Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Verslaving » Sexverslaving
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Sexverslaving en krijg online een antwoord van de specialist in Sexverslaving

Zelf een vraag over Sexverslaving? Klik hier.
Meer vragen over Sexverslaving.
De huidige beheerder van de rubriek Sexverslaving:
Naam: Yoeri Arends
Bedrijf: Juridische gabber
Reactiesnelheid: 157 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Yoeri Arends vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over SexverslavingVragen over Sexverslaving via RSS. Klik hier.
RSS over Sexverslaving op jouw website?Vragen over Sexverslaving op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over SexverslavingVragen over Sexverslaving via E-mail. Klik hier.

Is t normaal dat je vriend naar de hoeren gaat?

[Gesteld op: 25-08-2009]

Toelichting:
Mijn vriend (23) en ik (22) kennen elkaar 5 jr. De eerste 2 jaren waren we allebei niet erg serieus en niet toe aan vaste relatie. We zagen of spraken elkaar soms ook weken niet. Ik heb veel met andere jongens afgesproken en zelfs 2 a 3 korte relaties gehad. Hij beweert dat hij niks heeft gedaan. Ik geloof dat niet en weet dat hij in ieder geval wel telefonisch en via msn contact heeft gehad met andere meisjes. Verder is hij in die tijd 3 keer naar de hoeren geweest. Dat heeft hij mij maanden later verteld en beloofd het nooit meer te doen.
Na die 2 jaar hebben we 3 jaar een relatie gehad. Ons relatie is altijd heel troef verlopen. We hadden bijna dagelijks ruzie over de kleinste dingen. Afgelopen zomer ben ik 3 weken op vakantie geweest en toen ik terug kwam heb ik gehoord dat hij naar de hoeren is geweest. Hij zegt dat hij niet naar binnen is geweest, maar alleen in die buurt heeft gestaan met vrienden. Onze ruzie werden steeds meer en erger. Half juli dit jaar is hij voor 6 weken op vakantie geweest om tot rust te komen. Daar is hij 1 keer naar de hoeren geweest. De eerste dag van zijn vakantie heb ik zijn telefoonrekening nagekeken en ontdekt dat hij 5 maanden lang met een andere vrouw (ex-collega) intensief telefonisch contact heeft gehad (voornamelijk \\'s nachts). Zij is een alleenstaande vrouw van 34 met een zoontje van 8 jaar oud. Hij en zij beweren dat er nooit wat tussen hun is geweest en dat ze alleen goed met elkaar konden praten. Hij zegt haar nooit meer te hebben gezien nadat hij bij dat kantoor gestopt is. En haar nooit te hebben aangeraakt en geen seksgesprekken te hebben gevoerd en nooit gevoelens voor haar te hebben gehad. Dit kan ik moeilijk geloven. Ik vind het vreemd om \\'s nachts uren lang met een andere vrouw te gaan bellen terwijl je je eigen vriendin net een smsje stuurt met slaap zacht.
Verder heb ik ontdekt dat hij via msn en telefonisch contact heeft gezocht met zijn ex van jaren terug.
Zijn enige verklaring is dat het slecht tussen ons ging. Hij belooft het allemaal nooit meer te doen.
Ik weet niet goed wat ik ermee aan moet. Ik vraag mij af of hij dit in de toekomst nog eens zal doen en ik geloof niet dat er niets tussen hem en zijn ex-collega was. Ik heb gezegd dat als hij voortaan eerlijk tegen mij zal zijn en op geen enkele manier nog contact zoekt met een andere vrouw dat hij dan wel eens naar de hoeren mag. Is dat normaal? Het doet mij namelijk wel pijn en ik heb het liever niet maar anders gaat hij vreemd
Antwoord:

Hallo,

De relatie die jullie hebben zal tot niets leiden, enwel omdat hij graag van andere vrouwen snoept. En jij helemaal niet zeker van de zaak ben, jullie moeten eens goed in gesprek gaan en eerlijk tegenover elkaar zijn. Want zoals het nu gaat is het water naar de zee dragen en lijd het tot niets!!!    Hij betaald liever voor iets wat hij voor niets kan krijgen.... maar hoe sta  jij hier tegen over... geef hem een trap onder zijn kont en laat hem bij de hoeren blijven.

Maar nogmaals het zegt ook meer over jou want als jij meteen nee had gezecht en meteen aan de bel had getroken was het meteen afgelopen.   Maar omdat jij zo zwak optrad dacht hij van.... mooi daar ga ik dan mee door !     Kies voor jezelf en geef hem de keus... doet hij niet wat jij wil ... het is geen hand maar een land vol mannen hoor, wacht even af.

