Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Welke remedie voor een flatcoat

[Gesteld op: 23-12-2006]

Toelichting:
Reu, 2,5 jaar. Met 2 j. gecastreerd. Is 'hyper' in nieuwe situaties, bij (vreemde) mensen en vooral bij examen soc. huishond. Reageert op alles. Vertoont veel overspronggedrag.
Antwoord:
Ik ben geen gedragsspecialist ik heb alleen de module Bachbloesemremedies voor Dieren naast mijn officiële opleiding tot Bachbloesem Consulent gevolgd, dus heb ik overspronggedrag even opgezocht: ......Een hond vertoont oversprongedrag als hij zich in een (interne) conflictsituatie bevindt. Er worden dan meerdere gedragssystemen geactiveerd. Beide gedragssystemen worden geremd en de hond vetoont een gedrag uit een totaal ander gedragssysteem. Een voorbeeld hiervan is een hond die door zijn baasje wordt uitgelaten en aan de andere kant van de weg ziet hij zijn andere baasje, daar wil hij ook graag naar toe, maar het baasje die hem uitlaat heeft hem het commando blijf gegeven, anders komt hij onder een auto.
Hij moet dus op de stoep wachten. Hierdoor zijn er twee gedragssystemen geactiveerd, maar geen van beide kan hij uitvoeren. Hij lost dit op door bijvoorbeeld te gaan gapen., een gedrag uit een ander gedragssysteem. Andere voorbeelden van overspronggedrag zijn: plassen, tongelen, rollen, krabben, uitrekken en snuffelen.
...

Ik zou uw hond zeker Walnut geven, deze remedie helpt op een manier waardoor de overgang van oude bekende naar nieuwe onbekende situaties soepeler gaat verlopen. Als er in uw ogen ook sprake is van duidelijke angst, voor nieuwe onbekende dingen, dan zou ik er zeker ook Aspen bij geven. Die remedie helpt bij ombestemde angsten, zonder duidelijke oorsprong. Bij duidelijke redenen is het echter Mimulus die geindiceerd is.

Walnut helpt ook om uw hond een beetje af te schermen tegen allerlei prikkels die bij hem binnen komen en waar hij zo even geen raad mee weet.
Een remedie die van toepassing zou kunnen zijn bij het overspronggedrag is Scleranthus. Deze remedie verschaft duidelijkheid als het gaat om de keuze tussen 2 dingen, zaken, gedragingen.

De Eerstehulpremedie (Rescue) is zeker toepasbaar in gevallen waarin u kunt voorspellen dat de hond in de stress gaat, examens etc. Dan zou u reeds enkele dagen vóór het evenement kunnen beginnen met deze remedie, eventueel in combinatie met een andere, nader te bepalen remedie tegen bijv. onzekerheid, angst, o.d.

U kunt remedies door mij laten samenstellen indien u dat wenst. In dat geval werkt het als volgt: € 7,50 per gebruikersflesje, ongeacht hoeveel remedies erin zitten inclusief uitgebreid gebruiksadvies en verzendkosten. Na betaling wordt het verzonden. Voor meer info kunt u contact opnemen met mij via mij site www.ximenes.nl . Ook voor een flesje Eerstehulpremedie kunt u eventueel bij mij terecht.
Met vriendelijke groet,
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Welke remedie voor een flatcoat:

dag in dag uit bachbloesem geven à paarden ?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2008-08-20 17:05:59
reactie Hoe stalgedrag (rondjes draaien) paard.
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2008-08-22 11:22:24
Vervolg krab-en rangordeprobleem bij onze 2 poezen
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2009-01-13 10:42:11
Kan je een foute samenstelling maken?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-06-05 08:35:38
Nerderlandse Bloesems combinatie
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2012-06-10 15:24:48

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+