Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Ufo's
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ufo's en krijg online een antwoord van de specialist in Ufo's

Zelf een vraag over Ufo's? Klik hier.
Meer vragen over Ufo's.
De huidige beheerder van de rubriek Ufo's:
Naam: Burt
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 12 uur
Waardering: 7.6 (van max. 10)
Meer informatie over Burt vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over UfoVragen over Ufo's via RSS. Klik hier.
RSS over UfoVragen over Ufo's op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over UfoVragen over Ufo's via E-mail. Klik hier.

Vele dromen.

[Gesteld op: 11-04-2009]

Toelichting:
Hoi, ik ben denise en 17 jaar oud ;)
De laatste tijd droom ik heel erg veel, het rare is voordat ik naar bed ga dan denk ik aan een bepaald iets en daar over droom ik dan.
Vannacht heb ik het zelfs 2 x mee gemaakt, het begon met een nachtmerrie en toen ik wakker werd wou ik aan iets leuks denken.. zodat ik weer rustig verder kon slapen.. ik dacht aan het cafe waar ik vanavond naar toe ga en viel zo in slaap.. en ja hoor ik droomde over het cafe.
Ik vind het zo raar dat ik die dromen zo goed kan onthouden? ik weet ze allemaal nog precies na te vertellen.. en blijven de hele dag in je hoofd spoken.. wat kan dit zijn? waarom droom ik over iets waar ik van te voren aan denk? en waarom droom ik zo vaak?
Groetjes, Denise
Antwoord:

Geachte Denise'leuk dat jij als eerste je naam noemd,dat maakt het wat makkelijker praten voor mij.  dit is een UFO/aliëns rubriek,eigenlijk geen dromen,  meestal heb ik er wel een andwoord op,maar gelukkig word me het niet veel gevraagd over dromen een andwoord  te geven, maar dit lijkt mij meer op visiluerenvan gedachten,zeg iik het zo goed?,.heeft U  Uw ogen wel eens open wanneer zoiets gebeurd?zijn het korte en hevige dromen?en allemaal gericht op waarover U op dat moment aandacht.wij en kinderen hebben na een spannende film of een enge gebeurtenis wel eens dat we er over dromen of een nachtmerrie krijgen daarover. zijn er nog meer andere dingen met U aan de hand wat betreft paranormaalheid? U zou eens kunnen uitproberen  om iets of imand die U niet kent,;maar die ander wel (dit is een stapje verder) op te kunnen consentreren om te zien ,als er een droom uit ontwaakt,en het beeld of gezicht te kunnen zien van die onbekende.misschien een beetje moeilijk meteen.een droomlichaam is weer anders dan een astrale lichaam. als U zoveel controle heeft over Uw dromen dan heeft U dat misschien ook over andere dingen.het is een moeilijk iets.hoe het komt ? het is er gewoon aanwezig en daar kunt  U gebruik van maken.(mijn moeder is medium en droomde nooit)zij zag alleen.ze heeft haar hele leven gevlogen lange afstanden en voelde ver van te voren aan of ze deze', of een andere vlucht moest nemen..de dag datum maan sterren enz..ze is nu 90.ik droom elke dag wel twee keer.meestal is de slaap dan minder diep.hetlijkt allemaal een beetje over die droom van mij in éen van de vorige  antwoorden.ik zat er zo mee en voelde zo machteloos dat ik iets kwijd was,dat ik het  inn m'n droom terug vond ,nik ga niet uit boeken U wat vertellen maar puur uit eigen ervaring en gewvoel.net als met de ufos. vr gr burt

 
Reactie vraagsteller:
Heey, bedankt voor uw reactie.
Ik zag inderdaad (een beetje te laat) dat ik het in het verkeerde rubriek had geplaatst.
Sorry hiervoor.
Over uw reactie
Wat bedoelt u precies met ''visilueren van gedachte''.
Ik zou niet kunnen zeggen of ik me ogen open heb , wat ik wel weet dat ze redelijk kort zijn en inderdaad vrij hevig.
Ik heb wel eens een reading gehad met een medium die mij ook vertelde dat inderdaad me dromen een boodschap met zich mee brachten en dat ik daar iets mee moest doen.. Dat was voor mij heel verrassend dat ze dat zei, want inderdaad ik heb periodes dan droom ik heel veel en ook veel achter elkaar.. zo 1 a 2 x per nacht.
En ik heb ook periodes dat ik helemaal niet droom.
Voorderest komen er weinig ''Onbekende'' mensen in mijn droom voor, wel familieleden/leeftijdsgenootjes waar ik weinig tot geen contact mee heb.
Groetjes, Denise
 
Antwoord Beheerder:
Geachte Denice"wat ik bedoelde met dat visioliseren ,eigenlijk net zoiets wat ze gebruiken bv bij misdaden op te lossen.maar in jou geval gewoon simpel een waargebeurd verhaal waarvan je niet de fotos en de omgeving van hebt gfezien.het verhaal in U opnemen voor U gaat slapen ,en dan kijken of U de gezichten en personen en omgeving in beeld krijgt.en daarna vergelijken of het klopt. dan bewijst dat de paranormale krachten overgaan in visioenen en herkenbare beelden."k ben benieuwd. vr gr burt
Beantwoord door:
burt
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Vele dromen.:

veel dromen, oorzaak?
      [Gesteld in Psychiatrie]
2010-02-25 19:51:42
ik droom heel vaak dat ik een nieuwe liefde heb
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-03-01 23:32:20
droom over dood schoonvader, 2e keer
      [Gesteld in Dood]
2010-03-31 13:38:37
Hallo, ik ben Dominique.
      [Gesteld in Ufo's]
2011-06-05 23:13:32
Is deze herhalende nachtmerrie uit een vorig leven
      [Gesteld in Re´ncarnatietherapie]
2011-09-04 18:37:24

Gemiddelde score Ufo's: 7.6 (32x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+