Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Kan je ook een dier geweest zijn?

[Gesteld op: 16-07-2009]

Toelichting:
Hallo mevrouw,

Kan het ook zo zijn dat ik in een van mijn vorige levens een dier geweest ben? Krijg de laatste tijd het idee dat dat zo is namelijk. Maar weet niet precies hoe ik moet uitleggen, alleen dat ik snel contact met dieren maak die dat normaal niet zo snel doen.

m.vr.gr. Rutger de Lange
Antwoord:

Geachte heer de Lange, beste Rutger,

hoewel ik het zelf in al die jaren praktijkvoering weinig tegenkom bij mijn cliënten, bestaat het wel degelijk. Van die keren dat het bij cliënten voorkwam, herinner ik me:

- iemand met een vorig leven als mensaap (in de tijd van de prehistorie, omgeving midden-zuid-Frankrijk, de Dordogne)---> dit ging om een ziel die persé in een dierenlichaam wilde incarneren om ervaring op te doen hoe dit zou zijn; de ziel was afkomstig van een ander sterrenstelsel en was nieuwsgierig naar het aardse gebeuren; ik herinner me nog hoe fantastisch die persoon in kwestie het vond om in de natuur te leven als mensaap, het was een aangename ervaring. Het kan ook geweest zijn dat het geen echte mensaap was zoals de gorilla's van nu, maar de Cromagnonversie.

- iemand met een vorig leven als leeuwin, temidden van een kolonie leeuwinnen/leeuw en welpjes---> de ziel ervoer hoe het was om te zorgen voor, binnen een dierenomgeving, eindigde bloederig (onderling gevecht leeuwinnen)

- iemand die zichzelf ervoer als slak---> ikzelf vond dat meer een symbolische ervaring, maar de persoon in kwestie waande zich echt als slak en de symboliek werd dankzij de ervaring wel begrepen

- de keren dat iemand zich adelaar voelde (2x), betrof het geen echte dierincarnatie, maar een uittreding van een indiaan (tijdens een ritueel) die zich voorstelde als vogel te vliegen

- iemand met een ervaring als 'steen' (plant); dat vond ik wel bijzonder, de ervaring was heel oud, van heel lang geleden, de ziel verbond zich met steen, nadat de ziel uit een andere sfeer kwam

Ik denk dat reincarnatietherapeuten met een Hindoestaanse achtergrond waarschijnlijk meer ervaringen op dit gebied opdoen.

Er is helaas weinig literatuur over. In alle boeken over reincarnatie komt wel een kort stuk voor, maar voor zover ik weet, niets uitgebreids. U zou er de boeken van Hans ten Dam - Ring van Licht -  of van Pieter Barten - Karma als Levenslot - eens op kunnen naslaan. Misschien dat daar meer voorbeelden in staan.

Het kan natuurlijk ook dat u een vorig leven had waarin u als mens zijnde met dieren hebt geleefd (in de vrije natuur) of voor dieren hebt gezorgd. Een zodanig prettig leven, dat dat nu doorwerkt in 'dieren goed aanvoelen en begrijpen'.

Hebt u dat contact echter bijv. alleen met 1 specifiek dier, dan kan er weer wat anders aan de hand zijn (bijv. herinnering aan een vorig leven in bepaald land, bepaalde streek, waar een dergelijk dier voorkwam).

Als grapje kan ik noemen: stel u hebt in dit leven altijd een papagaai op uw schouder en u houdt van piratenfilms..... nou.... wie weet.... misschien was u ooit zeepiraat. Zonder gekheid, het bestaat, ik kom het zelf echter weinig tegen in de praktijk.

Dit hangt waarschijnlijk samen met mijn eigen incarnaties. Iedere therapeut trekt cliënten aan die bij hem of haar horen. Zielen reizen in groepen, door tijd en ruimte heen. Er zijn zielen die tijdens hun reis door de tijd incarneren van aardse sfeer, naar steen, naar plant, naar dier, naar mens. En er zijn zielen, afkomstig van buitenaardse sferen, die incarneren in mensachtige aapsoorten en mensenlichamen. 

Hoop dat u toch wat aan dit antwoord hebt, met vriendelijke groeten,
Marianne Notschaele

 

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Kan je ook een dier geweest zijn?:

paard met staartmanenexceem is dat koop ontbindend
      [Gesteld in Advocaten-Drenthe]
2007-11-04 21:21:20
Invoer pup uit Brazilie mogelijk?
      [Gesteld in Huisdieren]
2009-01-24 10:10:10
wat voor dier zou ik zijn geweest?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-09-13 13:20:36
Mijn kitten heeft een inenting gehad.
      [Gesteld in Kattenvoeding]
2009-09-20 13:37:52
Heeft de dierenarts fouten gemaakt?
      [Gesteld in Honden]
2010-08-30 13:06:14

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+