Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Paranormaal en krijg online een antwoord van de specialist in Paranormaal

Zelf een vraag over Paranormaal? Klik hier.
Meer vragen over Paranormaal.
De huidige beheerder van de rubriek Paranormaal:
Naam: Rene de Jong
Bedrijf: Nvt
Reactiesnelheid: 51 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over Rene de Jong vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ParanormaalVragen over Paranormaal via RSS. Klik hier.
RSS over Paranormaal op jouw website?Vragen over Paranormaal op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ParanormaalVragen over Paranormaal via E-mail. Klik hier.

Bestaat er positieve kracht na glaasje draaien?

[Gesteld op: 12-01-2009]

Toelichting:
Een aantal jaren geleden zat ik emotioneel zeer diep, dit wegens het zware alcoholisme van mijn partner. Op een avond besliste ik, zonder enige speciale vorm van aanleiding, om te gaan glaasje draaien. Ik begon eraan en had na een tijdje contact met een geest van een gekende overledene. Hij beantwoorde 1 vraag en vroeg mij hem te laten rusten. De vraag werd juist beantwoord terwijl ik dacht dat het fout was. Ik respecteerde zijn vraag. Een tijde, 30 min+/-, had ik contact met een andere gekende overledene, die mij ongelooflijk veel info gaf waar ik werkelijk verbijsterd door was. Ik maakte de grote en grove vergissing, dat weet ik nu, om dit allen te doen. Ik ondervond tot nu toe geen negatieve of nare ervaringen, wel integendeel. Ik ben zelfzekerder geworden, relativeer veel beter maar wat sterker is het feit dat ik op vele situaties, prive en professioneel, met een heldere kijk op de zaak steeds gevat weet te reageren. Ik ben werkelijk onder de indruk want in het andere geval zou het mij niet opvallen. Na het glaasje draaien heeft het toch een tijdje geduurd vooraleer ik besefte dat er iets was. Ik ben nogal een nerveus persoon en had vroeger moeite om te relativeren of ik had weinig geduld om iets op te lossen. Men zegt dan;"dat zal de leeftijd zijn". Waarom kreeg ik dan opeens ook de drang om te bidden en christelijk te gedragen. Ik heb werkelijk de indruk dat iemand mij leidt. Ik heb een job met veel verantwoordelijkheid en kom met vele mensen in contact. Vroeger was dat gevaarlijk voor mij, wegens iets te eerlijk en oprecht, nu beheers ik de zaken. Fysiek veranderde ik eveneens, in die zin dat elkeen die mij sinds jaren kent dezelfde reactie heeft; Wat ben jij gezond aangekomen en klink je zelfzeker. Zou het kunnen AndrÚ?
Antwoord:

Hallo,

Glaasje draaien of een bord met kruis, zijn dingen die je beter niet kunt doen.  Jij schrijft dan wel dat het voor jou positief heeft uit gepakt.... dit had ook wel gebeurd zonder dit gedoe.  Het kan verkeren wat nou positief lijkt kan omdraaien en naar het afhankelijke trekken wat dan een negatieve invloed kan gaan hebben op jou leven. 

Kijk bidden kan nooit geen kwaad want dit doe jij, en als je gevoelig bent ktijg je antwoord.   Kijk alles kan maar ik heb je niet voor me dus ik moet van jou verhaal uit gaan.  Toch in alles wat jij doet voel ik angst en onzekerheid.  Angst om dat kwijt te raken wat je hebt opgebouwt en bang voor de onzekerheid als die angst weer teug komt... je moet uitkijken dat je je niet aan dingen op gaat trekken die als water door je vingers kunnen gaan.

Mensen kijken vaak niet verder dan hun neus... als je er goed gekleed en verzorgt uitziet dan ben je al een sterk voorbeeld en toon je zelfverzekertheid.  Maar ze kijken dan niet verder en zien jou onzekerheid niet  Jou angsten  jou eenzaamheid, alles kan.... maar waar sta jij.... geloof jij in jezelf?  als dat ja is dan heb je geen glas of bord nodig ..... maar dan komt jou onzekerheid en dan doe je het weer ... zie je hoe gevaarlijk dat is!!!

Ga aan dat zelfvertouwen werken en doe het zonder steun van bord of glas.... bidden is altijd goed, als je daar de kracht vandaan haalt oke!!  Maar voel zelf en laat je kunnen nooit afhangen van wat anderen zeggen.... geloof in jezelf en blijf dit doen !!   Draai geen glazen meer en speel geen kruisbord want dit brengt jou op het verkeerde pad.

Sterkte.....

André van Well

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Paranormaal:
Astrologie
Bovennatuurlijk
Droomuitleg
Ghosthunting
Handleeskunde
Kaartleggen
Legenden
Magnetiseren
Mythes
Nieuwetijdskinderen
Numerologie
Orakels
Paranormale Zaken
Parapsychologie
Reiki
Sages
Ufo's


Gerelateerde vragen aan Bestaat er positieve kracht na glaasje draaien?:

Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
Hoeveel lbs electromotor bij mijn rubberboot
      [Gesteld in Boten]
2008-02-08 16:25:36
Wat bengt mijn tattoo tot leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-09 13:11:13
Hoe gaat de eerste taegeukvorm?
      [Gesteld in Taekwondo]
2006-11-21 23:47:48
Hoe werkt; De som van alle krachten is 0.
      [Gesteld in Natuurkunde]
2010-01-02 17:20:22

Gemiddelde score Paranormaal: 7.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258136
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+