Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Recht » Rechtshulp » Rechtshulp-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Rechtshulp-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Rechtshulp-Zuid Holland

Zelf een vraag over Rechtshulp-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Rechtshulp-Zuid Holland.

Beheerder worden?

De rubriek Rechtshulp-Zuid Holland heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Rechtshulp-Zuid Holland Klik hier.

RSS over Rechtshulp-Zuid HollandVragen over Rechtshulp-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Rechtshulp-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Rechtshulp-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Rechtshulp-Zuid HollandVragen over Rechtshulp-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

hoe moeten wij met de bank verder

[Gesteld op: 22-06-2009]

Toelichting:
Geachte heer/mevrouw,Graag zou ik van u een advies willen hebben, of het raadzaam is een advocaat of andere rechtshulp in te schakelen.

Het gaat om het volgende, mijn tante mevrouw H ter Horst uit Dordrecht is door diefstal van haar bankpas een bedrag van bijna 50000,00 euro armer.

Zij heeft op 04-06-2009 omstreeks 11.30 gepint bij een mobile geldautomaat bij de Albertheijn, daar heeft zij haar laatste transactie gedaan, aangezien zij een dame op leeftijd is, zal zij waarschijnlijk niet in de gaten gehad hebben dat andere haar pincode hebben kunnen zien, en is zij op de terug weg naar huis gerold van haar haar pas, zonder dat ze dit heeft gemerkt

Op jongsleden 16-06-2009 wilde zij weer geld op gaan nemen, en bemerkte toen dat haar pas weg was, zij heeft wel onmiddellijk de SNS bank gebeld, en daar bleek dat er in de afgelopen dagen gepint was, zij heeft gelijk op dat moment haar pas laten blokkeren!

Wij zijn op 17-06-2009 langs geweest bij de SNS bank te Dordrecht, om een uitdraai op te halen voor het proces verbaal, welke wij nodig hadden voor de Politie

Ik moet u zeggen dat wij hevig ontdaan zijn van het grote geldbedrag wat in de periode 04-06-2009 tot 16-06-2009 van haar betaalrekening is gepint

Omdat de SNS bank maar erg vaag is over geld terug krijgen,en hoe of wat verder, is dus deze vraag of het verstandig is een advocaat in te schakelen?

Wij vinden dat de SNS nalatig is geweest, als er elke dag voor ongeveer 4000,00 euro werd gepint door het hele land heen.

Van deze transacties hebben wij een uitdraai , en daar is wel een heel vreemd pingedrag te zien sowieso, of iemand nu 83 is of jonger!

Naar mijn inziens had de bank moeten reageren, door de cliënte op te bellen, met de vraag te stellen of sommige transacties wel zouden kloppen, of dat er iets aan de hand was!

Voorbeeld: iemand van 83 jaar oud pint niet elke dag voor ongeveer 1000,00 euro boodschappen, rijdt ook niet door het hele land meer heen

Meerdere transacties bij één supermarkt opvolgend in minuten pinnen

Elke dag in Tilburg 1000,00 euro pinnen, en die zelfde dag bij een grenswissel kantoor 500,00 euro opnemen, dit dag na dag!

Bij zoveel transacties op een dag, van iemand van 83 jaar, welke zij al heel lang als cliënt hebben, dus zij ook min of meer weten hoe haar bestedings patroon is, hadden zij vinden wij, contact op moeten nemen om het één en ander te controleren

