Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Orthomoleculaire Geneeskunde
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Orthomoleculaire Geneeskunde en krijg online een antwoord van de specialist in Orthomoleculaire Geneeskunde

Zelf een vraag over Orthomoleculaire Geneeskunde? Klik hier.
Meer vragen over Orthomoleculaire Geneeskunde.
De huidige beheerder van de rubriek Orthomoleculaire Geneeskunde:
Naam: Jack van Dijk
Bedrijf: Méderi
Reactiesnelheid: 114 uur
Waardering: 8.3 (van max. 10)
Meer informatie over Jack van Dijk vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Orthomoleculaire GeneeskundeVragen over Orthomoleculaire Geneeskunde via RSS. Klik hier.
RSS over Orthomoleculaire Geneeskunde op jouw website?Vragen over Orthomoleculaire Geneeskunde op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Orthomoleculaire GeneeskundeVragen over Orthomoleculaire Geneeskunde via E-mail. Klik hier.

Identieke probleem met borstkanker

[Gesteld op: 11-01-2009]

Toelichting:
Ook ik heb ongeveer hetzelfde probleem als de vorige vragenstelster vwb graveola en borstkanker + uitzaaiingen. Ben erg benieuwd naar wat u me daar over zou kunnen vertellen en wellicht kunt u het leveren als ik zou besluiten om het te bestellen.

Alvast bedankt voor uw antwoord; ik lees de diverse rubrieken bij Alternatieve geneeswijzen en vind er heel waardevolle informatie in staan doorgaans. Prachtig dat je inderdaad zo maar een gratis advies kunt krijgen. Dank u en uw collega's hier op de site en ga vooral zo door !
Antwoord:

Dag mevrouw,

Allereerst bedankt voor het compliment. Wij adviseurs zetten ons belangenloos in om mensen van gratis advies te voorzien. Er gaat veel tijd in zitten, maar sommige vragen zijn ook voor ons weer een leerproces en zetten je aan het denken, dus het mes snijdt aan twee kanten.

Van graviola is nog te weinig bekend is over de werking om met een gerust hart te adviseren, wat mij betreft. Er zijn alleen onderzoeken in vitro gedaan en niet in vivo, dus de uitkomsten zijn niet zo betrouwbaar. Dit wil zeggen dat men niet weet wat het precies in een menselijk lichaam bewerkstelligt. Over de dosering, de duur van de kuur of de bijwerkingen kan nog niets gezegd worden.

Wel ben ik veel zekerder over de salvestrolen. Salvestrolen zijn stoffen (de z.g. fytoalexinen) die een plant aanmaakt om zich te beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, u.v.straling en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden als dit noodzakelijk is. In onze huidige voeding zitten nog maar weinig fytoalexinen; de oorzaak daarvan is anorganische bemesting en het gebruik van pesticiden. Fytoalexinen worden salvestrolen genoemd naar het woord "salvare ", wat redden betekent.

Salvestrolen kan men innemen als bescherming tegen kanker en ook als er sprake is van actieve kankercellen. Ik zal echter nooit aanraden om de adviezen van de reguliere artsen in de wind te slaan en indien gewenst de salvestrolen alleen als ondersteuning te gebruiken. Naast het gebruik van salvestrolen wordt aaangeraden om groenten, fruit en vlees enz. van biologische teelt te eten omdat deze levensmiddelen van nature al heel veel salvestrolen bevatten.

Als nog aanvullende vragen heeft kunt u die altijd stellen door het contactformulier in te vullen op mijn website. Salvestrolen kunt u ook bij mij bestellen langs deze weg.

Met een hartelijke groet,

Olga Hulzink.

 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Identieke probleem met borstkanker:

wat kan ik doen?
      [Gesteld in Alcoholverslaving]
2011-01-08 15:41:51
Hoe zet ik een klein marktonderzoek op?
      [Gesteld in Marktonderzoek]
2008-03-09 12:47:14
alcohol probleem of zie ik het verkeerd???
      [Gesteld in Alcoholverslaving]
2011-08-31 12:55:15
Wat zijn de behandelingen van derealisatie?
      [Gesteld in Geestelijke Gezondheid]
2007-03-09 18:31:55
Hoe kan ik het beste mijn man verplaatsen?
      [Gesteld in Alcoholverslaving]
2012-09-06 15:08:09

Gemiddelde score Orthomoleculaire Geneeskunde: 7.6 (44x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+