Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franēaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión espańola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Voeding » Diėtetiek
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Diėtetiek en krijg online een antwoord van de specialist in Diėtetiek

Zelf een vraag over Diėtetiek? Klik hier.
Meer vragen over Diėtetiek.
De huidige beheerder van de rubriek Diėtetiek:
Naam: Bart van Gelder
Bedrijf: Barima sport & welzijn
Reactiesnelheid: 86 uur
Waardering: 6.7 (van max. 10)
Meer informatie over Bart van Gelder vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DiėtetiekVragen over Diėtetiek via RSS. Klik hier.
RSS over Diėtetiek op jouw website?Vragen over Diėtetiek op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DiėtetiekVragen over Diėtetiek via E-mail. Klik hier.

Hoe kan ik dikker worden?

[Gesteld op: 12-03-2009]

Toelichting:
Na een lange periode van ziekte, hebben ze mij in het ziekenhuis teveel af laten vallen, ik wil graag aankomen maar het schijnt maar niet te lukken, wel gebruik ik al nutri drink, maar ik kom niet aan. Ik vroeg me af of u misschien nog tips had voor mij om aan te komen, groetjes
A.
Antwoord:
Na een inleiding, specifiek gericht op jouw situatie, vind je algemeen voedingsadvies en op het einde verwijs ik naar enkele goede hulpmiddelen.

Als je langdurig bent ziek geweest en wellicht veel medicatie hebt gekregen, zal je lichaam belast zijn met veel afvalstoffen. Die kan je best wegwerken met hoogwaardige kombucha (zie oo kbij ondersteunende middelen de enzyme-regulator). Je leverfunctie zal ook verzwakt zijn en die breng je tegelijk met dezelfde kombucha terug op peil. Zolang je lichaam niet grondig ontgift is en je lever te zwak werkt, zal je nooit op gewicht komen, hoeveel en hoe gezond je ook eet.

Te mager zijn kan verder wijzen op verstoring van bepaalde evenwichten in mineralen, koolhydraten, vetten, eiwitten en stofwisselingsproducten. Met goede voeding (zie verder onder algemeen voedingsadvies) kan je heel veel bereiken. Dagelijks een portie levende fermenten (probiotic regulator: zie achteraan) is echter ook noodzakelijk.

Je constitutie hangt natuurlijk samen met je voedingspatroon. Als je op een natuurlijke wijze je gewichtsaanleg sterk wenst te veranderen, kan dat alleen door drastisch je voedingspatroon aan te passen.
Een goede gewoonte is om met een stevig granenontbijt te starten en het warm eten 's middags te nemen. Als dat niet kan, zou je best na de warme maaltijd een goede "kombucha" drinken om de maaltijd te helpen verteren en de opname te verbeteren. Na 20.00u kan je best nog zo weinig mogelijk eten. Die gewoonte kan je maar langzaam en geleidelijk veranderen.
Veel eten kan overbelastend zijn en doen vermageren. Evenwichtige gezonde voeding en hulpmiddelen voor de vertering en opname kan dit voorkomen.

Eerst volgt wat algemeen voedingsadvies.
Mager zijn is voor bepaalde mensen een aanleg die moeilijk is te keren. Dikswijls is het mede veroorzaakt door voedingspatronen uit de eerste levensjaren.
Wie tussen 7 en 14 jaar veel met smaak en genoegen heeft gegeten zal over het algemeen steviger gebouwd zijn. Wie in die periode veel tegen zijn zin heeft gegeten, blijft aanleg houden tot magerzucht.
Gezond dikker worden kan je best via de gewone voeding. Je zou supplementen of medicatie kunnen inzetten, maar dan is het risico op schadelijke neveneffecten zeer reëel. Verdikkingsproducten zijn meestal gebaseerd op Arseen. Je raakt daar aan gewend, gaat dat graag eten (werkt verslavend) en je wordt daar levenslang afhankelijk van. Als je daar ooit mee stopt, verzwakt je gezondheid snel en kan dit zelfs tot de dood leiden. Vele mensen die ooit supplementen namen, specifiek om dikker te worden, zijn later gaan lijden aan een "geheimzinnige" longziekte. Daar is niets geheimzinnig aan. Dat is puur een arseenvergiftiging.
Gezonde voeding wijkt sterk af van wat we tegenwoordig gewoon zijn. Meer eten betekent niet zomaar meer opname en gewichtswinst. Je postuur bestaat grofweg uit twee basisgegevens: eiwitten vormen de basis en vetten zorgen voor de opvulling. Als de basis zwak is, is sterke opvulling niet mogelijk. Suikers bepalen eerder de vormen, maar minder de postuur. Suikers zorgen wel voor vitaliteit en vurigheid.
Je zou dus eerst de eiwitbalans moeten optimaliseren.
Het best geschikte eiwit vind je in vruchten, dus niet in vlees. Het komt niet aan op grote hoeveelheden, maar op goede kwaliteit. Te veel eiwitrijke voeding veroorzaakt een verrottingsproces in de darmen en daardoor winderigheid die stinkt naar rotte eieren (H2S). Die verrotting veroorzaakt gifstoffen die je lichaam nog meer belasten en je mager houden.
Vruchten zijn zowel alle fruitsoorten als noten en granen. Van de granen moet je dan wel volle granen gebruiken, met pel en kiem. Ideaal is Kiesjell, gefermenteerd vol graan (zie www.thylbert.be). Volle granen kan je ook zelf verwerken in vervanging van brood of muesli, maar ook bij warme maaltijden in vervanging van aardappelen. Notenpasta's van Monki (in natuurvoedingszaken) heb je te kies en te keur: hazelnoot met rozijnen, amandel, cashew, carob, maar ook zonnebloem en tahin. Alleen pinda's moet je vermijden (te zware vetten).
Daarnaast moet je aandacht geven aan de vetten. Ook daar ben je veel beter met plantaardige vetten dan dierlijke. Ook nu is kwaliteit veel belangrijker dan hoeveelheid. De beste vetkwaliteit vind je in bladgewassen en stengelgewassen: sla, andijvie, waterkers, koolsoorten, venkel, snijbiet, ...
Als je gewoon bent om veel vlees te eten, kan je dat niet zomaar stoppen, maar je kan het best afbouwen. Melk en honing kan je wel best blijven gebruiken.

