Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Zien mijn gestorven partner en ik elkaar weder?

[Gesteld op: 02-05-2009]

Toelichting:
Mijn vorige vriend en ik hadden een ontzettend sterke relatie ookal duurde het maar 3 jaar. Hij stierf op 24 jarige leeftijd. Ik was toen 21, en we zijn nu 2,5 jaar verder. Ik vraag me af of wij elkaar weer terugzien in dit leven van mij? Hoe kan ik daar achter komen? En hoe komt het dat we nog steeds, na zijn dood, zo dicht bij elkaar staan? ( ik kan hem nog regelmatig voelen...)

Alvast hartelijk dank, rianne veldman
Antwoord:

Hallo Rianne,

wat verdrietig, dat je vriend is overleden. Sommige mensen zijn maar kort bij ons, maar maken toch een onuitwisbare indruk.

Of je hem dit leven terugziet? Bedoel je: als jij sterft, of je m dan terugziet?

Het is heel gebruikelijk dat dierbaren elkaar na de dood weer tegenkomen, als energievorm. Zielsenergie raakt elkaar nooit kwijt. We (onze zielen) komen elkaar altijd weer tegen.

Daarom vind ik het zelf erg fijn, te weten dat vorige levens bestaan. Ik kom altijd weer mensen tegen die ik ooit kwijt ben geraakt in het verleden. Alles gaat door... maar zielsenergie verhuist van het ene lichaam naar het andere. Lees hierover eens: 'We were born again to be together' van Dick Sutphen.

Wil je meer weten over hoe het kan dat je iemands energie voelt nadat hij/zij overleden is, dan raad ik je boeken aan van Raymond Moody (Leven na de dood), met hoofdstukken over hoe dierbaren contact met ons kunnen onderhouden vanuit de energiewereld.

Via dromen is dat bijv. heel gebruikelijk (de levende droomt, de overledene maakt in de droom contact vanuit de andere wereld).

Als je hem nog regelmatig voelt, dan is er van beide kanten nog aantrekkingskracht op energieniveau. Hij laat jou nog niet helemaal los, jij laat hem nog niet helemaal los. Totdat zoiets niet meer nodig is, is 'contact' er in 'nabij voelen' of 'via dromen'.

De kans is aanwezig dat hij daar is, op het moment dat jijzelf sterft. Maar ik hoop dat je nog vele jaren te gaan hebt in dit leven. Dan kan het zijn, dat je overleden vriend met zijn zielsenergie ook al verder is gegaan en bijv inmiddels in een nieuw lichaam zit ;) ...

Echt uit het oog verliezen doen jullie elkaar niet op zielsniveau. Als jullie zo'n sterke relatie hadden, lijkt het me logisch dat jullie al eerder prettige ervaringen hadden in voorgaande levens (misschien als zus/broer of goede vrienden of al geliefdes). In een leven als nu pak je de draad weer op, en soms laat je de draad weer los om een andere keer (nieuw leven) weer verder te gaan. Afhankelijk wat voor jullie beiden het belangrijkste is om van relaties te leren.

Blijkbaar ben je je nu heel goed bewust van hoe mooi en sterk jullie relatie was gedurende korte tijd. Daar leer je o.a. van dat je moet genieten van elkaar, van het leven, van het samenzijn. Dingen uitspreken voor het te laat is, kortom genieten van het leven zelf!

Wees blij en vrolijk, geniet van het feit dat je hem af en toe nog nabij voelt. Dat is niet raar. Best wel gewoon, ook al vinden anderen het misschien eng.

Mooie filmtip voor je: PS I love you..... (over afscheid nemen, rouwverwerking en ook energie voelen van iemand die overleden is)

Energie van een overledene voel je net zolang nabij tot het niet meer hoeft, bijv. omdat je je leven weer oppakt, of omdat je je levensles geleerd hebt, of omdat hij verder gaat en jij ook... ;)

Als het zo moet zijn dat weerzien in een andere dimensie belangrijk voor jullie allebei is, dan is de kans groot dat jullie elkaar weer tegenkomen in 'de andere wereld'... en anders kom je elkaar echt wel weer tegen, maar dan elk in een ander lijf, een ander leven, een andere plek.... en zul je liefde vanuit het verleden op de een of andere manier altijd herkennen.

In mijn boeken 'Waarom Esther geen Robinson werd', 'Diehards in de war' en 'Ik was eens...' kom je zo nu en dan ook een praktijkvoorbeeld tegen waarin mensen elkaar na de dood 'tegenkomen'. Meestal gebeurt dat ter afronding van vorige levens. Het elkaar opnieuw tegenkomen (via zielsenergie) zijn prachtige ervaringen, ik heb er veel van gezien in mijn praktijk. Het behoort tot de mogelijkheden... ;)

 

Lieve groet, Marianne

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Zien mijn gestorven partner en ik elkaar weder?:

Gaan we het redden ondanks bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-04 19:37:54
Heb ik bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-28 17:27:51
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55
Heeft mijn vriend bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-21 02:03:15
bindingangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-06-21 14:32:29

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258156
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+