Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Kunt u me zeggen wat het doel in mijn leven is?

[Gesteld op: 16-07-2009]

Toelichting:
Beste Marianne. Dit reageren op forums doe ik eigenlijk nooit en zeker niet openbaar. Maar ik heb dringend advies nodig. Ik voel namelijk dat ik op de verkeerde weg zit. maar ik ga door (als een blind paard) omdat ik niet weet wat dan wel de goede weg is...(klinkt stom hŔ?) Ik ben getrouwd heb een lieve man en fantastische zoon (14) en een hond. Ik heb een hele goede financiele topbaan en werk zo'n 60 tot 70 uur per week. Eigenlijk veel te veel maar ik wil het graag goed doen. Daardoor komt mijn gezin in de knel. Ze klagen niet maar ik heb het gevoel dat ik ze tekort doe. Heb moeilijke relatie met mijn moeder die me nooit waardering heeft gegeven. Voel me aangetrokken tot de Victoriaanse tijd, Amerikaanse burger oorlog, Japan/China, romeinen, natuur. Verder heb ik veel te veel interesses en hobby's (wetenschap, natuurfilosofie, geologie, muziek, tekenen/ schilderen, knutselen, sterrenkunde en het universum, ook wel interesse in spirituele zaken) maar gun mezelf meestal geen tijd hiervoor. Opvallend is dat ik erg vaak huil bij romantische films waar partners elkaar mislopen of verliezen. Ander nadeel is dat ik heel gauw (gelukkig in stilte) verliefd wordt op mannen die ik bewonder. Ik heb nog nooit mijn man bedrogen, maar heb wel schuldgevoelens over deze romantische "onvolkomenheden".
Ik heb een keer een horoscoop laten trekken. Weet eigenlijk niet meer wat er uit kwam alleen dat de mevrouw die dit deed me vertelde dat ik gemakkelijk mijn brood zou kunnen verdienen in het paranormale en mijn ontmoeting met haar als hele bijzondere situatie zag.... (?) Ik zei haar nog dat ze dit wellicht tegen elke client vertelde maar volgens haar was dat niet zo. Dit was ongeveer 2 tot 3 jaar geleden. Ook heeft een tarot-kaartlegster die als act op een bedrijvenbijeenkomst was, mij 8 tot 10 jaar geleden het advies gegeven om me met "nieuwetijdsekinderen" bezig te houden.
Echter ik heb hier niets mee gedaan omdat ik niet goed wist hoe. Mijn "vermeende paranormaliteit" heeft zich tot nu toe goed verborgen gehouden. En ik heb nog steeds geen idee nog hoe ik mensen hiermee zou kunnen helpen, laat staan mijn brood hiermee zou verdienen (wat ook niet hoeft, want financieel heb ik niets te klagen). Kunt u me misschien de weg naar.. .(Hamelen)....vertellen? of een duwtje geven om op "de goede" weg te komen? Alvast heel hartelijk bedankt voor uw antwoord.
Antwoord:

Beste…….

 

Dank voor je lange mail op dit forum. Er zit veel informatie in je mail ‘verborgen’, ik zal proberen daar wat over te zeggen. Maar let wel, het is niet mijn taak om jou te vertellen welke kant je op moet gaan in dit leven, mijn focus ligt hoogstens op jou wat meer kunnen vertellen over wat ik mbt vorige levens of reïncarnatietherapie op kan merken (het onderwerp van dit forum dat ik beheer), anders begeef ik me op een pad waarvoor dit forum niet dient.

 

In je tekst gebruik je woorden als: ‘en zeker niet openbaar’, ‘mijn vermeende paranormaliteit heeft zich tot nu toe goed verborgen gehouden’, ‘een blind paard’= zaken die wijzen op iets dat je nog niet goed ziet en dingen die je nog niet durft te tonen, naar buiten te brengen, in t openbaar laten ‘zien’.

Dit kan bijv. te maken hebben met gedachtenpatronen die ontstaan zijn in dit leven (zwangerschapsperiode) of een vorig leven (Victoriaanse tijd). Het kan zijn dat de zwangerschap van je moeder (jij in haar buik) in het teken stond van ‘niet meteen aan de buitenwereld willen laten zien dat ze zwanger was’. Jij kunt daar bijv. de gedachte aan over houden: als ik groei, opgroei moet ik me dus een beetje verborgen houden, dat hoort bij het leven. Van gedrag van je moeder zou je totaal geen last kunnen hebben, als daar geen vorige levens mee zouden samen hangen. Maar omdat er waarschijnlijk (ik zie alleen maar vage contouren, daarvoor is een emailtekst als deze te kort, in consulten praat ik 2 uur met iemand) ook nog een vorig leven mee samenhangt, ben je er ahw gevoeliger voor.