Sterkte enn sta sterk.....

AQndré van Well

 

 
Reactie vraagsteller:
Ik heb eerst voor mijzelf gekozen en het uitgemaakt, maar dat nooit lang volgehouden. Ik hou van hem en wil hem niet kwijt. Hij heeft veel pluspunten en dit zijn de minpunten. Ik heb mij in het begin helemaal niet zwak opgesteld en hem heel duidelijk gemaakt wat ik wel of niet goed vind. We hebben veel ruzies gehad doordat ik hem niet vertrouwde en hem alles verbood. Als hij met zijn vrienden was vond ik alles verdacht en ik heb alles van hem jaren lang continue willen controleren. Ik heb hem verstikt door al dat controleren, ruzie maken, zeuren en werkelijk een gevangenis van zijn leven gemaakt. Ik heb hem verboden om contact met andere vrouwen te hebben, naar de hoeren te gaan of te vaak met vrienden stappen omdat ik het niet vertrouwde. Toen ik ontdekte dat hij 5 maanden lang intensief contact met een andere vrouw heeft gehad en contact heeft gezocht met zijn ex heb ik het uitgemaakt. Het is weer goed gekomen nadat hij alles goed praatte en allemaal beloftes deed. Dat vrouw en hij beweren dat er echt niets tussen hun is geweest. Na dit alles ben ik gaan nadenken en heb ik mij anders opgesteld en inderdaad misschien wel zwak. Ik merkte dat het niet werkt om hem alles te verbieden, want als hij het wilt doen dan doet hij dat en zal hij tegen mij liegen. We zijn allebei koppig en dominant dus daarom botst het. We hebben heel veel met elkaar gepraat en geprobeerd eerlijk tegen elkaar te zijn. We hebben afgesproken om helemaal voor elkaar te gaan, elkaar meer ruimte en vrijheid te geven, maar elkaar wel trouw te blijven. Hij zegt ook geen reden te hebben om ooit nog op welk manier dan ook contact met een andere vrouw te zoeken. Eerlijkheid is voor mij het aller belangrijkst, want alleen dan kan ik hem echt leren kennen en zien hoe hij is. Tijdens zijn vakantie hebben we min of meer afgesproken dat als hij echt behoefte heeft aan een andere vrouw (omdat mannen nou eenmaal zo zijn) dat ik het dan goed vind als hij naar de hoeren gaat zolang hij het eerlijk verteld en nooit meer gewoon contact zoekt met een andere vrouw. En toen is hij tijdens zijn vakantie naar de hoeren gegaan en het mij verteld. Ik zit er nog steeds mee en het enige wat ik mijzelf nog vaak afvraag is of het normaal is dat je vriend op zo’n moment (dus 6 weken weg en hij moest zijn behoefte kwijt) naar de hoeren gaat. Is dat normaal? Of ben ik gek en geef ik hem iets waar hij geen recht op heeft? Hij gaat er dus niet regelmatig heen. Hij fantaseert ook over een trio met mij en een andere vrouw. Is dat normaal? Hij zegt dat het fantasie is en in werkelijkheid zou hij het niet willen.
 
Antwoord Beheerder:
Hallo,

Het blijft jou leven en jou keus....

Maar je laat je wel gebruiken maar het gaat zoals jij dit toelaat... Het mis niet normaal dat jij het toelaat.!

Zeg nee en stop hiermee anders is jou leven een leven van weinig zelfvertrouwen.... nogmaals geef hem een schop onder zijn kont en laat hem maar lekker zijn ideeën ergens anders botvieren.

Maar jou keus !!!

André.....
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Is t normaal dat je vriend naar de hoeren gaat?:

geldt het recht van voorkoop bij bouwgrond
      [Gesteld in Notaris-Belgie]
2008-09-29 18:37:27
hoe krijg ik dunne benen en een patte buik ?
      [Gesteld in Kickboksen]
2009-06-25 17:35:32
Zelfportret Toorop
      [Gesteld in Antiek]
2011-03-02 20:06:53
Is het terecht dat ik me blijf schamen?
      [Gesteld in Mensen]
2011-05-10 16:56:25
volwassen kinderen weduwnaar accepteren mij niet
      [Gesteld in NLP]
2013-09-09 12:47:55

Gemiddelde score Sexverslaving: 7.8 (4x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+