Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Incasso Vorderingen Advocaat
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Incasso vorderingen advocaat en krijg online een antwoord van de specialist in Incasso vorderingen advocaat

Zelf een vraag over Incasso vorderingen advocaat? Klik hier.
Meer vragen over Incasso vorderingen advocaat.
De huidige beheerder van de rubriek Incasso vorderingen advocaat:
Naam: Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya
Bedrijf: The business company
Reactiesnelheid: 186 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via RSS. Klik hier.
RSS over Incasso vorderingen advocaat op jouw website?Vragen over Incasso vorderingen advocaat op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via E-mail. Klik hier.

Zijn de volgende verhogingen terecht?

[Gesteld op: 29-07-2009]

Toelichting:
Bij de deurwaarders heb ik een schuld staan van in totaal €12.797,94 terwijl de hoofdsom zelf €7.064,50 bedraagt. Het betreft een verhoging van €5730,44. Ik heb bv bij een dossier €440 als hoofdsom staan die uiteindelijk 1301,60 is geworden (inkassokosten 89.25; rente 32.40; bet/bevel 82,24; infokosten 119,01; executie 200,26; en proceskosten 338,44) Is deze verhoging terecht terwijl mij niet eens de kans is gegund om slechts de hoofdsom te betalen? En zijn €119,01 aan infokosten niet overdreven? Wat kan ik begrijpen onder bet/bevel? Ik heb al ruim een jaar geen inkomen, vermogen en ben sindskort verhuisd en het interieur is gekocht door iemand anders. Ik ben niet de eigenaar van bijv. koelkast, bed, televisie e.d., maar als de deurwaarder komt, kan hij dan op andermans spullen die in mijn huis aanwezig zijn beslag leggen of die meenemen?

Kortom heb ik het gevoel dat de schuldeisers niet rechtmatig handelen, waar moet ik wezen om bijgestaan te worden voor een eventuele aanklacht?

Ook heb ik het gevoel dat zij sterker in hun schoenen staan vanwege het feit dat zij kunen doen alsof ze (rechtmatig) goed bezig zijn door telkens het bedrag te verdubbelen, terwijl er bij mij zoveel brieven ter info ontbreken.

Ze hebben bv. gestuurd we hebben uw zovaak gewaarschuwd en ingebreke gesteld voordat we over zouden gaan op verdere maatregelen, maar u heeft hierop niet gerespondeerd. Nog een voorbeeld: We hebben inkomstenformulier naar u toegezonden en getracht een betalingsregeling te treffen, maar van u hebben we verder niets vernomen.

Dit sturen ze pas wanneer ik duidelijkheid over de verhoging van de kosten vraag. Ik heb niets ontvangen en de prijs is fors verhoogd. Mijn tijd en kosten aan postzegels maken niet uit, terwijl de schuldeiser makkelijk haar centen afdwingt in haar zogenaamde terechte verhoging??
Antwoord:
Geachte vragensteller,

Het antwoord op uw vraag hangt af van alle omstandigheden in uw geval. Die dienen bekend te zijn om een goed antwoord te kunnen geven op uw vraag. Kennisneming van de feiten, afspraken en documenten is van belang om een zo goed mogelijk antwoord aan u te kunnen geven. Dit werk valt buiten de gratis antwoordservice, omdat dit teveel tijd vergt, waarvoor wij uw begrip vragen.
Wilt u meer weten over mogelijke oplossingen voor uw geschil, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Op: www.JuridischeRaad.nl. vindt u ons e-mail adres.
Wij zijn gespecialiseerd in conflictbeslechting door bezwaar, beroep, kort geding, voorlopige voorzieningen en dagvaardingen. Wij behandelen huurrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ruimtelijke ordening, bouwgeschillen, burenrecht, vastgoedrecht, ambtenarenrecht en pensioenrecht. Ik stel u voor eerst een intake gesprek te voeren, waarbij ik u direct kan adviseren over de te nemen stappen. Een intakegesprek is niet gebonden aan tijd. Dan kunnen ook eventuele documenten ingezien worden. Meer informatie over een eerste gesprek vraagt u via de e-mail:  wieringen@raadsman.net 
Wij zijn ook specialist op onroerende zaken, zoals koop en verkoop, huur en verhuur, van zowel woon- als bedrijfsruimte. Tuinen en erfdienstbaarheden. Cliënten zijn woningscorporaties, huurdersorganisaties, particulieren en bedrijven. Vraag ons advies bij verborgen gebreken, achterstallig onderhoud, erfdienstbaarheden, huurprijzen, opzegging van koop- en huurcontracten, medehuur of contractsovername.
Voorkomen dat ernstige juridische geschillen ontstaan is ons uitgangspunt. Dat kan het beste door vooraf uw afspraken en documenten te beoordelen en door goede algemene voorwaarden op te stellen. Als u geconfronteerd wordt met een rechtsgeschil doet u een beroep op ons. En als een gang naar de rechter nodig is, is onze deskundige bijstand onontbeerlijk.
Zoals in de rubrieksomschrijving staat behandelen wij geen alimentatie, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Daarvoor kunt u bellen naar: tel 0900 – 4 000 000 , het telefoonnummmer van: www.rechtsagent.nl waar wij mee samenwerken.
Wenst u een toevoeging wegens onvermogen bel dan met het juridisch loket, het telefoonnummer staat op: www.hetjl.nl
Advocaat nodig? Neem dan eerst met ons contact op.
Met vriendelijke groet, Mr drs J. (Han) van Wieringen
www.JuridischeRaad.nl, www.RaadsmanRijnwoude.nl, www.raadsman.net, www.rechtsagent.nl
Kantoor in Hazerswoude-dorp, in Den Haag en Rotterdam, advocaten vergelijken, de beste advocaat, de huisadvocaat.  In deze rubriek vragen over: huurrecht, bouwvergunningen,bezwaar, belastingen, vastgoed, bestuursrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden, eigendomsrecht, pensioenrecht, ambtenarenrecht, ontslag en arbeidsrecht. GEEN vragen over echtscheiding en  alimentatie. Bereikbaar in Zoetermeer, Boskoop, Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Waddinxveen, Ter Aar, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Groene Hart gemeenten, Zuid-Holland, Utrecht, Jacoba van Beyerenlaan, etc. FAX: 0172-585313 (na overleg).
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Zijn de volgende verhogingen terecht?:

werkt geslachtsverandering van meisje naar jongen
      [Gesteld in Genderdysforie]
2015-02-04 00:03:57
Status topsportrt
      [Gesteld in Sportrecht]
2010-04-26 15:37:55
Bezwaar wijziging bestaande verkaveling
      [Gesteld in Advocaten-Belgie]
2008-05-08 21:08:51
wwb
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2009-08-28 17:15:09
Kan bestuurder aanblijven als hij taak neerlegt?
      [Gesteld in Bedrijfsformules]
2010-01-14 19:32:47

Gemiddelde score Incasso vorderingen advocaat: 8.8 (61x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+