Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Uitstappen hulp Gemeente

[Gesteld op: 25-08-2009]

Toelichting:
Beste meneer Danko, Enige tijd geleden heb ik u hier :http://www.gratisadviseurs.nl/question.php?id=82557&utm_source=email&utm_medium=vraag-bea ntwoord wat vragen gesteld. Ik heb contact opgenomen met mijn Gemeente. Die stuurde mij naar het CWI. Bij het CWI ging het pas bij het maken van de tweede afspraak goed waardoor ik pas 7 Augustus op gesprek kon komen. Heb bij de werkcoach mijn verhaal gedaan. Om voor een reintegratietraject in aanmerking te komen moet ik eerst een bijstanduitkering ontvangen. En om die bijstandsuitkering aan te kunnen vragen moet ik eerst afgewezen worden voor een WW. Goed, de WW heb ik dezelfde dag nog aangevraagd en kreeg vandaag een telefoontje dat ik afgewezen ben. Wat ik al verwachte gezien ik zelf ontslag heb genomen. Nu kan ik dus een bijstandsuitkering aanvragen. Maar gezien de werkcoach niet afweet van een reintegratieproject of hulp voor ex-prostituees en de Gemeente mij direct naar het CWI stuurd, zou ik graag wat meer informatie willen hebben wat betreft de regelgeving. Ik kan het mij financieel niet permiteren om weer enkele weken te moeten wachten op een antwoord en wil ook zsm weer aan de slag (hetzij studie of werk). Waar het op neer komt is dat ik er wat spoed achter wil zetten. Ik begrijp wel dat ik niet de enige ben die met problemen zit maar als ik het allemaal volgens het plan van mijn werkcoach ga doen, kan het maanden duren eer ik weer aan het werk ben. Ondanks dat ik het niet zie zitten om weer de prostitutie in te gaan, ga ik dit wel weer doen om in ieder geval mijn rekeningen te kunnen betalen. Al zou ik nu een bijstanduitkering krijgen, dan red ik het nog niet om volgende week mijn huur te betalen. Maar ik wil nu wel de hulp van de Gemeente waar ik recht op heb zodat ik er in ieder geval ook aan reintegratie kan werken, en ik het als tijdelijk werk kan zien. -Ik hoop niet dat mijn bericht dwingend overkomt maar weet op het moment niet wat ik het beste moet doen. Ik heb mijn oude werkgever aan moeten geven bij de Belastingdienst omdat hij, ondanks dat ik al maanden gestopt ben, nog steeds belasting afdroeg op mijn naam. Gezien het niet de vriendelijkste man is ben ik ook bang dat hij mijn bekenden zal inlichten over mijn werkverleden. Als u wilt kan ik dit ook telefonisch met u bespreken. Ik heb het verhaal eerst maar hier neergezet zodat het telefonisch niet warrig over komt. Mvg
Antwoord:

Hoi ik herken je verhaal.

Bel mij even op en ik zal je proberen te helpen. Zorg wel dat je de gevens van je contact persoon bij alle betrokken instanties bij de hand hebt. die heb ik nodig om contact mee op te nemen. Vooral die van de gemeente die is het belangrijkste.

Je kan mij bellen op 06-2345-7008

Groet Karel

 
Reactie vraagsteller:
Hallo,

Ik heb u net via een vaste telefoonaansluiting geprobeerd te bereiken maar na enkele keren overgaan werd het gesprek om technishe redenen? verbroken.
Weet niet of u kunt zien wat mijn emailadres is, maar u kunt mij via : mary-209@live.com ook bereiken.

Bij de Gemeente heb ik geen contactpersoon.
De afdeling waar zij gaan over werk en reintegratie is de Sector Samenleving en daar moest ik tussen 9.00 en 12.00uur naar bellen.
Toen ik belde om een afspraak te maken werd ik voor ik was uitgepraat direct doorverwezen naar het CWI.


Ik zie ook net pas staan dat je jezelf niet rechtstreeks kan aanmelden bij de afdeling Samenleving maar dit via het CWI moet.
ik ga vanmiddag naar het vrije inloop spreekuur van het CWI om de bijstandsuitkering aan te vragen en neem een kopie mee van de webpagina van de Sector Samenleving. Hopelijk melden zij mij hiervoor direct aan. Zoniet dan probeer ik u daarna weer telefonisch te bereiken.


Mvg

 
Antwoord Beheerder:
Hallo ik heb je een berichtje gestuurd direct en ik hoop dat je er op reageert, je hebt nu ook mijn directe mail adres.

Groet Karel
Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Uitstappen hulp Gemeente:

Thuiswerkers hoe belasting betalen?
      [Gesteld in Belastingen]
2007-02-07 16:23:22
Toestemming nodig?
      [Gesteld in Gezondheidsrecht]
2009-06-05 06:33:00
vots zaak advocaat ja /nee 29/10/09
      [Gesteld in Kinderbescherming]
2009-10-24 23:08:53
ik heb inburgering gehad en wil ik zorg studieren
      [Gesteld in Studiekeuze]
2011-05-21 11:17:30
hallo ik heb een vraag
      [Gesteld in Jeugdzorg]
2013-02-28 12:54:31

Gemiddelde score Prostitutie: 7.7 (88x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+