Ik hoop dat u na het lezen van deze mail ons verder op weg kan helpen!
Antwoord:
Geachte heer/mevrouw, eerst aangifte doen bij depolitie die u verder zal adviseren. Het antwoord op uw vraag hangt af van alle omstandigheden in uw geval. Die dienen bekend te zijn om een goed antwoord te kunnen geven op uw vraag. Kennisneming van feiten, gemaakte afspraken en documenten is van belang om een zo goed mogelijk antwoord aan u te kunnen geven. Dit werk valt buiten de gratis antwoordservice, omdat dit teveel tijd vergt, waarvoor wij uw begrip vragen.
Wilt u meer weten over mogelijke oplossingen voor uw geschil, dan kunt u per e-mail contact met ons opnemen voor een offerte. Op: www.JuridischeRaad.nl. vindt u ons e-mail adres.
TIP 1. Zet nooit privacy-gevoelige informatie op het internet.
Wij zijn gespecialiseerd in conflictbeslechting door bezwaar, beroep, kort geding, voorlopige voorzieningen en dagvaardingen. Wij behandelen huurrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, ruimtelijke ordening, bouwgeschillen, burenrecht, vastgoedrecht, ambtenarenrecht en pensioenrecht.
Ik stel u voor eerst een intake gesprek te voeren, waarbij ik u direct kan adviseren over de te nemen stappen. Een intakegesprek is niet gebonden aan tijd. Dan kunnen ook eventuele documenten ingezien worden. Meer informatie over een eerste gesprek en het maken van de afspraak vraagt u via de e-mail:  wieringen@raadsman.net 
Veel advocaten proberen u te lokken met een gratis intake gesprek. Maar let wel op de tarieven die men u daarna in rekening wil gaan brengen. TIP 2. Vraag altijd vooraf offerte.
Onze tarieven staan op onze site.
Uiteraard kan ik u ook per e-mail verder informeren en adviseren, nadat u mij de relevante documenten hebt gezonden per post, fax of e-mail. In dat geval wordt een voorschot gevraagd. 
Wij zijn specialist op de gebieden van het aanprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, vastgoed, onroerende zaken, zoals koop en verkoop, huur en verhuur, van zowel woon- als bedrijfsruimte. Tuinen en erfdienstbaarheden. Cliënten zijn woningscorporaties, huurdersorganisaties, particulieren en bedrijven. Vraag ons advies bij verborgen gebreken, achterstallig onderhoud, erfdienstbaarheden, huurprijzen, opzegging van koop- en huurcontracten, medehuur of contractsovername.
Voorkomen dat ernstige juridische geschillen ontstaan is ons uitgangspunt. Dat kan het beste door vooraf uw afspraken en documenten te beoordelen en door goede algemene voorwaarden voor uw bedrijf op te stellen. Als u geconfronteerd wordt met een rechtsgeschil doet u een beroep op ons. En als een gang naar de rechter nodig is, is onze deskundige bijstand onontbeerlijk. En als de tijd dringt zorgen wij voor een voorlopige voorziening, zodat uw belangen niet definitief worden geschaad. In bijna alle gevallen gaat het om het bewijs dat u moet leveren om de rechter van uw gelijk te overtuigen. Tip 3. Bewaar al uw documenten op chronologische volgorde. Tip 4. Maak voor elk onderwerp een apart dossier aan. Tip 6. Maak electronische foto's. Het leveren van het bewijs wordt vaak onderschat, ook door deskundigen. Wij zorgen ervoor dat uw zaak niet vastloopt in een juridisch moeras met torenhoge declaraties.
Wij behandelen geen alimentatie, personen- en familierecht en vreemdelingenrecht. Daarvoor kunt u bellen naar: tel 0900 – 4 000 000 , dat is het telefoonnummmer van: www.rechtsagent.nl waar wij mee samenwerken. Wenst u een toevoeging wegens onvermogen lees dan eerst de voorwaarden en bel dan met het juridisch loket, het telefoonnummer staat op: www.hetjl.nl
Advocaat nodig? Neem dan eerst met ons contact op.
Met vriendelijke groet, Mr drs J. (Han) van Wieringen
Advocaten vergelijken? Kijk op: www.JuridischeRaad.nl, www.RaadsmanRijnwoude.nl, www.raadsman.net, www.rechtsagent.nl .Kantoor in Hazerswoude-dorp, in Den Haag en Rotterdam, advocaten vergelijken, de beste advocaat, de huisadvocaat.  In deze rubriek vragen over: huurrecht, bouwvergunningen, bezwaar, belastingen, vastgoed, bestuursrecht, burenrecht, erfdienstbaarheden, eigendomsrecht, pensioenrecht, ambtenarenrecht, ontslag en arbeidsrecht. GEEN vragen over echtscheiding en  alimentatie. Bereikbaar in Zoetermeer, Boskoop, Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Waddinxveen, Ter Aar, Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Groene Hart gemeenten, Zuid-Holland, Utrecht, Jacoba van Beyerenlaan, Advocatenoverzicht, Jurofoon, Huisadvocaten, Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme, gratis advocaat, inloopspreekuur, FAX: 0172-
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan hoe moeten wij met de bank verder:

Niet nakomen afspraken convenant
      [Gesteld in Rechtshulp-Noord Holland]
2008-05-19 14:54:15
start de bank bij verkoop met de excutiewaarde?
      [Gesteld in Makelaars]
2008-09-06 11:07:14
kleuradvies muur achter bank
      [Gesteld in Interieur-Noord Holland]
2009-08-25 16:20:34
Wat voor kleur bank en muren moet ik nemen?
      [Gesteld in Interieur-Zuid Holland]
2010-08-12 21:29:32
lange smalle woonkamer met een lange hoekbank?
      [Gesteld in Interieur-Noord Holland]
2011-01-15 21:33:45

Gemiddelde score Rechtshulp-Zuid Holland: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+