Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

Ik lig in scheiding en we hebben een dochter,watnu

[Gesteld op: 21-08-2009]

Toelichting:
Ik lig sinds januari dit jaar in scheiding mijn ex(vrouw) heeft borderline(volgens kliniek SEIN te Heemstede).Zij is daar in caratenne geweest een week voor wij gingen trouwen(n.a.v. een valpartij van de trap bij mij thuis)na deze periode kreegt ze namelijk epileptische aanvallen.
Terwijl ik onder de douce stond maakten zij toen ruzie met mij en is volgens haar zeggen uitgegleden.Twee weken na dat wij getrouwd waren raakte zij/wij in verwachting.Nu hebben wij sinds 21 mei een dochter.De situaties binnenshuis liepen behoorlijjk uit de hand, en heb dus besloten om te scheiden.Voor dat ze zwanger was waren er ook diverse situaties die behoorlijk uit de hand liepen, was nog totaal niet op de hoogte van borderline.
Wat zijn nu mijn rechten en plichten en ik heb mijn dochtertje maar 2 x kunnen zien en 1 x vast kunnen houden.
Ik mist mijn dochtertje heel erg.

Graag tot horens

Groet Henny
Antwoord:

Mijn antwoord ertussen.

---------------Ik lig in scheiding en we hebben een dochter,watnu

---Heeft u uw kind als vader kunnen erkennen juridisch? Staat u als vader genoemd op geboorteakte? Dan zal de advokaat ook naar ik aanneem zorgen voor een zorgplan voor kind. Sinds 1998 geldt de wet dat samen gezag houden of kunnen houden. Alhoewel ik hierover al mijn mening zal uitspreken afgaand op wat U HIER SCHRIJFT.

Vind U uw ex-vrouw tot gezag of opvoeding in staat?

Het lijkt mij van niet overigens en eigenlijk zegt u dat al aangezien er diverse zaken al hebben plaatsgevonden..in dat gedrag.

HEEFT u op papier (want dat kan wel belangrijk worden!!) dat uw ex-vrouw lijdt aan borderlinesyndroom?? KOPIE bewaren denk daaraan!

Geef dit aan uw advokaat ook en vertel de situatie. OOK de zaken aangaande borderline! Langzamerhand dringt door dat de kenmerken gewoonweg serieus moeten worden genomen ook in belang van kind in familierecht.

Echter niet iedere rechter (vreselijk overigens) is ervan doordrongen kennellijk. Nog steeds niet. Vervreemding -wat kindermishandeling IS- vind NU al plaats door welke oorzaak ook van uw kind nota bene.

HEEFT u al aan de bel getrokken hierover en maakt u zich zorgen over welzijn of anderszinds? WAAR is dan uw kind als zij niet bij u is? U dient zich de vraag te stellen of dat verstandig is of kind en dat gaat in de eerste plaats op -veilig- is of niet?

Ander kunt u als belanghebbende een melding neerleggen bij AMK - Jeugdzorg, en ook bij Politie dit melden en de zorgen neerleggen. Als u kontakt heeft met uw huisarts kan dat ook. C.q. behandelaar van uw ex-vrouw of heeft ze die niet meer bijvoorbeeld?

IS uw ex-vrouw nog in behandeling??

Ga lezen bpdcentral.com bijvoorbeeld (Eng), waarin heel duidelijk staat dat kinderen beschermd moeten worden tegen gedrag van borderliners!!


Ik lig sinds januari dit jaar in scheiding mijn ex(vrouw) heeft borderline(volgens kliniek SEIN te Heemstede).Zij is daar in caratenne geweest een week voor wij gingen trouwen(n.a.v. een valpartij van de trap bij mij thuis)na deze periode kreegt ze namelijk epileptische aanvallen. Terwijl ik onder de douce stond maakten zij toen ruzie met mij en is volgens haar zeggen uitgegleden.Twee weken na dat wij getrouwd waren raakte zij/wij in verwachting.Nu hebben wij sinds 21 mei een dochter.De situaties binnenshuis liepen behoorlijjk uit de hand, en heb dus besloten om te scheiden.Voor dat ze zwanger was waren er ook diverse situaties die behoorlijk uit de hand liepen, was nog totaal niet op de hoogte van borderline.

--Dat zijn blijkbaar nog vele mensen niet, ook al denken ze van wel. Zelfs ouders van zulke mensen beseffen niet eens wat dan hun eigen dochter doet of laat, en als ze dat wel weten is het nog erger. Dan houden ze hun mond dicht. Met alle gevolgen vandien.

Het komt zelfs voor dat er zijn die letterlijk meegaan in de leugenbrei van borderlinkind. FOUT.

Desalniettemin gaan (en dat is logisch omdat je een verhaal hoort wat zo goed klinkt of wordt gezegd en niet onlogisch ook) vele partners uit angst mee in dat gedrag en handel en wandel door niks te doen ook!! Bang dat de relatie te gronde zal gaan.

Wat hij ook doet vroeg of laat vaak. De psychiatrie heeft het er dan over dat deze mensen moeilijk relaties kunnen onderhouden. Dat is wellicht zo doch vaak willen ze binnen een tel van de partner af en hoe ze dat dan doen interesseert hen niets. Ze nemen GEEN verantwoording voor hun daden. En anderen nemen dan (ook ongemerkt) die verantwoording over logsicherwijze omdat je van -iemand houdt-

Kortom de omstander wordt dan of partner of ouder, gebruikt of nog erger.

(Terwijl andersom vaak wordt beweerd denk daaraan). 

 Wat zijn nu mijn rechten en plichten en ik heb mijn dochtertje maar 2 x kunnen zien en 1 x vast kunnen houden. Ik mist mijn dochtertje heel erg. Graag tot horens Groet Henny-----------------------

 Deze situatie zo kennende is dat niet normaal zoiets. En uiteraard dient uw advokaat als u die heeft aan te dringen op omgang tenzij er sprake is letterlijk van ernstige zaken of dergelijke.

Doch er dient niet in verhalen getrapt te worden van mensen met borderline.

Bij voorbaat al niet, waarvoor al jaren wordt gewaarschuwd ook aan therapeuten niet in handel en wandel mee te gaan.

Succes en sterkte.

Kom voor uw kind op denk eraan! U bent de vader en niemand anders.

Doch doe dit via de juridische weg. Ook al kost het moeite.

 

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Ik lig in scheiding en we hebben een dochter,watnu:

Verhuizen met moeder naar duitsland na scheiding.
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2011-02-03 14:20:09
Niet nakomen afspraken convenant
      [Gesteld in Rechtshulp-Noord Holland]
2008-05-19 14:54:15
zoon heeft problemen wisselmoment co-ouderschap
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2012-02-09 14:50:08
wat betekent het als je veel slijmverlies hebt
      [Gesteld in Onvruchtbaarheid]
2009-05-26 14:41:45
is dit normaal?
      [Gesteld in Onvruchtbaarheid]
2010-08-11 12:18:21

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+