Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Computers » Computer Beveiliging
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Computer Beveiliging en krijg online een antwoord van de specialist in Computer Beveiliging

Zelf een vraag over Computer Beveiliging? Klik hier.
Meer vragen over Computer Beveiliging.
De huidige beheerder van de rubriek Computer Beveiliging:
Naam: Thijs van den Brink
Bedrijf: Nvs-automatisering
Reactiesnelheid: 39 uur
Waardering: 6.2 (van max. 10)
Meer informatie over Thijs van den Brink vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Computer BeveiligingVragen over Computer Beveiliging via RSS. Klik hier.
RSS over Computer Beveiliging op jouw website?Vragen over Computer Beveiliging op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Computer BeveiligingVragen over Computer Beveiliging via E-mail. Klik hier.

Computer start gemiddeld drie keer na elkaar op

[Gesteld op: 06-06-2007]

Toelichting:
onze computer start na het opstarten gelijk weer op. Het bureau blad komt in beeld en daarna start die opnieuw op. Geeft dan: no signal en start opnieuw op, gem. 3 keer na elkaar. De foutmelding die dan komt is: Het systeem is herstelt van een ernstige fout. Deze fout is in een logboek vastgelegd, enz. Handtekekening van de fout: BCCode: 1000007f BCP1: 00000008 BCP2: 00000000 BCP4: 00000000 OSVer: 5_1_2600 SP:2_0 Product: 256_1. Ws ontstaan na een update van Microsoft. Foutenrapport: C:\DOCUME~1\Irene\LOCALS~1\Temp\WER1f39.dir00\Mini053107-05.dmp. Zelfde foutenrapport dan na dir00\sysdata.xml Wat te doen? Kan dit kwaad? We komen er niet uit en hopen dat jullie ons van goede raad kunnen voorzien. Alvast bedankt.
Antwoord:
Beste mevrouw, heer,

Dit is inderdaad een lastig probleem voor u. Het is voor mij moeilijk in te schatten wat de oorzaak is. U schrijft dat deze verschijnselen zich lijken voor te doen na een update van Microsoft. Er is dan een kans dat Microsoft een oplossing heeft, mits het een erkend probleem is dat zich na een update voor kan doen. Staat er bij de foutmelding van Windows soms ook een link naar meer informatie? Zo ja, klik hier dan zeker even op! U zou ook kunnen zoeken in de knowledge base op www.microsoft.com.

Een ander idee is om in de logboeken van Windows te kijken. Klik daarvoor met de rechter muisknop op Mijn Computer (staat op het bureaublad) en selecteer de optie Beheren. Er opent zich een nieuw venster waarin u de logboeken vindt onder Systeemwerkset, Logboeken. Kijk vooral in de logboeken Toepassing en Systeem. Als hier inderdaad fouten staan genoteerd, dan kunt u dubbelklikken op zo'n fout voor meer informatie. Soms staat daar ook een link bij naar een plek op de website van Microsoft met mogelijk een oplossing.

Door te kijken in de logboeken kunt u er ook achter komen welke applicatie het probleem veroorzaakt. Misschien is er wel een ander probleem in plaats van de update. Als u een applicatie ziet staan die u niet kent, doe dan zeker een virus- en spywarescan (zie verderop). Kent u de applicatie wel, ga dan na of deze applicatie soms recent ge´nstalleerd is of om andere redenen fouten zou kunnen veroorzaken. Overweeg de betreffende applicatie te de´nstalleren om te controleren of het probleem van het steeds weer herstarten van uw pc dan opgelost is.

Als u een goede virusscanner heeft, waarvan u zeker weet dat deze goed up-to-date is, lijkt een virus vrijwel uitgesloten. Ga dit goed na, maar overweeg desondanks een handmatige scan van het hele systeem. Van sommige virussen/wormen (zoals Blaster) is nl. bekend dat zij de computer regelmatig laten herstarten.

Een spywarescan van uw systeem is ook een goede manier om uit te sluiten dat spyware soms het probleem veroorzaakt. Download daarvoor HitmanPro via www.hitmanpro.nl. Het is gratis en Nederlandstalig en kan uw computer helemaal scannen.

Tot slot vond ik op http://www.zdnet.nl/help.cfm?id=37294&p=2 een probleembeschrijving die op die van u lijkt. Kijkt u eens of u daar nog tips vindt om naast de hierboven al genoemde te proberen. De informatie die u daar vindt over het wisselbestand van Windows is het proberen waard. Ik hoop dat het u verder helpt.

Succes!
Arian Visser
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Computer Beveiliging:
Beveiliging Computerhardware
Biometrie
Data Recovery
Internet
Software


Gerelateerde vragen aan Computer start gemiddeld drie keer na elkaar op:

Trainingsschema?
      [Gesteld in Fitness]
2009-01-08 15:17:05
Ik heb een fitnessschema hoe veel val ik af?
      [Gesteld in Fitness]
2009-12-18 11:02:47
Help ik ben zo'n beetje al mijn spiermassa kwijt!
      [Gesteld in Fitness]
2010-03-08 14:26:55
Buikspieren, borstpieren, armspieren
      [Gesteld in Fitness]
2010-06-25 21:13:26
Lichaam verpest door eetstoornis..wat nu?
      [Gesteld in Fitness]
2010-07-25 18:50:05

Gemiddelde score Computer Beveiliging: 5.6 (326x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258138
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+