Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

Waarom beleef ik deze gruwelijkheid zo intens?

[Gesteld op: 30-12-2008]

Toelichting:
Ik droom altijd al zeer levendig en intens, maar dit maakt het des te moeilijker nu ik mijn tweede (enorm gruwelijke) droom heb beleefd. De 1ste ging erover dat ik een baby overnam van een kennis. Hoewel ik haar in de droom vroeg hoe ze me alleen kon laten met de baby terwijl het gerucht de ronde deed dat er een babymoordenaar rond liep, zei ze me dat wist dat ze me kon vertrouwen. Even verliet ze de kamer en liet me alleen. Plots verstijfd de baby in mijn armen en zie ik (terwijl de moeder terug de kamer binnen komt), hoe het keeltje van de baby traag overgesneden word. Zonder dat er iemand bij is! Alsof vanop een afstand iemand m.b.v. voodoo de baby vermoord.
De 2de droom duurt wat langer. Ik zit met men vriend op de trein wegrijdend naar Brussel. Bij onze halte stopt de trein slechts een seconde en rijd dan verder. Mijn vriend reageert (net zoals de andere passagiers) heel passief en zegt dat we er de volgende halte wel zullen uitstappen. De trein stopt echter niet meer. Wanneer een vrouw de wagon binnenstapt, blijkt dat we allemaal (in onze volwassen vorm) slechts kinderen zijn. Ze zegt dat ze voor ons zal zorgen en iedereen gelooft haar en blijft rustig. Ik vraag me echter af waarom niemand erop komt dat we ontvoerd worden?
Wanneer ÚÚn van de 'kinderen' plots bevalt van een 2-eiige tweeling neemt de vrouw de kinderen over met haar partner en vertelt de moeder dat zij er wel voor zal zorgen.
Ik merk tegen de vrouw op dat er precies een dubbele ruggengraat in het 2de kindje zit (wat me nogal een domme opmerking lijkt), de man zegt echter als estheticus dat dit slechts een misvorming is die hij kan oplossen. Het normale kindje is echter wat onderkoeld, dus nemen ze dit kindje even mee om het te helpen. De wagon lijkt plots op mijn studio bestaand uit een woonkamer en de keuken. Wanneer de vrouw en de man met de baby's verdwijnen in de keuken, voel ik niet meteen dat er iets mis is. Na een minuut krijg ik een voorgevoel en sprint ik naar de keuken. Wat blijkt? De normale en onderkoelde baby was zoals ik vreesde in de microgolfoven gezet in een schaal en zo gaar als een kalkoen voor de kersttafel. Toen ik over mijn emoties heen was, begon ik me af te vragen waar het tweede kind heen was... Dit bleek, ter bescherming voor de eigen misvorming, in een gelatinepudding bewaard gezet. Terwijl ik de moeder troostte en in veiligheid bracht, weg uit het zich van de baby's, zag ik mijn broer en neef sadistische spelen met de gelatinebaby uitvoeren
Antwoord:

Hallo,

1e droom.   Jij wilt iets nieuws beginnen maar je zal hier veel problemen mee krijgen.... dit omdat je het te perfect wilt doen.!  als jij niet uitkijk krijg jij last van jou emotie's..... dit kan je de keel dicht knijpen.

2e droom. De trein kan voor iets staan dat je van hot naar her brengt, maar leg wel nadruk op jou manier van doen.   De kinderen wat wijst op jou gevoel ... en dit verteld weer dat jij niet met jou zelf door een deur kan... Jij hebt vaak problemen met jou zelf en daar ben jij dan vaak erg kwaad om.   Hierdoor voel jij je misplaatst en ook misvormt, ga met jezelf bezig... wordt assertiever.... zorg dat jou basis weer jou basis wordt.

Sterkte....

André....

Prettige jaarwisseling....

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Waarom beleef ik deze gruwelijkheid zo intens?:

wat is een goed schema voor mij om mee te trainen?
      [Gesteld in Fitness]
2009-11-05 00:03:56
Intens en bewijsdrang in relaties
      [Gesteld in Vorige Levens]
2012-04-08 13:37:43
Beleefde omgangsvorm zonder bevestigen waanbeed
      [Gesteld in Psychologie]
2012-06-18 13:33:51
Hoe kan dat, een spontaan orgasme?
      [Gesteld in Seksualiteit]
2009-02-22 03:27:02
Hoe nu verder?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-06-23 21:10:54

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258142
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+