Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

Geen gezag meer geven per automatisme

[Gesteld op: 29-12-2008]

Toelichting:
Hoe komt het dat ze hier gezag blijven geven als rechters, familierecht, terwijl in BW staat wat diverse deskundigen beamen dat borderline een ernstige geestesstoornis is, en dit dus niet kan-mag volgens BW al niet eenzijdig aan zo'n persoon.
Ben nu acht jaren bezig en de hele bups te beginnen bij de juridische erkenning kan over naar de rechtbank, omdat niemand ggz, huisartsen etc etc iets wenst te zeggen over voor mij vermiste moeder sinds 2002 met kind,dochtertje. Ik weet van hen dus letterlijk NIETS.
Ze kon onder de plu van de instanties met een vreemd verhaal vertrekken en ik las dat vier jaren later pas nota bene. Hoe komt het dat men aan de gang blijft zo, met pure psychische kindermishandeling aangezien die kenmerken allang bekend bleken in zeer goede studie ook?
(zie bpdcentral.com)
Er wordt door een ander een vraag gesteld omtrent een en ander, en ik ken er nu talloze die gedupeerd zijn zo als vader waarvan kind zondermeer al wordt benadeeld door leugen en bedrog door betreffende moeders gedaan, die dat zijn. Waarom stelt de rechter gelijk niet onderzoek in als dat gevraagd wordt door vaders de eerste zaak al niet ter vervangende erkenning wegens weigering door moeders met borderlinesyndroom die in een impuls al de vijand maken van de eigen partners zonder enige reden.
Die messen steken ze als kenmerk daarNA in ruggen van anderen namelijk!
Ook DAT heeft de ggz jarenlang verzwegen en men liet die mensen puur dat etiket al misbruiken ook zo in het familierecht.
We kennen nu de ernstige zaken gepleegd door moeders met borderline (Rikkers, Savanna, geval Bijenkorf en ga zo maar door een tijd) en men had dit kunnen voorkomen blijkt dan daarna. Nadat ze die mensen-moeders gezag gaven.
Met andere woorden waarom geven ze dat gezag dan nog steeds??
Antwoord:

Het zal nog wel even duren voordat de hele materie is ingevoerd in familierecht ook, in het -belang van het kind- om die term maar te gebruiken.

Immers hier is men vol blijven houden dat er ten allen tijde een rechter beslist. Omdat we zitten met een onafhankelijke rechter in Nederland. De politiek zal steeds meer kommentaar krijgen. Ook logisch gezien de ernstige zaken die aan de orde zijn en gebeurd zijn zoals geval S. en geval R. bijvoorbeeld.

Het waarom ze gezag bleven en blijven geven aan moeder die die ernstige geestesstoornis hebben, (immers deskundigen zeggen zelf dat het een ernstige geestesstoornis is), ook zonder onderzoek naar toestandsbeeld, daarop blijft men ook mij het antwoord steeds maar schuldig, ook als politiek tot op heden.

Wat ik denk is dat men de meldplicht naar rechters in zal moeten voeren, omdat dat de enige manier is om ellende te voorkomen voor (ook ongeboren) geboren kinderen. In vele van deze zaken werden ze ook onterecht zonder eigen vaders gezet. Letterlijk. En daarin ligt zoals ergens anders al wordt gesteld de overlapping met het -passyndroom- bij kinderen, onder andere waarbij kinderen blootstaan aan meest manipulatie door de meest verzorgend dan ouder (gezaghebbend bij vele scheidingen-de moeder) hetgeen men wel degelijk kan en kon voorkomen; door meldplicht van de risico's in te voeren voordat rechters überhaupt overgaan automatisch bij geboorte (bij scheiding daarna) tot het geven van gezag. Dat geldt met name voor alle ongeregistreerde partnerschappen die men veelal of vergeet als er kinderen zijn, doch die wel degelijk aan de orde zijn vele duizenden.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Geen gezag meer geven per automatisme:

Leeftijd dat kind zelf mag bepalen waar hij woont
      [Gesteld in Kinderbescherming]
2009-02-14 12:35:16
Mag een extern bedrijf gegevens aan derden geven?
      [Gesteld in Privacywetgeving]
2009-12-16 08:19:59
ouderlijk gezag
      [Gesteld in Advocaten-Zuid Holland]
2011-02-02 23:56:02
outlook express importeren op mac
      [Gesteld in Computersoftware]
2012-11-22 15:59:17
Mag de knvb een belgisch stadionverbod overnemen?
      [Gesteld in Sportrecht]
2014-01-23 02:59:16

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258130
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+