoord van de specialist in Ontwerp, Aanleg & Onderhoud

Zelf een vraag over Ontwerp, Aanleg & Onderhoud? Klik hier.
Meer vragen over Ontwerp, Aanleg & Onderhoud.
De huidige beheerder van de rubriek Ontwerp, Aanleg & Onderhoud:
Naam: Christian Bekhuis
Bedrijf: Bekhuis - advies
Reactiesnelheid: 20 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Christian Bekhuis vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Ontwerp, Aanleg & OnderhoudVragen over Ontwerp, Aanleg & Onderhoud via RSS. Klik hier.
RSS over Ontwerp, Aanleg & Onderhoud op jouw website?Vragen over Ontwerp, Aanleg & Onderhoud op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Ontwerp, Aanleg & OnderhoudVragen over Ontwerp, Aanleg & Onderhoud via E-mail. Klik hier.

Tuintegel met gesloten portemonnee betaald

[Gesteld op: 31-08-2009]

Toelichting:
Ik heb voor een ondernemer een website gebouwd.
Daarvoor in de plaats zou ik van deze ondernemer tuintegels krijgen voor 60 m2. De waarde van de tuintegels bedraagt 3300,- euro. Voor dit bedrag heb ik dan ook werk geleverd. De deal was dan ook met gesloten portemonnee. (dit staat vast op een factuur). En ik heb een tussenpersoon, die mij het werk leverde, als getuige.

Nu blijkt na 2 jaar dat de tuintegels (Marokkaanse natuursteen tegels) die zij geleverd heeft geen tuintegels te zijn. De tegels waren aan het barsten. Het waren binnentegels. Dit heeft zij ook erkend. Zij vonden dit heel vervelend en bood mij een tweede nieuwe tuintegel (Marokkaanse cementtegel) aan. Deze bestelling zou ik alleen afnemen als zij zeker wist dat deze tegel niet dezelfde problemen zou opleveren als de eerste.

Nadat de bestelling door hun is gemaakt, is er bij mij een tegelexpert wezen kijken voor de legging van deze tweede tuintegel. Nu blijkt dat deze tegel alleen gelegd kan worden in een 15 cm betonlaag. Dan zou je eerst moeten heien en daarna beton moeten storten en dit alles zou een gigantische kostenpost met zich mee brengen.
Terwijl de ondernemer had gezegd dat zij mij niet op kosten wilden jagen. Aangezien door haar eerste fout ik ook al hoge legkosten (3000,- euro) kwijt was + het laten weghalen en het huren van een container (400,-). Daarop heeft de ondernemer toen gezegd: "Oke, als je deze tweede tegel niet wilt kan ik dat begrijpen en weet je ik raak toch wel deze tegel weer kwijt." . Bij deze uitspraak was de tegelexpert aanwezig. De ondernemer heeft toen aangegeven, zoek jij dan zelf maar een nieuwe tegel uit. Ik heb zelf een betontegel uitgezocht Ó 1600,- euro. Het laten leggen van deze betontegel kost 2000,- euro. Totaal factuur is dan 3600,- euro.
Nu wil de ondernemer die 1600,- euro voor die tegel wel betalen. Maar ik ben van mening dat ik in ieder geval recht heb op 3300,- euro. Voor dit bedrag heb ik namelijk de eerste tegel besteld en hiervoor heb ik ook werk geleverd.

Ik ben benieuwd, aangezien dit alles met een gesloten portemonnee is geschied, waar ik nu eigenlijk recht op heb. Zij blijft bij haar standpunt van die 1600, euro. En ik vind dat ik zeker recht heb op 3300,- euro (daarvoor heb ik werk geleverd). En eigenlijk op 3600,- wat de totale kosten zijn voor het bestellen en het laten leggen van mijn uitgezochte betontegel. Wie kan mij helpen en vertellen wat mijn rechten in deze zijn. Alvast bedankt, Rocha
Antwoord:

Beste Rocha,

Beter dit te mailen naar de juridisch adviseur.

Succes,

Met vriendelijke groet,

Alexander Bijl
tuintechnisch buro 

 

 

 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Ontwerp, Aanleg & Onderhoud:
Ontalging


Gerelateerde vragen aan Tuintegel met gesloten portemonnee betaald:

Ivm meeneembaarheid - registratierechten ed.
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-12-20 12:24:07
Mijn zwager liegt en bedriegt,heb ik nog rechten ?
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2009-08-23 19:40:19
verrekening kosten met loonheffing?
      [Gesteld in Accountancy]
2009-10-02 11:51:32
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
Vragen over mijn boekhouding
      [Gesteld in Administratie]
2015-04-06 13:14:10

Gemiddelde score Ontwerp, Aanleg & Onderhoud: 8.8 (13x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+