Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

Reactie op Borderline moeder en bemiddelingsgespre

[Gesteld op: 20-07-2009]

Toelichting:
Bedankt voor de snelle reactie! Ik wilde even reageren. De rechter heeft geen rekening gehouden met de ziekte, advocaat ook niet. Mijn partner wilde het wel aankaarten (heeft ook pogingen ondernomen) maar zoals je zei 'het' bestaat gewoon niet. Hij mocht van geluk spreken dat co-ouderschap kon. De behandeling van moeder als tiener duidde duidelijk op borderline. Hier is verder niets mee gedaan. Alle rapporten zijn prive en worden alleen gebruikt in een rechtszitting als het belang van het kind 'hoger'is dan die van moeder. Er is geen sprake van een juridische strijd. Er is ook geen zorgplan. Ik heb al eerder veel over het pass syndroom gelezen. Voor de oudste die liever zijn moeder niet meer ziet vraag ik mij af of dit van toepassing is. Hij heeft zijn moeder 'verstoten' totdat zei erkent wat zij heeft gedaan. Daarnaast heeft hij een geldige reden, hij is door moeder verlaten en zij heeft hem uit huis gezet. Er is sprake van verwaarlozing. Hij heeft meerdere pogingen ondernomen om contact met moeder te hebben. Zei wil dit niet. Daarnaast moedigen wij niet aan om zijn moeder niet te zien. Ik ben natuurlijk geen psycholoog.
Moeder neemt nooit contact met de kinderen op (zij mag altijd bellen enz.) behalve als het tijd wordt om de jongste voor het weekend op te halen. De jongste gaat met tegenzin mee aangezien er vaak ruzie is daar, veel alcohol wordt gedronken, er compleet geen aandacht aan de kinderen wordt geschonken enz. enz. De kinderen hebben een enorme band met vader aangezien hij diegene is die altijd van baby af aan verzorgd heeft. Is het verstandig om naar een kinderpsycholoog te gaan?

In de volgende bemiddelingsgesprekken zullen wij zeker het gedrag en het ziektebeeld naar voren brengen. Dit wordt overigens erg moeilijk want zij is erg explosief. De contactpersoon van de kinderbescherming heeft in zijn gesprek met moeder niets van haar gedrag gemerkt. Alhoewel de kinderen hebben aangegeven hoe het daar aan toe gaat was de contactpersoon van mening dat kinderen niet kunnen beslissen. Wat moet je hiermee? Ik zal in ieder geval overwegen om iemand te zoeken die hier verstand van heeft binnen de ggz of soortgelijke instantie. Nog bedankt voor je reactie!
Antwoord:

Zoals u zegt. Er blijft maar een weg open als in familierechtzaken en nog steeds geen rekening wordt gehouden waar ze mee vandoen hebben in realiteit.

Die waarschuwingen stonden zo bleek mij ook in 2000 al (zat gevraagd aan de ggz ook en die deden NIKS)

op bpdcentral.com bijvoorbeeld met prima adviezen aan rechters en advokaten hoe er NIET mee om te gaan met de materie.

Die link waarin dat onderzoek staat heeft u al dacht ik.

Kortom om maar mijn bewoordingen te gebruiken nu even. Het is een komplete puinhoop in familierecht en neem het aan of niet op dit terrein zeker aangezien de ggz iedere keer aan de stutten heeft getrokken inzake verschuiling en dan krijg je bij zulke beslissingen dus passyndroom en erger. Zelfs kinderen die de klos zijn van manipulerende meest moeders, omdat die diagnose BL het meest bij moeders blijkt voor te komen, c.q. vrouwen. Op de totaal 300.000 zeggen ze nu in dit land, kun je nagaan, vrees ik dat we als omstanders zeker de druk heel heel sterk op die ketel moeten zetten inzake invoering meldplicht VOORdat die rechters beslissen wat er met kinderen gebeurt, ook op papier.

Ik kan u hier even niet vertellen waar ik mee zit zelf.

Uiteraard met een geval waar de honden geen brood van lusten. Mocht u meer willen weten dan mag dat. Omdat ik er geen enkel probleem mee heb dat er openheid van zaken komt in het hele land op dit terrein zeker inzake kinderbescherming met name.

Zelf ook nog bezig om eigen kind op papier te krijgen. Na geboorte in 2000 dochtertje kon ik het bekijken. Valse geboorteaangifte werd gedaan door ouders van de moeder, en mevrouw verdween onder valse voorwendselen in 2002 met kind en al omdat die ggz niks zei.

Ook aangeklaagd overigens. Kortom ik weet al negen jaren NIETS. Niet eens waar of hoe of wat....

Ik begrijp uw grote probleem maar al te goed. Die contactpersoon Raad KB heeft geen enkele notie wat ze voor zich heeft inzake ook. Als dat borderline is bij die moeder.

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Reactie op Borderline moeder en bemiddelingsgespre:

Borderline moeder en bemiddelingsgesprekken
      [Gesteld in Borderline]
2009-07-20 09:02:35
Co-ouderschap met borderline patient
      [Gesteld in Borderline]
2009-09-29 11:16:30
Wat bedoelt mijn oma met haar vraag?
      [Gesteld in Dromen]
2008-03-20 09:35:35
Kunt u deze dromen uitleggen?
      [Gesteld in Geesteswetenschappen]
2012-02-05 18:37:52
Heeft mijn moeder recht op een deel van erfenis?
      [Gesteld in Suriname]
2011-09-20 00:29:10

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+