Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Wat was ik in mijn vorige leven?

[Gesteld op: 30-08-2009]

Toelichting:
Vandaag was ik op een paranormale beurs en werd mij eindelijk uitgelegd dat ik tot de groep nieuwetijds kinderen behoor. Ik heb begrepen dat deze kinderen vaak een vorig leven achter de rug hebben. Ik denk hier ook al een tijdje over, en wil graag meer weten. Ik ben nu 22 jaar en heb rond de leeftijd van 15/16 een keer gezegd dat ik me erg verbonden voel me Sissi. Voelde me toen heel stom, en misschien is dit ook wel een vreemde gedachte. Verder ben ik erg geinteresseerd in geschiedenis met name de romeinsetijd. Ik heb geen dromen of iets dergelijks waar aanwijzingen gegeven worden. Wel heb ik als hobbie paardrijden, knutselen en stijldansen. Toen ik voor het eerst op het paard zat zat ik goed en deed het goed, mensen maakte de opmerking dat ik een geboren amazone ben. Muziek heeft veel invloed op me gevoel. Verder volg ik nu de opleiding voor leraar basisonderwijs en het gaat me behoorlijk makkelijk af. Vaak hoef ik niet eens boeken dor te nemen en ga ik automatisch al op een redelijk goede manier met kinderen om. Mijn ouders maken wel eens grapjes dat het in mijn bloed zit en dat ik een geboren juf ben. Van kleins af aan trekken jongere kinderen al naar me toe en later praatte kinderen die anders nooit tegen vreemde praten tegen mij. Zoals ik al zei heb ik niet bepaalde dingen die extreem mijn interesse opwekken en dromen waarin dingen gebeuren die op een vorig leven kunnen wijzen. Ik hoop zo voldoende verteld te hebben en dat u mij iets meer kan vertellen.
Alvast bedankt.
Antwoord:

Beste........,

Heb je vraag net doorgelezen. Het enige beeld dat daaruit naar voren komt, zeg maar het plaatje dat zich in mijn hoofd vormt terwijl ik je zinnen lees, is dat van een slanke, ranke gouvernante. Vrouw, haar kunstig omhoog gestoken. Sierlijke kammetjes erin. Witkanten jurk, broderie, langvallende soepele stof. Soort kanten schoentjes in dezelfde stijl. Geen idee wat voor tijd dat ik daaraan vast kan plakken. Kan net zo goed 1700 zijn als de door jou genoemde Sissi-tijd.

Het tweede beeld van deze dame, want een dame, dat was ze wel, gracieus, is dat te paard, in zo'n zadel waarbij je met 2 benen aan een kant zit.

Op zich vind ik het dus geen stomme gedachte van je, als je zegt dat je je aangetrokken voelt tot de Sissi-tijd. De sfeer van rijkdom (paleizen waarin Sissi te zien was in die films) lijkt op omgeving waarin deze gouvernante 'loopt', of beter 'liep'.

Een gouvernante zorgde vroeger in rijke gezinnen voor de opvoeding van de kinderen des huizes. Leraar basisonderwijs nu ligt dan grappig genoeg wel in het verlengde van 'werken met je talenten', zoals werken met kinderen.

In allerlei levens leer je iets, en wat je geleerd hebt neem je mee naar een volgend leven. Dus als je goed was in de omgang met kinderen, pak je dat een ander leven makkelijker op en leidt dat tot beroepskeuzes die ermee verband houden. Daarom is de een een 'geboren juf' en de ander helemaal niet. Je hebt het juf-zijn ahw als talent meegenomen naar je huidige leven.

Het stijldansen (maar ik weet natuurlijk niet welke stijldans je het prettigst vindt?) is ook verbonden aan zo'n vorig leven als gouvernante. Stijldansen werden in het verleden gebruikt om contact te leggen met anderen, om bijv. een juiste partner te vinden. Als je stijldansen prettig vindt, heb je in ieder geval fijne herinneringen overgehouden aan dat vorige leven als gouvernante. Werken met kinderen was leuk, af en toe te paard was prettig, omgeving etc. Blijkbaar een leuke vent opgeduikeld tijdens een dansfeest.... ;) Een mooi vorig leven dat als 'aangenaam' is opgeslagen in je herinneringen. Het gouvernante-bestaan was je op het lijf geschreven.

Daarom kun je bijv. bij het zien van een film als Sissi onbewust daaraan terugdenken.

Wat betreft Romeinen of andere tijden 'zie' ik niets bij je. Dat wil niet zeggen, dat het er niet zou kunnen zijn, maar ik krijg er op dit moment geen informatie over. Blijkbaar is dit vorige leven als gouvernante NU wel belangrijk voor je om te weten. Misschien is het nuttig, om op momenten dat je onzeker bent of je de juiste keuze hebt gemaakt als leraar basisonderwijs, je even terugdenkt aan een leven waarin je als gouvernante al eerder zulk werk hebt gedaan. Je hebt al veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen, daarom zul je dit leven vast een goede leraar kunnen worden. Of iemand die met lastigere kinderen makkelijker om kan gaan. Zullen ze blij met je zijn, want die docenten zijn tzt hard nodig!

Groetjes! Marianne

 PS Nieuwetijdskinderen zijn gevoeliger dan andere kinderen. Maar niet alleen NTK hebben vorige levens gehad, ook andere kinderen. Echter, door de gevoeligheid van NTK hebben ze er soms makkelijker toegang toe (spontaan herinneren van vorige levens) of ze voelen de sterke drang iets met deze informatie te doen.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Wat was ik in mijn vorige leven?:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+