Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Zorg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Zorg en krijg online een antwoord van de specialist in Zorg

Zelf een vraag over Zorg? Klik hier.
Meer vragen over Zorg.

Beheerder worden?

De rubriek Zorg heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Zorg Klik hier.

RSS over ZorgVragen over Zorg via RSS. Klik hier.
RSS over Zorg op jouw website?Vragen over Zorg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ZorgVragen over Zorg via E-mail. Klik hier.

Dikke Knieschijf????

[Gesteld op: 05-07-2009]

Toelichting:
Hallo...
Ik ben 17 jaar oud en heb anderhalf jaar geleden een ongeluk gehad. Ik zat op mijn fiets te fietsen en toen is een auto van de rechterzijkant van mijn fiets heel hard tegen mij opgeknald. Waardoor de voorkant van de auto mijn rechterknie van de zijkant geraakt heeft. hierdoor ben ik heel hard op de grond gevallen. Daarna heeft die man die mij aangereden had mij naar huis gebracht en we lieten mijn fiets dus nog staan op de plek waar de ongeluk was gebeurt. Toen heeft hij mij naar huis gebracht maar ik voelde haast niets aan mij lichaam, ik voelde helemaal geen pijn ofzo. Toen heeft hij mij weer naar mijn fiets gebracht en toen ben ik dom door naar school gefietst. Later merkte ik dus wat er allemaal aan de hand was en ik ben die avond ook naar de huisartsenpost gegaan want er zat een hele diepe wond in mijn knie. Toen hebben ze die gehecht en het bleek dus ook dat mijn knie zwaar gekneusd was en mijn voet licht gekneusd.
Ik moest mijn been veel laten rusten en hoog leggen..... En nu dus.. merk ik dat er iets niet helemaal is goed gegaan met mijn knie, hij is nog erg gevoelig en die wond die gehecht was voelt nog altijd heel kwetsbaar.. bijvoorbeeld als ik op mijn knieen ga zitten dan voel ik toch die steek.
En mijn knieschijf is dikker geworden. Als ik mijn knieen vergelijk dan zie ik echt een verschil, mijn knie is veel puntiger dan de andere...

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en mij ook advies kunnen geven.. ik zit al heel lang met dit probleem en ik wil ook wel naar de huisarts maar volgens mij steld het niets voor. dat denk ik tenminste!!

alvast bedankt
Groeten Elisabeth
Antwoord:

beste elisabeth,

als je wilt kan ik je persoonlijk spreken via internet / messenger. ga maar naar naar mijn site. en ik zal je toevoegen via hotmail adres. je hebt namelijk te maken met een lotsgenoot, zelf heb ik het zelfde alleen dan links! K'ben van beroep verzorgende B, en heb van af mijn 15e gewerkt in; somatiek, pg, gehandicapte, minder begaafde mensen. 

K'ben zelf 25 jaar, en heb ook regel matig last van de zelfde symtomen! Als je wilt kan ik je ook door verwijzen naar profecionele hulpverleners. die je hulp en advies kunnen geven!

En geef je een complument! K'Vind het heel dapper, dat je via deze weg je vraag steld, met je naam er bij! K'Wil even aan je kwijt dat je apsolut geen aansteller bent! Het klopt dat je last kunt hebben van je been/ knie/voet. Zeker nog een jaar na jou ernstige ongeval.

Wil je hiernee niet ontmoedigen, je been vraagt nu door middel van pijn om extra aandacht en verzorging! Ga je hiermee over je grens, heb je kans dat je altijd last blijft houden. Hou daar dus rekening mee! Maar je bent berijd naar je huisarts te gaan dit advizeer ik je ook te doen! sterkt hoor! vriendelijke groet, Ellen danielle

 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Zorg:
Jeugd & Gezin
Jeugdzorg
Mantelzorg
Persoonsgebonden Budget (PGB)Gerelateerde vragen aan Dikke Knieschijf????:

Heeft mijn rat een andere rat vermoord?
      [Gesteld in Ratten]
2009-11-21 19:54:24
Terugbetalen studiekosten ingehouden op salaris?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2007-09-28 08:54:53
Niet uitbetalen vakantiedagen bij ziekte?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2007-09-28 10:37:38
Wat is de verhouding letters in het spel Scrabble?
      [Gesteld in Bordspellen]
2009-03-25 12:27:29
Mag ik 2 werkgevers laten overlappen
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Holland]
2007-12-12 20:09:41

Gemiddelde score Zorg: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+