Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Relaties » Alleenstaanden
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Alleenstaanden en krijg online een antwoord van de specialist in Alleenstaanden

Zelf een vraag over Alleenstaanden? Klik hier.
Meer vragen over Alleenstaanden.

Beheerder worden?

De rubriek Alleenstaanden heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Alleenstaanden Klik hier.

RSS over AlleenstaandenVragen over Alleenstaanden via RSS. Klik hier.
RSS over Alleenstaanden op jouw website?Vragen over Alleenstaanden op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over AlleenstaandenVragen over Alleenstaanden via E-mail. Klik hier.

Relatie verbroken,hoe nu verder?

[Gesteld op: 01-03-2009]

Toelichting:
Hallo,
Heb vorig weekend,na een relatie van 3jaar,besloten de relatie te verbreken,het was een relatie waarin teveel verschillen waren,wat onenigheid opriep en wat me lichamelijk en geestelijk erg heeft uitgeput,we woonden samen en hebben 3kids(waarvan 1 van hem)ik heb er een jaar lang over getwijfeld en met hem over die twijfels gepraat,maar het werd steeds erger.
Het was een moeilijke beslissing,aangezien het een lieve man is en goed is voor onze kinderen.
Want officieel is hij niet de vader van mijn dochters,maar het voelde wel zo,hij was erbij vanaf hun 7de maand,hun echte vader,neemt op eigen intiatief totaal geen contact met hun op,en betaald niet voor ze,en dat alles heeft hij wel gedaan,dus vandaar was het een moeilijke beslissing.
We hebben heel rustig met elkaar gepraat,want ik weet dat hij het er heel moeilijk mee heeft,hij was het er ook mee eens dat het niet door kon gaan,zoals het het laatste jaar ging,maar toch hij houd nog van me en dat maakt het voor hem heel moeilijk.
We hebben samen een huis op ons naam staan,dus wil ik samen alles regelen,zodat we beiden weten wat ons te wachten staat en zodat de kinderen zien dat hun ouders nog normaal met elkaar om kunnen gaan.
Maar nu is mijn vraag,hoe moet dit allemaal?
Hoe regelen we het dat hij bv. ook alleen in dit huis kan blijven wonen,zonder dat hij gigantisch in de schulden komt te zitten of ik...ik wil met de kinderen in een huurhuis.
Maar er is zoveel te regelen,maar voor de vrede en om de goede band niet te beschadigen,wil ik hem zoveel mogelijk steunen.
Groeten,
Rainbow27
Antwoord:
Beste Rainbow, Allereerst sorry voor de late beantwoording maar ik was buiten computer bereik in de binnenlanden van Africa en ik dacht dat ik me netjes had afgemeld.We zijn nu al weer wat verder in de tijd en soms geeft dat een ander beeld dan zo vers meteen na het vorige weekend. Je eerste regels van je verhaal geven precies de redenen aan waarom je zo niet verder wilt met je relatie. Als je deze door je zelf geschreven regels steeds weer her leest en je blijft bij deze gevoelens dan moeten deze regels  je  ook de kracht geven om de enorme berg van werk die voor de deur staat te gaan nemen. Het zal zeer zwaar zijn maar je vrijheid en het wegnemen van je geestelijke uitputting zal het uiteindelijk wel waard zijn.De man waar je los van probeert te komen is een lieverd, daar heb ik geen twijfels over en je wil om het allemaal normaal (ook voor de kinderen) te regelen is dus aanwezig. Anders dan bij je ex. (helaas is dat ook een standaard verhaal en niet goed bij wet geregeld!). Ook al is het niet zijn keus als je er al zolang mee rondloopt en je heb er ook met elkaar over gepraat dan is jouw keus me wel duidelijk. De financiële kwestie behoeft niet moeilijk te zijn als beide partijen tot een oplossing willen komen. Het huis krijgt een taxatie daarvan is de helft van jouw en de helft van hem. Wil je in het huis blijven wonen dan zal je de helft aan hem moeten betalen. Is dit niet mogelijk dan is het alleen te regelen via een bank en een hypotheek. De schuld aan de bank zal worden omgezet in een huur per maand met eventueel een aflossing. Dit zal geheel afhankelijk zijn van jouw inkomen. De inboedel is ook een kwestie van verdelen of aan elkaar afbetalen. Een hele heisa maar neem goede fiscalist- notaris etc.  in de hand en zolang iedereen nog met elkaar  wil praten dan is een advocaat beslist niet nodig. Ik hoop dat jullie elkaar zullen willen blijven steunen en ook dat hij tot het inzicht zal komen dat voor jouw het boek dicht uit is. Heel veel lieve steun en wijsheid maar maak een duidelijke keus met een duidelijk doel voor de toekomst. Rene Mok. 
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Relatie verbroken,hoe nu verder?:

Heb een vriendin met bordeline
      [Gesteld in Borderline]
2009-05-09 23:08:40
Hele speciale vriendschap in 1 klap over...!
      [Gesteld in Paranormale zaken]
2009-05-15 22:55:46
Heeft mijn vrouw borderline ?
      [Gesteld in Borderline]
2009-06-22 14:53:53
hoe moet ik reageren
      [Gesteld in Borderline]
2009-09-25 12:15:10
Ik zou graag informatie van u willen ontvangen.
      [Gesteld in Borderline]
2012-06-03 11:41:26

Gemiddelde score Alleenstaanden: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258156
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+