Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

vervolg relatie verbroken...

[Gesteld op: 31-08-2009]

Toelichting:
Mijn leestekens waren op, ik weet niet of dit kan maar ik probeer het gewoon :-)

Mijn vriend (ex) heeft zeker wel zijn best gedaan... voor zijn kunnen echt wel! Hij had het gevoel gefaald te hebben waarop ik zeg van JE HEBT JE BEST GEDAAN! We hebben geprobeerd ons aan te passen, ik verwachte van hem niet dat hij volledig opging in mijn gezinsleven. andersom verwachte hij van mij wel dat ik elk vrij moment bij hem kon zijn om kwaliteit tijd te hebben samen, omdat ik al zo druk ben. Dit zorgde voor een gespannen sfeer, ik ben druk met werk en de kinderen en mijn huishouden, hij werkt niet, slaapt uit tot 11 uur en doet zijn dingetjes... ik kan niet dan ff 3 kwartier me mond dichthouden en knuffelen en sexen en dan weer gaan. In zijn beleving snap ik dat maar het stoorde hem dat er bij mij altijd wel wat was. Ik koos er toen voor om tussetijds niet meer naar hem toe te gaan, zelfbescherming, waardoor hij het gevoel weer had niet belangrijk te zijn met de nodige discussies erbij waardoor hij dan ook de deur dichttrok en ik weer zoiets had van joh doe ff! Ik moscht niks van hem verwachten, hij verwachte wel veel van mij. Hij kon alles zeggen en daar moest ik het maar mee doen en ik moest op mijn woorden letten (en geloof me... ik lette al heel erg daarop). de laatste tijd was ik blij als ik weer mocht gaan... vond het heel dubbel, trok erg naar hem toe maar ook weer niet. De trappen en confrontaties die ik over me heen heb gehad waren niet mis, en gelukkig ben ik een sterk persoon maar heeft me veel moeitte gekost. Hij zegt ook niet meer te kunnen en dat snap ik ook. zijn energie is erg snel op... ik ben laatst verhuist en werken en kinderen en huishouden, ik heb alles zelf gedaan!!! Hij zou flafond sauzen maar is na 2 banen stil gelegt... ik neem het hem niet kwalijk maar hij neemt mij wel kwalijk dat ik geen tijd voor hem had en toch was ik tussendoor bij hem!!! Hoever moet ik gaan? Ik wil hem niet kwetsen en de druk opleggen want dat kan hij niet handelen... hij zegt soms ook van je kan alles toch zelf? maar ik moet wel! hij kent geen verantwoordelijkheids gevoel, kan zich niet in een ander inleven en draait alles naar zichzelf... maar als ik naar hem kijk vind ik niet dat ik hem in deze relatie mag houden, hij heeft nu weer allerlei ideetjes om het wel te kunnen laten slagen maar voor ons beide en de kinderen zeg ik nee.
Antwoord:
zie antwoord
 
Reactie vraagsteller:
de huisarts is geen specialist in borderline. Ik voel me rot net als hij maar tot hoever kan je gaan. Uit mijn verhaal blijkt dat het voor beide zwaar is en aan mijn kant de kinderen erbij. Ik ben jaren in contact met bjz riagg etc. Met name om de oudste zoon. Ik weet mijn wegen erin en heb ook daar mijn verhaal gedaan, die adviseren dat ik er voor de kids er moet zijn natuurlijk. Ik worstel gewoon op moment met verstand en gevoel. Dacht dat ik hier misschien herkenning kon vinden en misschien uitgebreider advies. Toch bedankt voor uw reactie.
 
Antwoord Beheerder:
als zoals u stelt zelf u worstelt met dingen, dan betekent dat dat u naar een specialist zoudt kunnen-moeten toch, een behandelaar die gespecialiseerd is
ín materie borderline zoals u noemt ook. Aangezien u nu ook zegt dat de riagg
al betrokken is (geweest) en ook Jeugdzorg, kunt u zondermeer zorg aanvragen op dit terrein daar ook.
Heeft u al verder advies aangevraagd bij Jeugdzorg of geven ze dat niet?
Wellicht kunt u met uw vragen zeker terecht bij een maatschappellijk werker van Jeugdzorg of is er een gezinsvoogd ter sprake?
Dan dient u dat daaraan te vragen uiteraard ook. Die gaat dan over het belang van het kind. Waarvoor ze zijn aangesteld.
En mocht u niet naar tevredenheid worden behandeld kunt u ten allen tijde uw klachten indienen bij de daartoe bestemde klachtencommissies (ook van Jeugdzorg zoals u ongetwijfeld weet).
Succes.
Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan vervolg relatie verbroken...:

nieuwe relatie met jonge kinderen.
      [Gesteld in NLP]
2013-02-13 16:26:09
Gaan we het redden ondanks bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-04 19:37:54
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55
Kan ik mijn vriend nog vertrouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-09-22 21:56:09
Heb ik een vorm van bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-09 20:08:24

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+