Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

Mag iem. met Belgisch verblijfsvergunning werken?

[Gesteld op: 28-04-2009]

Toelichting:
Mag men kamers verhuren aan prostituees die een verblijfsvergunning hebben van een aan de EEG aangesloten land. En hoe zit dat met personen die een EEG-paspoort of identiteitskaart bezitten?
Antwoord:

Gezien uw vraagstelling een beetje vreemd dat u mij hierover een bericht stuurt. U bent kamerverhuurbedrijf en deze vraag hoort u te overleggen met uw Politie functionaris die bij u de controle afneemt. U kunt hiervoor het aan u gegeven politie nummer bellen, dit alleen als u alles legaal voor elkaar heeft.

Maar goed; Iemand die van binnen de EU komt mag werken, binnen Nederland als zij over een de juiste documenten beschikt. Alleen Bulgarije en Roemenie hebben nog de status van assosiatie landen, dus feitelijk moeten deze een Nederlandse ID kaart hebben. Het is echter per politie regio verschillend hoe er hierover gedacht word.

Ikzelf zal altijd zorgen dat iedereen die bij mij werkt over de juiste Nederlandse documenten beschikt zodat de overheid weet wie er werkzaam is. Ik kan u hierbij helpen. Ik kan voor de dames de juiste papieren regelen, dit behoort tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Op 7 juli 2004 heb ik regelgeving neer gelegd bij de overheid. Op 16 januari tijdens een geheim prostitutie overleg is gebleken dat de door mij ontwikkelde regelgeving de enige en juiste manier is om te kunnen werken. Dus enige expertise in deze materie is mij niet onbekend.

Een en ander kan ik u in een gesprek wel uitleggen. Ook krijgt u dan de kosten te horen. Kosten voor het eerste gesprek is 150.- ex BTW en Afhankelijk van de afstand komen hier nog benzine kosten bij.

Voor meer informatie kunt u mij bellen op 06-2345-7008

 
Reactie vraagsteller:
Beste heer Danko,

Hartelijk dank voor uw repliek. Ik zal uw gegevens aan de desbetreffende dame doorgeven. Mocht zij nog in Nederland willen werken, kan zij contact met u zoeken. Uw antwoord is heel helder. De beschikbare literatuur die ik heb nageslagen vond ik namelijk niet duidelijk mbt het werken onder Europese verblijfsvergunningen.

Nogmaals dank!
 
Antwoord Beheerder:
Iedereen uit de EU landen (ook die vanaf mei 2004 bij de EU gekomen zijn waaronder Polen, Litouwen, Tsjechie, Hongarije en alle andere landen) mogen vanaf 1 januarie 2008 gewoon werken. Echter in onze branche adviseer ik gewoon een Nederlandse ID kaart aan te vragen bij de IND. Hiermee is het voor iedereen duidelijk dat zij in Nederland mag werken en 'Jusitie Politie en Belastingdienst dus de overheid weet wie deze persoon is en hierdoor ontstaan minder problemen.

Als beheerder of exploitant werk je hierdoor ook duidelijker en is het open en helder met wie je te maken hebt. Hebben zij geen Nederlandse ID kaart dan niet werken in Nederland. Zo zou deze regel eigenlijk moeten gelden. In 2004 heb ik deze regelgeving ook aan de overheid door gegeven. Tot op heden werkt de Poltie Noord Holland Noord en Regio Zaanstreek Waterland nog steed volgens deze regelgeving. En als je zo werkt ontstaan er nooit problemen met illegalen. Want alles is door de overheid gecontroleerd en kan je als exploitant ook nooit in de problemen komen.

Je kan de politie die jou controleert even berichtje sturen of zij contact op willen nemen met de Poltitie Zaanstreek Waterland en hen vragen of zij deze regels door willen geven aan hun zodat zij jou hier op kunnen wijzen. Dan werk je correct en kan er ook niets gebeuren.

Groet Karel
Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Mag iem. met Belgisch verblijfsvergunning werken?:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Werken na vroegpensioen nieuwe werkgever.
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2011-01-14 19:13:33
hoe oud moet je zijn om thuiswerk te kunnen doen
      [Gesteld in Thuiswerk]
2010-05-01 14:33:34
Geeft erkennen v ongeboren vrucht NL nationaliteit
      [Gesteld in Europees recht]
2011-11-03 11:11:06

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+