Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geestelijke Stoornissen en krijg online een antwoord van de specialist in Geestelijke Stoornissen

Zelf een vraag over Geestelijke Stoornissen? Klik hier.
Meer vragen over Geestelijke Stoornissen.
De huidige beheerder van de rubriek Geestelijke Stoornissen:
Naam: Nadine
Bedrijf: -
Reactiesnelheid: 96 uur
Waardering: 8.4 (van max. 10)
Meer informatie over Nadine vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Geestelijke StoornissenVragen over Geestelijke Stoornissen via RSS. Klik hier.
RSS over Geestelijke Stoornissen op jouw website?Vragen over Geestelijke Stoornissen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Geestelijke StoornissenVragen over Geestelijke Stoornissen via E-mail. Klik hier.

is het fantasieren over moord gevaarlijk.

[Gesteld op: 30-04-2009]

Toelichting:
ben 36j.alleenst.moder van 3 kl. kinderen en ben zins december bij de psyq ,afd. persoonlikheids stoornissen, in behandeling.
mijn hele leven heb ik bepaalde gedachten, over geweld.ik had ook dwanggedachten maar dit is niet het zelfde.
het klinkt raar,omdat ik eigendlijk een erg beleefd en lieve persoon ben,maar ik fantasieer steets weer erover,hoe ik iemand vermoord.koort gezegt ik
wil iemand wurgen.en nu pass ik net op die hond van mijn exman,omdat hij op vakantie is.
en ik heb al merdere keeren,god is dat erg,deze lieve hond gewurgt.en het raare is,dat ik het erg vind,maar te gelijke tijd,voel ik iets van vlinders in mijn buik.ik vind het blijkbaar leuk.hoe in gods naam kan dat!ik begrijp het niet.omdat ik anders een lieve moeder en mens ben.ik heb min therapeut ervan(alleen van de fantasien)vertellt.maar ze vond het alleen een beetje extreem.
even zegen dat ze trekken van borderline bij me zien.maar verder nog geen diagnoose willen stellen.
mijn vraag is,is dit gvaarlijk.ik zou erg blij zijn om een antwoord of een goede raad,hoe het beste ermee omgaan.bedankt.
Antwoord:

Beste moeder,

sinds enkele dagen ben ik als beheerder aangesteld van deze vragenrubriek.  

U vraagt of het fantaseren over moord gevaarlijk is. U weet net als ik dat als het bij fantaseren blijft er nauwelijks gevaar in zit, anders dan dat u uw denken vult met negativiteit. En dat laatste heeft toch een andere uitwerking op uw lichaam en geest dan wanneer het positiviteit betreft.

Maar u vraagt het naar alle waarschijnlijkheid uit de angst dat deze gedachten op zeker moment omgezet worden in daden. En die angst blijkt gegrond gezien het feit dat de hond van uw ex-man al  meerdere keren slachtoffer is geworden van uw handelen. U WEET DUS dat het gevaarlijk kan zijn. En als je weet wat je doet, waarom doe je het dan?  U bent naar eigen zeggen een beleefd en lief persoon, maar worstelt ook met gedachten over geweld. Beiden zijn in u vertegenwoordigd. Op zich niet vreemd of anders, want dat is bij veel mensen zo.  

Geweld heeft vaak te maken met onvrede, (on)macht en frustratie. En daar zou u wat mij aangaat (onder kundige begeleiding) zelfonderzoek naar kunnen doen. Voelt u zich misschien ongewild slachtoffer? ( van uw opvoeding, scholing, omgeving, huidige leefsituatie). Tracht dat helder te krijgen. Het duidt op een autoriteitenprobleem. Naar anderen en naar uzelf.

Er zit nog een ander aspect aan waar u zich mogelijk niet bewust van bent: wat u uitstraalt trekt u aan!  Als u veel met dergelijke gedachten bezig bent, trekt u dit soort energieen ( en zo noem ik het maar even) naar u toe vanuit de stoffelijke wereld, maar ook vanuit de astrale wereld. En die energieen kunnen uw gedachten gaan bevestigen en versterken en u er toe aanzetten.  

