Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Ufo's
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Ufo's en krijg online een antwoord van de specialist in Ufo's

Zelf een vraag over Ufo's? Klik hier.
Meer vragen over Ufo's.
De huidige beheerder van de rubriek Ufo's:
Naam: Burt
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 12 uur
Waardering: 7.6 (van max. 10)
Meer informatie over Burt vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over UfoVragen over Ufo's via RSS. Klik hier.
RSS over UfoVragen over Ufo's op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over UfoVragen over Ufo's via E-mail. Klik hier.

Wat zagen wij vliegen?

[Gesteld op: 30-12-2008]

Toelichting:
Op 1 van de kerstdagen zagen wij 's avonds boven Drachten een oranje NIET knipperend "licht" aan de hemel. Het verplaatste zich horizontaal aan de hemel met een constante snelheid en gaf geen geluid zoals bij een vliegtuig. Vorig jaar rond deze tijd heb ik dit ook waargenomen. Wat kan dit zijn?
Antwoord:

geachte waarnemer'datis echt intressant.ik ben zelf protestant hervormd.ik besef datdat toch bijzondere dagen zijn.was het een doffe pit,of was het een briljante ster?bijde kan.toevallig zag ik gisteren avondrond 8 uur ook een fette oranje achtige grote ster.toen ik weg reed.het leek laag te hangen.en namaten ik verder reed ging dat ding langzaam maar steeds lager.binnen 10 min was het weg.een avond ster is wit /blouw fonkelt,deze fonkelde niet.je ziet dat dit al op een antwoord begint te lijken .er zijn nu ook veel vallende sterren.maar daar gaat het nu niet om.m'n vrouw was weer bij me.dit word mijn tiende keer  datik iets zag.wat niet van hier was.

het luchtruim zit vol met ufos.in alle soorten van maten.daar is al te veel van gefilmd.boven de dampkring wemeld het ervan.dus sta niet gek te kijken als U er hier ook een ziet. ufos hebben een gedrag,ufo gedrag.ze vliegen of langzamer dan een vliegtuig of sneller.hoe lang heeft U die ster gezien? een sataliet zit daar net tussen in. dat is een dikke witte pit die zich in één richting verplaatst.bv van N.naar Z.die hoor je ook niet omdat die buiten de dampkring vliegt,en trouwqens ook nog zonder motor...maar na een uur  of meer komt hij weer langs ,op de zelf de manier.  ok UFOs;het zou geen kwaad kunnen als U regelmatig een cameratje oof een sterke verkijker meeneemd op een wandeling. die drie pitten die ik zag de laatste keer logen er niet om door de verkijker.elke keer viel er één weg. dus  mocht het een ster of een pit zijn ge weest en hoelang U het heeft gezien'maakt wel wat uit,om meteen m'n vinger erop te zetten.het lijkt wel heel echt wat U zag. een maan doet dat nit en is heel groot met die kleur. dan hangt  hij laag. stond die ster stil?? en ging toen bewegen.?? dan is het duidelijk.meestal zie je hem dan zichzaggen en met een speed of hi way naar boven verdwijnen.dat is ufo gedrag...opserveren..heen en weer bounsen en een beetje zig zaggen,en blijven hangen tot jij bang word en weg loopt. het zie U eerder dan wij hun.zalig zijn de mensen zoals U en ik die het met woorden moeten verellen.wij worden derieus genomen en geloofd.heelaas de genen die met fantastishe plaatjes aan komen draven en filmpjes...is het veel moeilijker .alhoewel een getraind oog het gouw ziet of het fake is.

ze willen echt contact met ons ,ze opserveren dag en nacht.omdat ze allemaal geintresseerd zijn dat wij deze blouwe aarde goed behandelen.daar hebben zij belang bij.nu weet U weer wat meer over UFOs.stel gerust Uw vragen hoe gekker hoe meer antwoord ik heb. vr gr burt

Beantwoord door:
burt
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Wat zagen wij vliegen?:

hoi met anja kun je me helpen
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-04-19 12:46:17
wat betekend deze droom van mij
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-01-26 22:42:48
Waarom vliegt een nachtvlinder naar het licht?
      [Gesteld in Tuin]
2010-08-23 19:10:35
Nachtmerries over vliegtuigongelukken.
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-11-26 17:23:16
kruishoogte van een passagiersvliegtuig
      [Gesteld in Vliegtuigen]
2012-05-17 15:50:38

Gemiddelde score Ufo's: 7.6 (32x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+