Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Recreatie » Eten & Drinken » Italiaans Eten
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Italiaans eten en krijg online een antwoord van de specialist in Italiaans eten

Zelf een vraag over Italiaans eten? Klik hier.
Meer vragen over Italiaans eten.
De huidige beheerder van de rubriek Italiaans eten:
Naam: Barbara Viragh
Bedrijf: Wonen con amore
Reactiesnelheid: 40 uur
Waardering: 4.3 (van max. 10)
Meer informatie over Barbara Viragh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Italiaans etenVragen over Italiaans eten via RSS. Klik hier.
RSS over Italiaans eten op jouw website?Vragen over Italiaans eten op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Italiaans etenVragen over Italiaans eten via E-mail. Klik hier.

Hoe maak ik een Pizza Calzone

[Gesteld op: 30-03-2009]

Toelichting:
Het is voor 4 personen
Antwoord:

 Hier een recept en veel succes er mee, groetjes Barbara.

PIZZA CALZONE:

Ingrediënten:

  • 100 gram gehalveerde cherrytomaatjes
  • 1 blik gepelde tomaten (fijngeknepen en uitgelekt)
  • verse basilicum
  • zout
  • olijfolie
  • 1 mozzarella di bufala in kleine blokjes gesneden
  • 1 deegbollen(zie basisrecept)

Bereidingswijze:
Laat de tomaten goed uitlekken in een vergiet om te voorkomen dat de pizza klef wordt. Plet de cherrytomaten,de plakjes tomaat en de blokjes mozzarella met je vuist zodat het vocht eruit. Doe de plakjes goed uitgelekte tomaat in een kom en versnipper de helft van de basilicumblaadjes eroverheen . Laat de tomaten zo staan zodat ze de smaak van de basilicumblaadjes kunnen opnemen.

Rol het deeg uit tot een cirkel die aan de randen iets dikker is. Verdeel de tomaten en de mozzarella over de helft van het deeg maar laat aan de rand ongeveer 2 cm vrij. Bestrooi met zout en vouw de onbelegde helft van het deeg over de vulling. Druk de randen stevig op elkaar zodat de vulling er niet uit kan lopen. Bak de calzone ongeveer 12 minuten in de oven op 275 graden tot de bovenkant van het deeg bol staat. Besprenkel de pizza met een beetje olijfolie.

HET BASIS RECEP:

Ingrediënten:

  • 25 gr gist
  • 400 gr bloem (farina qualità 00)
  • 2½ dl lauw water
  • 1 theelepel zout

Bereidingswijze:
Los de gist op in ¼ dl lauw water, schep er 2 eetlepels bloem bij en maak er een glad papje van. Laat 30 min rusten onder een theedoek. Maak een hoopje van 350 gr bloem en maak een diepe kuil in het midden. Giet het gistmengsel, de rest van het water en het zout in het kuiltje en kneed het geheel met bebloemde handen goed door. Blijf tien minuten kneden, verdeel het deeg in vier delen en maak hier ballen van. Laat het deeg 2 uur rijzen en gebruik één bal voor 1 pizza. Rol de bal zo dun mogelijk uit, en gebruik je knokkels om een opstaande rand te creëren. Nu nog beleggen en la pizza kan in 12 minuten op 275 graden worden afgebakken.



Buon appetito!!

Beantwoord door:
Barbara Viragh
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Hoe maak ik een Pizza Calzone:

Online verzekering afsluiten
      [Gesteld in Verzekeringen]
2006-09-01 13:23:46
Ondermaats presterende werknemer
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:33:31
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27
Adverteren in Yahoo!?
      [Gesteld in Search Engine Advertising]
2007-03-12 23:23:03
Laptop geeft donker scherm.
      [Gesteld in Laptops]
2006-09-18 16:39:14

Gemiddelde score Italiaans eten: 4.3 (3x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+