Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Ufo's
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ufo's en krijg online een antwoord van de specialist in Ufo's

Zelf een vraag over Ufo's? Klik hier.
Meer vragen over Ufo's.
De huidige beheerder van de rubriek Ufo's:
Naam: Burt
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 12 uur
Waardering: 7.6 (van max. 10)
Meer informatie over Burt vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over UfoVragen over Ufo's via RSS. Klik hier.
RSS over UfoVragen over Ufo's op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over UfoVragen over Ufo's via E-mail. Klik hier.

voorstellen geheime liefde aan opa/oma

[Gesteld op: 31-05-2009]

Toelichting:
Ik droomde dat ik bij mijn opa en oma thuis was, die beide al een aantal jaren geleden zijn overleden. Alles zag eruit zoals het altijd was, geen detail was veranderd. De man waar ik al geruime tijd intens van hou, maar geen relatie mee heb was ook aanwezig en zat geanimeerd met mijn oma te praten. Mijn opa nam mij apart en verzekerde mij ervan dat dit 'de ware' voor mij was. Wat betekend dit?
Antwoord:

geachte vraagster';mooi zo'n droom. als U even heeft ? al mijn overleden familieleden kwamen één of twee keer  vlak na hun dood in mijn  droom,waarschijnlijk om afschijd te nemen.m'n oom zij je kan me altijd oproepen na m'n dood als je me nodig hebt. m'n vader maakte een afspraakje met me als het zover is dan zal ik als bewijs een steentje tegen je ruit aan gooien.hij stierf half 8,..en half 2 snacht 'hoorde ik tik 'tegen m'n ruit.van een teentje.... wel frapant ' het kan van alles zijn geweest natuurlijk, maar ook  nooit meer gehoord daarna. daarna bij al de hechte fam.ledenis m'n vader  één tot twee maal nog in de dromen langs geweest .( en in de naghammadi geschriften staan alle spreuken en verhalen die jezus sprak die niet in de huidige bijbel staan,.) dan word er ook een heleboel duidelijker.)

ik heb een paar echte pure liefdens in m'n leven misgelopen ,door het niet aan te pakken en door te zetten.voor zo'n grote liefde moet een man en /of  een vrouw echt veel meer wagen, overtuigen ,en werken, en veroveren.en dan maar hopen dat het ook over kom bij de ander.ik dacht vroeger als ik nou heeeel sterk aan haar blijf denken dan moet'ze het toch een keer voelen....ik sprak na een jaar een vriend die haar stiekem had afgeluisterd in de pouze'op school, en toen bleek een hele andere op mij verliefd te zijn' en (mijn') grote liefde  viel op m'n vriend. al' die tijd .dus zat ik er totaal naast.en dat is meerdere keren gebeurd. ze zagen me niet eens staan."

wat heb ik er uit geleerd? dat het uit 'me zelf moet komen. er staan  een boel te wachten die de waren zijn. maar welke 'voeld jou benadering het beste aan.(even naar de sterrenbeelden kijken,wat goed bij je past bv)

U" krijgt het via UW onbesmette schone droomlichaam astraal '' binnen via zeer vertrouwde mensen .ik ben geen god ,kan het ook niet voor de volle 100% zeggen;maar het lijkt dat U één van de uitverkoornen bent ,die een bootschap via Uw eigen astraal droomlichaam binnen krijgt.( nou moet U altijd rekening houden met het feit dat wat U zeer graag wild dat geschied"op een of andere manier tot uiting komt)maar deze ,naar mijn idee visioen-achtige"dromen ,kunnen best de waarheid vertellen.( grappig het lijkt alsof verschillende droomlichamen elkaar oproepen) met vr gr burt

ps; kunt U m'n andere andwoorden lezen over dromen van iemand anders op deze side? daar staan veel meer uitleg over mijn eigen dromen die altijd uitkwamen.

Beantwoord door:
burt
profielpagina


Gerelateerde vragen aan voorstellen geheime liefde aan opa/oma:

Intens en bewijsdrang in relaties
      [Gesteld in Vorige Levens]
2012-04-08 13:37:43
Hoe nu verder?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-06-23 21:10:54
Vraag
      [Gesteld in Vorige Levens]
2012-04-27 22:03:20
Meerdere levens met hetzelfde dier mogelijk?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-09-18 17:13:50
geloof word afgedwongen
      [Gesteld in Christendom]
2011-05-31 19:23:47

Gemiddelde score Ufo's: 7.6 (32x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+