Ondersteunende middelen:
Zelf produceer ik een aantal veelzijdig bruikbare ondersteunende middelen.
Je kunt zeer lang zoeken naar wat je precies zo mager houdt. Met lede ogen aanzie ik hoe patiënten fortuinen hebben uitgegeven aan tal van supplementen zonder uiteindelijk resultaat of met schadelijke nevenwerkingen. Zelf heb ik enkele totaal veilige breedspectrum supplementen uit de natuur geselecteerd. Voor een paar euro per dag kan je het hele gamma gebruiken. Je kunt dit rechtstreeks bestellen bij info@thylbert.be Bij interesse mail je en bezorg ik vrijblijvend extra informatie en prijzen.

Omdat in onze tijd en cultuur iedereen een tekort heeft aan darmflorabacteriën is eerst een goed probioticum noodzakelijk. Daarvoor hebben wij de probiotic regulator.
Voor mineralen is er onze probiotic regulator. Dit bevat alle mineralen in natuurlijke verhoudingen en allen organisch gebonden. Dat laatste is belangrijk voor de opneembaarheid.
Voor de stofwisselingsproducten geldt hetzelfde principe. Daar heb ik in onze enzyme regulator persvocht gebruikt van kombuchaferment. In de levende natuur vinden we van eencelligen tot en met de mens bijna allemaal dezelfde stofwisselingsproducten. In mijn preparaat zitten die dus ook allemaal en gaan op een soort homeopatische wijze je lichaam aansporen om gestoorde processen te herstellen. Hiermee heb ik al tal van patiënten kunnen helpen.
Kombucha drank (maar dan echte!) kan voor jou ook erg werkzaam zijn, gezien het de vertering sterk verbetert, daardoor de opname van bouwstoffen stimuleert en ophoping van gif uit verrottingen en vergistingen in de darmen voorkomt.

Mager zijn kan ook samenhangen met gifophoping in je lichaam, verzwakte lever, ontregelingen in de darmen. Daarom kan je best echte kombucha drinken (zie ook www.thylbert.be). Kombucha helpt heel veelzijdig, ook de voedselvertering en opname en dus het rendement dat je uit je voeding haalt. Let op, want de makkelijkst te vinden kombucha (carpe diem) is namaak en totaal ongeschikt.

Wees voorzichtig met huid- en lichaamsverzorging. Zorg voor gezonde, natuurlijke producten. Jouw huid neemt ook veel stoffen op uit de omgeving. Goede stoffen helpen je lichaamsopbouw, giftige stoffen belasten het lichaam en kunnen doen vermageren. Ook roken kan magerzucht veroorzaken of versterken.

Al mijn producten (zie www.thylbert.be) zijn levend gefermenteerde probiotica. Uit dat gamma kan ik op eenvoudige vraag (info@thylbert.be) één of ander vrijblijvend adviseren aan de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Veel succes!
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Hoe kan ik dikker worden?:

Hoe word ik dikker?
      [Gesteld in Diėtetiek]
2008-06-25 19:02:47
Dikker of dunner?
      [Gesteld in Fitness]
2009-02-19 17:01:15
Dikker worden + Bredere/Dikkere Bovenbenen
      [Gesteld in Fitness]
2010-01-23 17:51:49
ik wil dikkere wangen krijgen en dikkere polsen
      [Gesteld in Voeding]
2011-06-13 16:08:38
dunne benen
      [Gesteld in Figuurcorrectie]
2008-04-18 05:30:47

Gemiddelde score Diėtetiek: 7.4 (44x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+