Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Recreatie » Boten » Boegschroef Inbouwen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Boegschroef inbouwen en krijg online een antwoord van de specialist in Boegschroef inbouwen

Zelf een vraag over Boegschroef inbouwen? Klik hier.
Meer vragen over Boegschroef inbouwen.
De huidige beheerder van de rubriek Boegschroef inbouwen:
Naam: Willem de Koning
Bedrijf: De koning polyester
Reactiesnelheid: 16 uur
Waardering: 7.4 (van max. 10)
Meer informatie over Willem de Koning vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Boegschroef inbouwenVragen over Boegschroef inbouwen via RSS. Klik hier.
RSS over Boegschroef inbouwen op jouw website?Vragen over Boegschroef inbouwen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Boegschroef inbouwenVragen over Boegschroef inbouwen via E-mail. Klik hier.

boegschroef problemen

[Gesteld op: 18-07-2009]

Toelichting:
Graag even uw aandacht voor het volgende want ik begin ten einde raad te raken. In maart 2007 kocht ik een boegschroef van het merk BCS 55 Kgf bij een watersportbedrijf in Breskens. Een vriend van mij kreeg hier korting en ik had de boegschroef tegen inkoopprijs.
Deze boegschroef heb ik laten inbouwen door een erkend bedrijf. De gehele zomer van 2007 heel veel plezier gehad van de boegschroef. Voorjaar 2008 kreeg ik problemen. Hij deed het niet meer. De leverancier gebeld en die deelde me mede dat ik voor de garantie niet bij hun moest zijn maar bij Belship in Utrecht. Na telefonisch contact vertelde men mij dat waarschijnlijk de BTEbox defect zou zijn. Deze gedemonteerd en op naar Utrecht waar ik tegen betaling van € 98.00 een nieuwe meekreeg. (Ook kreeg ik hier te horen wat ik daar als particulier deed daar zij een groothandel zijn). Dit bedrag zou ik later terug krijgen als men in Italië daadwerkelijk geconstateerd hadden dat hij defect was? De box gemonteerd en helaas nog geen werkende boegschroef. Na een belletje, ‘dan zal de joystick wel kapot zijn’ weer in de auto naar Utrecht en een nieuwe joystick, jawel gekocht met hetzelfde verhaal, eerst afrekenen en dan……(overigens nog niets van terug gezien)
En gelukkig het hielp, hij deed het weer!
Voorjaar 2009 wat denkt u? Na een weekend varen boegschroef stuk. Aha dat zal dus de joystick zijn. Belship gebeld. Stuur hem maar op u krijgt van ons een nieuwe. En inderdaad binnen een paar dagen een nieuwe in de bus. Gemonteerd en….. helaas nog niets. Steeds springt er de 5 amp. zekering uit. U, kan zich voorstellen dat ik een beetje radeloos begin te worden. Een dure boegschroef gekocht en tot nu toe alleen maar ellende en nog steeds geen oplossing. En begin ik me ook een beetje te schamen om weer naar Utrecht te bellen en te zeggen nee nog niet!
Hoe nu verder????? Wie kan me hierin wijze raad geven?
Antwoord:
Geachte heer, dit verhaal komt mij bekend voor heb al eerder dit soort vragen gehad via de telefoon..het is vervelend voor U dat zoiets gebeurd en dat je dan min of meer aan je lot wordt overgelaten..wij hebben geen ervaring met dit merk boegschroef of van 1 van deze leveranciers, toch denk ik dat de oplossing in samenwerking met degene die de boegschroef heeft verkocht en zijn leverancier moet worden gezocht..er kan immers altijd iets niet goed gaan maar dan moet het wel op termijn worden opgelost naar beiden tevredenheid, U heeft als klant rechten en een gerenomeerd bedrijf heeft ook een naam hoog te houden..vroeg of laat kom je elkaar weer tegen op een jachthaven en dan is het wel zo prettig als je elkander in de ogen aan kunt kijken nietwaar? ik zou zeggen gewoon weer opnieuw beginnen en een oplossing zoeken.
Beantwoord door:
Willem de Koning
profielpagina


Gerelateerde vragen aan boegschroef problemen:

specifieke problematiek
      [Gesteld in Autisme]
2007-01-02 21:39:03
Weigering vrije school
      [Gesteld in Basisonderwijs]
2009-07-11 10:17:25
hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
Mijn dochtertje is bang om te gaan slapen...
      [Gesteld in Peuters & Kleuters]
2010-09-28 12:45:27
heeft een moeder met borderline geen rechten?
      [Gesteld in Borderline]
2012-01-13 17:01:44

Gemiddelde score Boegschroef inbouwen: 7.4 (58x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+