Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Geestelijke Gezondheid
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geestelijke Gezondheid en krijg online een antwoord van de specialist in Geestelijke Gezondheid

Zelf een vraag over Geestelijke Gezondheid? Klik hier.
Meer vragen over Geestelijke Gezondheid.
De huidige beheerder van de rubriek Geestelijke Gezondheid:
Naam: Jan Duits
Bedrijf: ReŰel
Reactiesnelheid: 38 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Jan Duits vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Geestelijke GezondheidVragen over Geestelijke Gezondheid via RSS. Klik hier.
RSS over Geestelijke Gezondheid op jouw website?Vragen over Geestelijke Gezondheid op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Geestelijke GezondheidVragen over Geestelijke Gezondheid via E-mail. Klik hier.

wat moet ik doen?

[Gesteld op: 09-06-2009]

Toelichting:
De scheiding van mijn ouders is echt een klap voor me geweest, zag het niet aankomen (ze hadden nooit ruzie) mijn vader had na een maand een nieuwe vriendin en mijn moeder verdenk ik er van dat ze al langer bezig was met iemand (dit ontkent zij, maar mijn vader denkt hetzelfde als ik) Mijn broer is de rol van mijn vader over gaan nemen en dat frustreerde mij heel erg (nog steeds) hij was altijd al erg agressief (zei mijn vader vorig jaar toen ik weg ''vluchte' naar hem) maar ik heb het de laatste 4 jaar pas Úcht gemerkt. Hij sloeg me, loog alles aan elkaar, maar deed het slim zodat mijn moeder hem geloofde hij was ook erg agressief naar mijn moeder toe, maar zij durft niets te doen.
3 jaar geleden werd ik beschuldigd van alles wat er gebeurde in huis. pc kapot? dan had ik het gedaan. ik stond hartstikke machteloos en als mijn moeder niet thuis was kon mijn broer zijn gang gaan met slaan of agressief doen.Ik ben naar jeugdzorg gegaan (eigenlijk mijn vader voor mij) maar daar wilde ik niet mee door omdat mn moeder het onzin vond. Ik ben helemaal veranderd. Ben erg in mezelf gekeerd en heb nooit ergens zin in. Diep in mijn hart weet ik dat ik niet verkeerd zit maar mijn broer weet alles zo te liegen (hij is heel goed in dingen zo draaien dat het net lijkt of ik alles fout doe) dat mijn moeder hem gelooft.
Ik kan niet van mijn moeder eisen de kant van hem te zien die ik ook zie maar wat moet ik doen? eigenlijk zit gewoon alles tegen mijn leven.
Omdat ik het niet meer aankon ben ik naar een ander land gegaan om daar even rust te krijgen, maar ging weer naar nederland voor een paar dagen. Ik kon het heel goed vinden met 1 vriend van mijn broer. We vonden elkaar leuk maar mijn broer liet niet toe het op iets uit te laten komen en verbood voor zowel zijn vriend als mij contact te hebben met elkaar. ik kon goed met zijn vriend praten en vertelde dan ook soms dat mijn broer weer agressief deed. toen die vriend zei tegen mijn broer dat hij moest stoppen met mij zo te behandelen zei mijn broer dat ik loog en dat ik alleen maar aandacht wilde. sindsdien is het contact weg. totdat ik in NL was voor die paar dagen (ook verjaardag van mijn broer) en hij een drankspelletje deed met zijn vrienden (en vriendin) ik lag boven te slapen na een lange reis van het land war ik nu ben tot nl.
Antwoord:
Zie antwoord deel 2..
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geestelijke Gezondheid:
Counselling
Hoogsensitief Persoon
Hulpverlening
Kind & Jongeren
Psychiatrie
Psychologie
Psychotherapie
Stoornissen
Trauma
Gemiddelde score Geestelijke Gezondheid: 9.3 (120x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+