HET IS DAAROM HEEL BELANGRIJK dat u deze gedachten probeert zo veel mogelijk uit uw denken te bannen.   En dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar het kan wel. De volgende oefening is daarvoor een goed hulpmiddel.

Wanneer uit anderen voortgekomen, maar door uzelf geaccepteerd of uit uzelf ontwikkeld negatieve gedachtevormen omhoog komen  en u wordt erop geattendeerd door anderen, of je hebt dat zelf in de gaten doordat ze een tegenstrijdige uitwerking op jouw leven hebben, dan kun je op de volgende wijze  je denken leegmaken.  Sluit  je ogen en probeer helemaal met je gedachten , met je denken , naar je voeten te gaan.  Open dan je ogen en kijk naar je voeten. Sluit dan je ogen weer. Je weet nu doordat je visueel gekeken hebt naar je voeten waar je jouw gedachten naar toe moet brengen.  Laat het denken, jouw gedachten zakken via je hals, borst, buikholte en je bekken, via de twee benen naar beneden naar je voeten. Probeer het magnetisch veld van de Aarde als hulpmiddel te gebruiken om de zwaartelast van je zorgen en problemen naar omlaag te trekken. Wanneer al het denken (positief en negatief) in je voeten aanwezig is, dan is het denken wat in de menselijke hersenen zit  leeg. Pobeer nu licht door middel van je eigen transformatie naar jouw hoofd te sturen. Of gebruik daarvoor het  licht van een kaars of iets dergelijks. Verlicht daarmee de ruimtes in je hoofd: je strottenhoofd, je tong, je tanden, je spraakorgaan, je reukorgaan, je ogen, je gehoor, je haar, je hoofd, je kleine hersenen en je grote hersenen. Vul ze met dat licht. En bezwanger alles wat daar aanwezig is met dat licht.

Neem dan je problemen en breng dat in dat licht,  in je hersenen. Neem er afscheid van en straal het door je voorhoofdchakra uit. ( de plaats tussen je wenkbrouwen)Maar nu komt het!  Straal het niet zomaar uit in het ‘dagende niets’, want dan zou jouw negativiteit door anderen ontvangen kunnen worden of…….. het blijft in je aura aanwezig!

Maar gezeten op een stoel straal je jouw negativiteit uit met als doel het uit te storten in de grote oceaan van de wereld! Of je neemt een bak water voor je als dat visueel gemakkelijker voor je werkt. Maar stort het uit in het water. Want water beschikt over het vermogen om negativiteit te demagnetiseren. Water dat het vermogen heeft energie te onttrekken aan negativiteit en daar positieve krachten uit te halen. Voor water is negativiteit voedsel om tot positiviteit te komen. De mens is daar nauwelijks toe in staat. Toch bestaat de mens voor 90 of meer procenten uit water. Maar wanneer je dus de negatieve gedachten in JEZELF oplost, blijft het in je aura en zal het korte tijd later terugkeren in je bewustzijn. 

De oefeningen die je doet is het schoonmaken van je geest, maar ook het schoonaken van je aura door het op te lossen en weg te wassen uit je aura in die grote mysterieuze kracht der oceanen. Succes. 
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geestelijke Stoornissen:
ADD & ADHD
Angst & Paniek
Autisme
Borderline
Delier
Dementie
Depressie
Dissociatie
Dyslexie
Eten
Leer- & Gedragsstoornissen
Schizofrenie
Stress & Burnout
TMS-rTMS Behandeling
Zelfdoding
Ziekte Van AlzheimerGerelateerde vragen aan is het fantasieren over moord gevaarlijk.:

Hoe kom je tot t punt jezelf t leven te nemen?
      [Gesteld in Zelfdoding]
2007-05-29 15:52:57
is een overdosis insuline dodellijk?
      [Gesteld in Zelfdoding]
2009-04-06 17:25:19
Weghalen bij moeder?
      [Gesteld in NLP]
2009-08-17 16:35:13
Zelfmoord, verstikking met plastiek zak
      [Gesteld in Zelfdoding]
2009-11-01 15:03:19
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38

Gemiddelde score Geestelijke Stoornissen: 8.4 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258147
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+