Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Zakelijke Dienstverlening » Juridisch
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Juridisch en krijg online een antwoord van de specialist in Juridisch

Zelf een vraag over Juridisch? Klik hier.
Meer vragen over Juridisch.
De huidige beheerder van de rubriek Juridisch:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over JuridischVragen over Juridisch via RSS. Klik hier.
RSS over Juridisch op jouw website?Vragen over Juridisch op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over JuridischVragen over Juridisch via E-mail. Klik hier.

trekhaak laten monteren onder nieuwe auto.

[Gesteld op: 30-07-2009]

Toelichting:
Na het laten monteren van een trekhaak op mijn nieuwe auto (Lease auto 1 week oud ) kreeg ik na een week problemen met de accu. Ik heb een week gereden toen ik na een dag niet rijden een lege accu had, garage gebeld waar de auto vandaan kwam deze hebben de auto weer opgestart vervolgens ben ik naar de garage gegaan voor onderzoek naar het probleem lege accu. Ik heb aangegeven dat er een trekhaak geplaats is. Garage kon niks vinden, tot 3 keer toe heb ik dit probleem gehad elke keer moest de garage komen en kreeg ik een leenauto mee. Toen ik met een monteur sprak en nogmaals vertelden dat er een trekhaak was gemonteerd dacht hij al dat het probleem dus van de terkhaak moest komen. Dit bleek dus uiteindelijk ook het geval te zijn. Autogagrage en trekhaakgarage hebben overlegd wat het probleem kon zijn. Bleek dat er een verkeerde geplaatste module van de trekhaak gemonteerd is. Dit was wel eens vaker voorgekomen. Contact opgenomen met de garage die de trekhaak heeft geplaast, hier gaven 3 medewerkers incl de directie toe dat er een verkeerde module geplaatst was. De gemaakte kosten (onderzoek en vervangend vervoer) door de garage waar de auto vandaan komt zijn doorgestuurd naar de garage van de trekhaak. Ik heb deze door een aangetekende brief ook aanspraakelijk gesteld voor de gemaakte kosten. Echter de trekhaak garage weigert deze kosten te betalen. Zij vinden dat ik rechtstreeks contact met ze had moeten opnemen op het moment dat ik met een lege accu stond. Dit was voor mij aannemelijk als het probleem de dag na montage was gebeurd echter niet na een week. De trekhaak garage heeft de rekening weer teruggestuurd en weigert dus te betalen. De autogarage heeft de rekening nu naar mij gestuurd terwijl wij samen hadden afgesproken de kosten te verhalen op de trekhaak garagage zij hadden de fout gemaakt.
Hoe moet ik verder handelen aangezien ik me niet verantwoordelijk voel voor de gemaakte kosten.
Antwoord:
Geachte vragensteller,
Ik kan voor u de garage dagvaarden voor de kantonrechter.
Het antwoord op uw vraag hangt af van alle omstandigheden in uw geval. Die dienen bekend te zijn om een goed antwoord te kunnen geven op uw vraag. Kennisneming van de feiten, afspraken en documenten is van belang om een zo goed mogelijk antwoord aan u te kunnen geven. Dit werk valt buiten de gratis antwoordservice, omdat dit teveel tijd vergt, waarvoor wij uw begrip vragen.
Wilt u meer weten over mogelijke oplossingen voor uw geschil, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Op: www.JuridischeRaad.nl. vindt u ons e-mail adres.
Wij zijn gespecialiseerd in conflictbeslechting door bezwaar, beroep, kort geding, voorlopige voorzieningen en dagvaardingen. Wij behandelen huurrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ruimtelijke ordening, bouwgeschillen, burenrecht, vastgoedrecht, ambtenarenrecht en pensioenrecht. Ik stel u voor eerst een intake gesprek te voeren, waarbij ik u direct kan adviseren over de te nemen stappen. Een intakegesprek is niet gebonden aan tijd. Dan kunnen ook eventuele documenten ingezien worden. Meer informatie over een eerste gesprek vraagt u via de e-mail:  wieringen@raadsman.net 
Wij zijn ook specialist op onroerende zaken, zoals koop en verkoop, huur en verhuur, van zowel woon- als bedrijfsruimte. Tuinen en erfdienstbaarheden. Cliënten zijn woningscorporaties, huurdersorganisaties, particulieren en bedrijven. Vraag ons advies bij verborgen gebreken, achterstallig onderhoud, erfdienstbaarheden, huurprijzen, opzegging van koop- en huurcontracten, medehuur of contractsovername.
Voorkomen dat ernstige juridische geschillen ontstaan is ons uitgangspunt. Dat kan het beste door vooraf uw afspraken en documenten te beoordelen en door goede algemene voorwaarden op te stellen. Als u geconfronteerd wordt met een rechtsgeschil doet u een beroep op ons. En als een gang naar de rechter nodig is, is onze deskundige bijstand onontbeerlijk.
Zoals in de rubrieksomschrijving staat behandelen wij geen alimentatie, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Daarvoor kunt u bellen naar: tel 0900 – 4 000 000 , het telefoonnummmer van: www.rechtsagent.nl waar wij mee samenwerken.
Wenst u een toevoeging wegens onvermogen bel dan met het juridisch loket, het telefoonnummer staat op: www.hetjl.nl
Advocaat nodig? Neem dan eerst met ons contact op.
Met vriendelijke groet, Mr drs J. (Han) van Wieringen
www.JuridischeRaad.nl, www.RaadsmanRijnwoude.nl, www.raadsman.net, www.rechtsagent.nl
Kantoor in Hazerswoude-dorp, in Den Haag en Rotterdam, advocaten vergelijken, de beste advocaat, de huisadvocaat.  In deze rubriek vragen over: huurrecht, bouwvergunningen,bezwaar, belastingen, vastgoed, bestuursrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden, eigendomsrecht, pensioenrecht, ambtenarenrecht, ontslag en arbeidsrecht. GEEN vragen over echtscheiding en  alimentatie. Bereikbaar in Zoetermeer, Boskoop, Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Waddinxveen, Ter Aar, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Groene Hart gemeenten, Zuid-Holland, Utrecht, Jacoba van Beyerenlaan, etc. FAX: 0172-585313 (na overleg).
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Juridisch:
Handelsnaam & MerknaamModelcontractenRechtsvorm


Gerelateerde vragen aan trekhaak laten monteren onder nieuwe auto.:

hoe krijg ik dunne benen en een patte buik ?
      [Gesteld in Kickboksen]
2009-06-25 17:35:32
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Hoe vindt mijn vriend zijn broers en zussen?
      [Gesteld in Adoptie]
2011-01-07 23:57:33
hoe nu verder
      [Gesteld in Huwelijk]
2011-01-30 21:58:11

Gemiddelde score Juridisch: 8.0 (516x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258137
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+