Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

kat is gestresst

[Gesteld op: 07-06-2009]

Toelichting:
We zijn de afgelopen jaren 3 keer verhuisd. Bij de eerste verhuizing merkte we al problemen. Toen kwam er nog een andere kat aanlopen en die is gebleven dat ging ook minder en de hond was het toefje op de slagroom. wellicht dat onze kinderen ook al te gejaagd waren voor haar. De andere katten doen weinig, ze is er zelf angstig van. We hebben haar uit huis geplaatst maar daar wordt ze ook onrustig van en ze is er niet op haar plekje. Ze is gewoon gestresst (alle medische oorzaken zijn uitgesloten). We zijn ten einde raad en voor het laatste station wil ik nog 1 keer bachbloesem therapie proberen. ander gaan we helaas kiezen voor eeuwige rust in haar bolletje. Graag een advies want ze plast en poept sinds drie maanden ook overal.
Antwoord:

Beste mevrouw,meneer,

Een verdrietig verhaal en u geeft inderdaad zelf al aan dat u er inderdaad ook zelf een beetje aan meegewerkt heeft.......en voor d erest is dit voor mij een teken dat u juist een erg gevoelig diertje heeft gehad dat hier allemaal niet mee heeft kunnen omgaan en nu alleen nog maar zo kan reageren op wat er om haar heen gebeurt.

Alvorens tot drastische maatregelen over te gaan (geen idee of de dierenarts daarin met u meegaat overigens) zou ik u inderdaad met klem willen vragen om nog een laatste kans te geven aan dit diertje en dan te beginnen met een combinatie van de volgende remedies:

Mimulus (angst) , Star of Bethlehem, (verwerken), Walnut, (veranderingen), Clematis (liggen suffen de hele dag= onttrekken aan de realiteit die niet leuk is: een vlucht uit de realiteit) en Gorse (als je de moed eigenlijk hebt opgegeven dat het nog beter wordt).

Geeft kattebeest deze druppels zowel in het water (5 dr.) als een keer of 5 per dag op wat voer, brokjes o.d., zodat ze het voldoende vaak krijg. Doe er wat van op de hand als de kat geaaid zou willen worden. Geef haar een stuk stof, een lap of een oud kledingstuk van u uit het vorige huis en leg dat ergens neer voor haar in het nieuwe huis, zodat ze de geur terugvindt als ze dat zou willen. Ze zal er zeker niet zijn met één flesje, ik vrees dat ze gedurende langere tijd toch wel de ondersteuning van de remedies nodig heeft. Ook zal er nog wel het een en ander aan de samenstelling gewijzigd moeten worden om de zoveel tijd. Leg ook uw vraag nog even voor aan de dierengedragstherapie hier, wellicht zijn er nog tips over het plaatsen van de bak, over het versterken van het gevoel van veiligheid etc. Laat de nieuwe eigenaar héél veel geduld met haar hebben; haar veel liefde geven en laten we hopen dat het oude karaktertje weer een beetje terugkomt. Zoals u haar beschreef was het een gelukkige kat.

Ik hoop dat het allemaal gaat lukken, ik zou het ook fijn vinden als u me op de hoogte houdt hiervan. Dat kan via een reactie onder dit antwoord, of via het contactformulier op mijn site. Zijn er nog vragen na deze uitleg, dan ook vooral niet aarzelen om ze te stellen.

Vriendelijke groet,

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan kat is gestresst:

kwijlende hond bij alleen zijn, wat te doen?
      [Gesteld in Honden]
2008-10-16 13:14:11
Hoe kom ik af van liegen?
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2008-10-23 15:43:47
Hoe krijg ik mijn katje weer gelukkig?
      [Gesteld in Kattengedrag]
2008-11-11 18:48:26
Mijn vraag is nog actueel
      [Gesteld in Honden]
2010-09-12 01:32:57
Hoe kom ik van die spanning af?
      [Gesteld in Stress & Burnout]
2011-10-21 12:03:35

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+