Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

wat doet onze politiek tegen de problemen?

[Gesteld op: 23-01-2009]

Toelichting:
dit is voor een debat van nederlands dat over prostitutie gaat. Ik bedoel vooral hoe het beleid in elkaar zit en of dit functioneert zoals het zou moeten. ik hoop dat de uitleg zo uitgebreid mogelijk kan zodat we er een hoop kanten mee op kunnen. bij voorbaat dank
Antwoord:

Nee het functioneert niet, vandaar dat Justitie een nieuw Wetsontwerp wil invoeren, naar aanleiding van mijn plannen. Echter wat jij vraagt is het beleid.

Maar welk beleid, Justitie, gemeente, Politie, Buitenlandse Zaken, IND, Fiscaal,

Je moet iets gedetaileerder de vraag stellen....gaat het om de dames, de exploitanten, de wetgeving, de overheid die het beleid bepaald of het beleid van de overheid welke ik al genoemd heb...kortom gezien jou vraag en de tijd die dit vergt om het goed te beantwoorden wil ik graag weten waar de intressssse naar uitgaat... dan kan ik daarop mijn antwoord schrijven..

Deze materie is te uitgebreid om even zo een antwoord te geven...

En het is makkelijk om mij aan het werk te zetten, maar ik kan je wel helpen als je je vraag inkort en aangeeft wat je precies wil

Wat ik wel kwijt wil is dat banken niets met prostitutie te maken willen hebben, ook de overheidsbanken niet, dus komt iemand die geld nodig heeft automatisch in het criminele circuit terecht als diegene geld moet lenen om bijvoorbeeld een club te beginnen.... Dus dat is al de eerste opmerking waar de overheid niets aan doet.

2. als iemand die in de prostitutie werkzaam is, kan diegene niet iemand uit het buitenland van buiten de EU uitnodigen om hier naar NEderland te komen. Dan word een visum door Buitenlandse Zaken geweigerd.... De weigering om een visum af te geven is echter geen probleem... Diegene die geweigerd is vraagt in Tsjechië een C-visum aan met alleen een hotel reservatie... Diegene krijgt een visum... met dat visum kan hij/zij gewoon naar Nederland reisen.. Terwijl de Vreemdelingen Politie en Buitenlandse Zaken hiervan totaal niet op de hoogte zijn.... Voor Terroristen een buitengewoon  eenvoudige manier om toch naar Nederland te komen, ook al is in Nederland het visum geweigerd.... Dus ja ook daar doet de NEderlandse overheid niets aan....en zo kan ik nog wel meer opnoemen..

Dus geef even aan over welk gebied je een vraag beantwoord wilt....

groet Karel

 
Reactie vraagsteller:
sorry dat het niet zo specifiek is aangegeven. het lijkt voor mij inderdaad heel simpel om een ander zomaar aan het werk te zetten.
is was benieuwd naar het beleid dat Justitie voert. dit is nog redelijk onbekend bij ons en we willen er graag iets mee doen.

groet,

jeroen
 
Antwoord Beheerder:
In November 2008 stond in de Telegraaf dat het Ministerie van Justitie samen met het Ministerie van Economische Zaken een nieuw Wetsontwerp wilde indienen.

Wat blijkt in 2006 heb ik bij de Belastingdienst regelgeving neergelegd hoe er gewerkt moet worden binnen de branche, waaronder het pasjes systeem, wat Justitie en Economische Zaken willen invoeren....

Gaat Justitie en EZ dit Wetsontwerp inderdaad invoeren, dan hebben zij een probleem en dienen mij voor mijn werk te betalen, op mijn plannen zit het intelectueel recht....

Justitie hanteert de regelgeving die ik op 7 juli 2004 heb ingediend bij de overheid. Hieruit is een document samengesteld waarmee de overheid, politie, gemeente en IND mee werken... Deze regelgeving is op 16 januari 2005 landelijk goedgekeurd.

Aangaande de vergunningen, word er binnen Justitie en de Gemeenten waar de exploitant een vergunning aanvraagd gewerkt met de wet BIBOB. Hier is het van belang dat de aanvrager geen enkele fout in zijn leven heeft gemaakt, geen belastingschuld heeft en nooit veroordeelt is voor een boete van omgerekend ongeveer 450 gulden dus ongeveer een kleine 200 euro. Als je wel veroordeelt bent dan krijg je al geen vergunning meer.

Vreemdelingen Politie werkt ook volgens de door mij ontwikkelde procedure. Alle personen die als prostituee werkzaam zijn dienen een Nederlandse ID kaart te hebben met arbeid vrij toegestaan of arbeid als zelfstandig ondernemer toegestaan. Alleen dan mogen buitenlanders werken in deze branche.

Op zich is alles wel dicht getimmerd door Justitie...

Ik hoop dat je hiermee verder komt....
Als je het stukje in de krant over Justitie en EZ en de regeling wilt ontvangen, mail mij op aec@adviseert.com en ik zal proberen dit naar je toe te mailen..

Groetjes Karel
Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan wat doet onze politiek tegen de problemen?:

Weigering vrije school
      [Gesteld in Basisonderwijs]
2009-07-11 10:17:25
hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
Mijn dochtertje is bang om te gaan slapen...
      [Gesteld in Peuters & Kleuters]
2010-09-28 12:45:27
hond plast & poept soms in de zetel
      [Gesteld in Hondengedrag]
2013-08-22 10:27:02
Wat te doen met jarloerse stiefzoon?
      [Gesteld in NLP]
2013-09-07 01:47:07

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+