Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Depressie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Depressie en krijg online een antwoord van de specialist in Depressie

Zelf een vraag over Depressie? Klik hier.
Meer vragen over Depressie.

Beheerder worden?

De rubriek Depressie heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Depressie Klik hier.

RSS over DepressieVragen over Depressie via RSS. Klik hier.
RSS over Depressie op jouw website?Vragen over Depressie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DepressieVragen over Depressie via E-mail. Klik hier.

Waarom mezelf tegenhouden?

[Gesteld op: 29-05-2009]

Toelichting:
Ik heb net informatie gelezen over verschillende soorten van depressie, en op zich kon ik er wel een paar bekend noemen. Vooral over de gemoedstoornis, het eene moment superfit en daarna alweer moe. Plus het gevoel van lage zelfvertoruwen(in die momenten) wat erg word versterkt door het feit dat ik maagd ben, en dat al lang niet meer wil zijn. Maar toch neem ik de stap niet, ondertussen ben ik al 22 jaar en heb ik een lichaam om nergens voor te vrezen en is alles op sexueel gebied gewoon bespreekbaar. Waarom dan niet?
Antwoord:
Hallo.   U stelt dat u gebrek aan zelfvertrouwen versterkt word door het feit dat u maagd bent.   Andersom kan het natuurlijk ook zo zijn dat u nog maagd bent omdat u geen zelfvertrouwen heeft.   Vrijwel niemand zal een partner kiezen die volstrekt niet zelfverzekerd is.   Ik denk dat het belangrijk voor u is om u zelfvertrouwen op te bouwen, hoogstwaarschijnlijk zal u depressie hier door ook verminderen.   Ik raad u aan om aan vrouwelijke kennissen uit u leeftijdsgroep te vragen wat zij vinden dat er aan u kan verbeteren.   Als u van diverse vrouwen het zelfde advies krijgt dan word het tijd voor verandering.   Zelfvertrouwen opbouwen is niet altijd even makkelijk.   Vaak help het om dingen te ondernemen waar u al langere tijd tegen aan hikt, als het lukt kan dit een behoorlijke boost voor u zelfvertrouwen opleveren .   Ook activiteiten doen in groepsverband werkt vaak uitstekend.   In Amerika zijn er al jaren scholen om te leren hoe een vrouw te versieren en ik geloof dat dit fenomeen inmiddels ook in Nederland door gedrongen is.   Veel van deze cursussen werken volgens de methode van eerst het zelfvertrouwen op te peppen, het aanleren van een vlotte babbel en je daarna op dames los te laten.   Vraag vriendinnen om advies over eventuele aanpassingen aan u kleding, u haar en u gespreksvoering.   Probeer iemand te vinden die berijd is u manier van gesprekvoering met vrouwen kritische te bekijken.    En als allerbelangrijkste schaam u absoluut niet voor het feit dat u nog maagd bent.   Ik wens u veel sterkte   Erik  .
 
Reactie vraagsteller:
Hardstikke bedankt voor uw reactie, ik vind het erg fijn om zijn praktisch antwoord te krijgen, daar hebben namelijk nog eens wat aan. Ik zal het eens navragen aan vrouwelijke kenissen, wat ik zou kunnen veranderen. Dankuwel
 
Antwoord Beheerder:
Hallo. Bij het zoeken van een partner zijn dingen als uitstraling, communicatie, seksueel aantrekking en geluk heel belangrijk. Geluk en seksuele aantrekking zijn dingen die best moeilijk be´nvloedbaar zijn. Als u er voor zorgt dat u een zelfverzekerde positieve uitstraling en een boeiende communicatie op na houd dan bent u al een heel eind. Het is fijn dat je vrouwelijke kennissen hebt, zij kunnen je waarschijnlijk beter adviseren dan wie dan ook. Ik wens je veel succes Erik .
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Waarom mezelf tegenhouden?:

remmingen
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2010-02-14 21:05:42
Het even niet meer weten..
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2009-11-01 19:36:16
Waarom lukt het me niet iets op te bouwen?
      [Gesteld in Psychologie]
2010-03-14 16:27:10
Wat kan ik het beste doen?
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2011-08-18 20:39:58
hoe zag mijn meest recente vorige leven eruit
      [Gesteld in Vorige Levens]
2013-09-10 21:33:56

Gemiddelde score Depressie: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+