Het gaat dat om een vorig leven van jou in de Engelse tijd, fin du sciecle (is dat Victoriaans?geen idee, zou ik op moeten zoeken qua geschiedenis) waarin je als vrouw behoorlijk in een keurslijf zat (1890?, toen zal je ongeveer 40 geweest zijn).

 

Het was een goed leven qua gezin, man, kinderen, maar een onvervuld leven op het gebied van willen ‘leren’. Je was geïnteresseerd (vergelijk je vele hobby’s van nu) in vele zaken die toen voorbehouden waren aan mannen. Ook in spirituele zaken was je geïnteresseerd. Maar dat alles behoorde een vrouw niet te doen, hoogstens ‘in het verborgene’. Een vrouw hoorde zich toen te wijden aan man en kinderen, het gezinsleven.

Aan zo’n vorig leven kun je de gedachte overhouden: hé kijk, ik heb nu weer een goed leven, een fijn gezin, maar is het dan niet gebruikelijk dat …… en dan vul je ahw zo’n oud leven in……ik laat niet teveel merken van wat ik werkelijk leuk vindt, dat hoort niet. Correctie: dat hoorde niet. In vroegere tijden kon een vrouw die combinatie niet maken. Nu probeer je echter alles te combineren (omdat je die vrijheid wel hebt): mannelijke carriere, veel werken, gezin, hobby’s etc. Je wilt inhalen wat je ooit miste, maar dat is nu qua onderwerpen veel te veel voor 1 leven.

In die oude tijd konden mensen maar moeilijk hun kostje bij elkaar scharrelen wanneer ze werkten met het paranormale (zigeuners die toekomst voorspelden, kaartleggers op de kermis etc). Tegenwoordig kun je met een praktijk op paranormaal gebied (en werken met nieuwetijdskinderen) best inkomsten genereren, al moet je daar geen wonderen van verwachten. Hoe professioneler je het aanpakt, hoe ‘gewoner’ het paranormale wordt, om mee te werken. Dit nav je opmerkingen ‘geen brood mee kunnen verdienen’2x.

Wanneer je verder terug in de tijd vorige levens had op paranormaal gebied, en je hebt ervaren dat ‘wanneer je je kennis openbaar maakte, dat dat je kop kostte’, dan kijk je voortaan in andere levens goed uit hoe je daarmee naar buiten treedt. Dan wordt het ‘vermeende paranormaliteit’ J

 

Mijn persoonlijke advies aan je: concentreer je dit leven op alle mooie aspecten van je gezin, je relatie, je kind (lees over nieuwetijdspubers en paranormale jongeren) en geniet van het feit dat je vrouw bent. Schrap een paar hobby’s en neem er enkele uit waarin je je meer in verdiept. Dat geeft je waarschijnlijk meer voldoening dan ‘veel en oppervlakkig’. Blijf werkzaam in het normale bedrijfsleven en beperk je paranormale interesses tot boeken lezen, interessante lezingen bijwonen ed om je honger naar kennis te stillen. Paranormaal brood eten J…. Ik zie je geen brood verdienen met zelf een praktijk opstarten.

 

Oja, je opmerkingen over : ‘ik doe mijn gezin tekort, ik gun mezelf er geen tijd voor, ik word verliefd op mannen die ik bewonder, romantische onvolkomenheden’ doen me denken aan een mannelijk vorig leven van jou waarin je kon rondreizen wat je wilde, waarin je vrouwen had bij de vleet. In je herinnering is dat verbonden geraakt met ‘manzijn = vrijheid’. Daarom heb je zo’n hang naar willen werken, carriere maken, alles tegelijk willen doen. Tegelijkertijd zit het oud-Engelse schuldgevoel (een vrouw hoort niks te doen behalve t huishouden) in de weg. Kortom: in je leven nu kun je de boel in balans brengen door een vrouw te zijn die haar aandacht mooi leert verdelen tussen kind-man-werk-hobby’s. Heel veel succes, en bedenk: niemand is perfect, je mag rustig wat onderwerpen schrappen van je to-do-lijstjes J

 

Lieve groet, Marianne

 
Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Kunt u me zeggen wat het doel in mijn leven is?:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
hulpverlener haakt af
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2012-08-30 11:14:07
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+