Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Reclame & Marketing » Reclameontwerp
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Reclameontwerp en krijg online een antwoord van de specialist in Reclameontwerp

Zelf een vraag over Reclameontwerp? Klik hier.
Meer vragen over Reclameontwerp.
De huidige beheerder van de rubriek Reclameontwerp:
Naam: Joost Klinkenberg
Bedrijf: Hstotaal communicatie & design
Reactiesnelheid: 25 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Joost Klinkenberg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ReclameontwerpVragen over Reclameontwerp via RSS. Klik hier.
RSS over Reclameontwerp op jouw website?Vragen over Reclameontwerp op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ReclameontwerpVragen over Reclameontwerp via E-mail. Klik hier.

ontwerp

[Gesteld op: 22-07-2009]

Toelichting:
hallo,Ik heb een vraag, ik heb zelf iets ontworpen wat op schiften en agenda,s en op multiemapen kan worden gedrukt en er kunnen ook spulletjes van gemaakt worden,zoals tasjes,etui,s ,mijn vriendenboek,postpapier,enz,enz. Je kan het vergelijken met zoals hello kitty,freinds for ever. maar het is een heel ander persoontje een meisje.alleen weet ik niet bij wat voor bedrijf ik moet zijn,en kan zelf niet inversteren want heb het geld daar niet voor.weet u misschien een bedrijf die dat doet.zo heb je bevoorbeeld ook uitgevers die je boek drukken en zoveel %er aan mee verdient.hebje daar ook een bedrijf van die dat ook doet.en zo ja wilt u mij dat dan geven.zodat ik verder kan ik wil het zo graag op de mark brengen en weet ook dat het zeker aan slaat bij jonge kinderen en pubers. alvast bedankt voor u advies. vriendelijke groet t van den berg
Antwoord:

Beste T (?),
Dat is een heel goede vraag: wie wil jouw goede idee helpen uitwerken? Ik zal je eerlijk adviseren. Heel veel mensen lopen met goede plannen rond, waarvan ze denken dat er klanten zijn, die er voor willen betalen: want daar gaat het natuurlijk allemaal om. Een bedrijf wil er alleen in investeren, als het idee niet alleen gewoon goed is, maar als het idee briljant is! En dat ze er veel geld aan kunnen verdienen. Nu gaat het in eerste instantie niet om geld, maar om het idee uit te werken. Daar heb je geen geld voor nodig, maar tijd. Daarna kun je met het uitgewerkte idee naar een bedrijf stappen.
Mijn advies is:
1: werk het idee helemaal uit, maar dan ook helemaal perfect. Maak de mooiste tekeningen en werk die uit op producten: op agenda's, mappen, tassen, noem maar op. Kun je dat zelf niet zo goed, vraag dan hulp aan iemand die goed kan tekenen. Je kunt het ook doen met foto's die je op de computer bewerkt. Let op: het moet helemaal perfect zijn, maar ook heel precies en heel consequent. Daarmee bedoel ik: niet rommelig met een verhaal erbij van "Ja, hier moet ik nog over nadenken" en "Sorry, maar hier had ik geen tijd voor". Maak het top en zo mooi mogelijk.
2: als je alles heel mooi hebt uitgewerkt, vraag dan aan het hoofdkantoor van de Hema, bijvoorbeeld, of je eens langs mag komen. Als ze vragen om het op te sturen, zorg dan dat je een goede kleurkopie opstuurt en nooit het origineel. Stel je voor dat het kwijtraakt! De kans zit er dik in dat de Hema zegt er niks aan te vinden, maar ga dan door met het stellen van vragen: waarom is het niks, wat moet beter, wat moet anders, voor welke leeftijd is het wel goed, wanneer vinden jullie het wel interessant enz, enz. Hiervan kun je heel veel leren, waarna je je ontwerpen moet aanpassen. Dan ga je terug naar de Hema, of ga je naar een ander bedrijf. Kijk in de agenda's wie de uitgever is en zoek die op internet. Laat je nooit afschrikken of teleurstellen: ga vooral door als je zelf overtuigd bent (de schrijfster van de Harry Potter boeken is 7 jaar lang 50 keer weggestuurd).
Nou T (?), ik hoop dat je hier iets aan hebt.
Sterkte en de groeten van Joost Klinkenberg.

Beantwoord door:
Joost Klinkenberg
profielpagina


Gerelateerde vragen aan ontwerp:

wat kan ik met mijn ontwerpen doen?
      [Gesteld in Ontwerp]
2007-05-16 14:20:33
heeft u altijd een huis om te ontwerpen?
      [Gesteld in Architectuur]
2008-11-10 11:37:06
Tarief freelancer voor een voorstel tot opdracht
      [Gesteld in freelance-overeenkomsten]
2009-09-17 12:53:26
ik wil een prijsvraag uitschrijven voor ontwerpers
      [Gesteld in Juridisch]
2011-08-06 19:39:30
autheursrechten
      [Gesteld in Reclameontwerp]
2013-04-10 13:54:35

Gemiddelde score Reclameontwerp: 10.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+