Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Helpt Behandeling of is herplaatsing de oplossing?

[Gesteld op: 16-04-2009]

Toelichting:
ik heb een poes van nu 10 maanden, zij is net krols aan het worden maar het zet nog niet door. sinds een tijd plast zij in huis, op elke plek die mogelijk is. het zou kunnen komen door de hormonen, maar ook omdat ze al die tijd een tuin gewend is geweest en sinds 2 maanden helemaal niet meer naar buiten kan. ik zou haar het liefst houden en laten steriliseren en ook nog een behandeling, maar dan wil ik wel de kansen weten dat zij daar gelukkig van word. of word zij misschien gelukkiger als ik haar wegdoe naar iemand met een tuin? ze is totaal geen knuffelkat, komt alleen savonds laat even knuffelen maar niet op schoot ze blijft altijd op de grond, misschien raar maar ze komt dan ook alleen maar als ik op de wc zit. dus wat dat betreft denk ik dat zij niet erg gehecht aan mij is. maar ik natuurlijk wel aan haar, dus voor ik haar overhaast weggeef, zou ik graag alle haalbare mogelijkheden op een rijtje willen zetten. zodat zowel zij als ik gelukkig zijn, want als zij dat bij mij niet is, moet ik doen wat voor haar het beste is.
Antwoord:

Beste vragenstelster/-steller,

Ik kan u niet vertellen wat u het beste kunt doen om een kat (of ander dier) gelukkig te laten zijn..... Zoveel katten zoveel wensen. Ik ken aidskatten die ooit van straat zijn geplukt en nu redelijk gelukkig binnen leven = nooit meer buiten mogen komen. Het heeft een bepaalde periode gekost om zover te komen en heel soms (in het voorjaar) krijgt de jeweetwel kater er nog weer even de kriebels van, maar over het algemeen valt er het nodige te doen met speel- en klimtoestellen, papyrusgras e.d. binnenshuis. Ook het regelmatig wisselen van speeltjes e.d. kan helpen. Uw poes is nog jong, dus nog een en al dwaas....en misschien heeft ze wel behoefte aan een soortgenootje in huis, om samen mee op te groeien. In het wild zijn katten ook roedeldieren al is het bij ons niet bekend en menen we dat Poes het wel alleen redt. Wellicht is hier een oplossing voor dit probleem?

Hoe het ook zij, wel kunt u proberen de mogelijke stress uit haar kattenhoofd te halen, én tevens haar proces van opgroeien ondersteunen. Dát kunt u bereiken met bijvoorbeeld de combinatie Star of Bethlehem (verwerken) Walnut (ondersteunen verandering) Water Violet (voor de typische eenling-kat die zich afzondert).Verder is het zaak om te kijken naar wat u van een kat verlangt....wilt u er een die heerlijk op schoot komt zitten? Dan misschien toch beter die knuffelkat van 3 jaar uit het Asiel? Wilt u een compagnon in huis die er gewoon mag zijn zoals hij of zij is, en die u alle vrijheid laat om naar u toe te komen als hij/zij dat zelf wil? Dan kunt u uw poes houden, ze toont immers haar genegenheid, maar wel op haar eigen manier en op momenten dat het haar past...en niet andersom, en zo zijn katten. Ons eigen kattenbeest van 2 jaar is ook totaal niet aanhankelijk, lijkt het, mar toch ben ik in het begin echt haar surrogaatmoeder geweest en volgde ze me overal, sliep onder mijn trui.....nu heeft ze zich echter ontwikkeld tot een 2 jarige die zelf bepaalt wat en wanneer.... Onze oude poes van 14 is erg lief, erg aandachttrekkerig maar op de verkeerde manier , en ze zal NOOIT bij mij op schoot komen, maar wél bij een ander gaan zitten. Toch heb ik een hele goede band met haar.

Kijk dus goed of uw verwachtingen van een huisdier overeenstemmen met wat het soort huisdier u bieden kan. Vergeet niet dat Poes nog in de groei zit en als volwassen poes ook weer anders zal zijn.

Uw gevoelens daarover vangt de kat echter ook op, daar ben ik stellig van overtuigd, dus hou dat ook in uw achterhoofd. Katten zijn zeer sensitieve wezens en voelen je eigen stemmingen ook feilloos aan. Het belangrijkste vind ik dat u schrijft: want als zij dat bij mij niet is, moet ik doen wat voor haar het beste is. Het geeft aan dat u de belangen van uw poes voorop stelt !!

Succes, houd u mij op de hoogte van de uitkomst, en voor het twijfelen tussen twee zaken: wel of niet, is er de bloesemremedie Scleranthus. ;<).

 
Reactie vraagsteller:
Hallo

Ik heb een hondje van 8 maanden en nog een poes van 2,5 jaar, zij is alleen gehandicapt, door een ongeluk hebben ze haar linker achterpoot moeten amputeren. De poezen spelen vaak met elkaar, maar ze speelt eigenlijk nog vaker met de hond. ook de kinderen spelen regelmatig met haar dmv touwtjes waar ze achteraan kan enz. Dat zij niet aanhankelijk is vind ik totaal niet erg, ik heb ook niet het geduld om uren met een kat op schoot te zitten. Als ze liefde vraagt krijgt ze het, als ze rondloopt krijgt ze van iedereen wel een aai over haar bol, maar meestal heeft ze het daar te druk voor. Wel komt ze altijd savonds voor ik ga slapen mee naar de wc en dan zit ik daar zo'n 10 minuten met haar en als ik dan sochtends opsta en naar de wc ga dan heeft ze ook hele verhalen tegen me en kopjes geven, likjes. De andere poes wil ook weinig aandacht, het liefst alleen van mij, terwijl ik haar nog maar sinds september heb. Ze is totaal niet vriendelik tegen de kinderen, zodra zij haar willen aaien haalt ze uit of bijt. Niet hard maar voor de kids hard genoeg om haar met rust te laten. Ze hebben hier inprincipe alle vrijheid alleen komen ze niet nar buiten. Wel zou ik graag willen dat ik gewoon de slaapkamer deur open kan laten staan zonder dat erop geplast word en het speelgoed van de kinderen. maar ik ga op onderzoek uit naar de bloesems en wie weet helpt het.
 
Antwoord Beheerder:
Prima, poes heeft dus voldoende afleiding !
In dat geval zou ik gewoon eens een gebruikersflesje bachbloesemremedies eraan wagen......
Leest u ook eesn het verhaal op de site www.ximenes-bachbloesems.nl, mijn bachbloesemsite waar u wat ervaringsverhalen Ún meer info vindt over bestellen en ook een leuke fotopagina van mijn "klanten".
Succes met de poes.
Vr. groet,
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Helpt Behandeling of is herplaatsing de oplossing?:

mijn vriends dochter is een zeer moeilijk kind
      [Gesteld in NLP]
2008-06-29 13:33:00
mijn oudste dochter 19 jaar oud is zeer lastig
      [Gesteld in NLP]
2009-10-30 17:25:03
4 leerkrachten per week ivm ziekte eigen juf?
      [Gesteld in Basisonderwijs]
2010-09-02 21:36:07
recht ruimtelijke ordening
      [Gesteld in Recht-Limburg]
2010-11-28 11:33:31
Ziekmelden bij 1 werkgever of beide?
      [Gesteld in Verzuim]
2012-05-21 17:15:05

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+