Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

angstige hond; paniek bij onbekende geluiden

[Gesteld op: 23-12-2008]

Toelichting:
hallo, wij zijn ten einde raad met de angst van onze golden(2jaar-teef);het dier is angstig voor elk onbekend geluid; ze wil niet meer alleen in de tuin; wij geven daar niet aan toe maar ze springt tegen alle ramen op tot ze weer kalmeert;pas als er iemand in de tuin is, speelt ze;ook binnen in huis is ze bang van tv-geluid e.a.
ze vraagt veel aandacht maar is anderszijds heel lief en gehoorzaam; ook in de auto geeft ze over van angst; ze heeft wel een trauma opgedaan bij het naar huis brengen uit het nest, men had ons niet verwittigd daarvoor en het was donker en ze was wagenziek...;een ander iets is dat ze door een inbrekende hond gedekt is in haar eerste loopse periode, op dat moment werden ook onze konijnen door die hond gedood!?
we zijn er heel attent voor dat we negatief gedrag nooit belonen maar haar angsten maken ons echt wanhopig; ze is zeker niet bang van mensen...hopelijk kunt u ons een goede raad geven of een goede combinatie bachbloesems om onze hond weer in balans te brengen. met dank bij voorbaat!
Antwoord:

Beste vragenstelster/-ler,
Toch maar even uw vraag met voorrang beantwoorden want er is hier sprake van dierenleed....
Uw dier is inderdaad behoorlijk getraumatiseerd door verschillende zaken en de eerste Bachbloesemremedie die zich aandient is Star of Bethlehem gedurende langere tijd. Daarnaast Mimulus en Rock Rose voor de angst, ja zelfs paniek voor alles wat geluid is, bekend of onbekend voor haar. Het vele aandacht vragen daarvoor zou ik Chicory nemen, het is in haar situatie normaal dat ze zich puur op u richt, als bazen, met haar overdosis aan liefde. U bent het middelpunt van haar bestaan, en ze heeft nog niet geleerd dat een baas die je niet zien kan toch nog steeds omje denkt en om je geeft. Ze houdt u dus steeds in de gaten en zal, hoe dan ook aandacht moeten zien te krijgen. Deze overdosis aan liefde kan ondanks alles zowel vertederend als ook heel irritant zijn voor u. Misschien breekt u uw benen wel zowat over haar, omdat ze continue voor de voeten ligt of loopt.
Tot zover de bachbloesemremedies die u zou kunnen inzetten.
Daarnaast zou ik zeker de Eerstehulpremedie inzetten bij indicenteel gebruik, zolang ze nog niet weer lekker in haar vel zit. Zeker ook met het vuurwerk wat eraan komt.
Daarnaast is het mogelijk, en in het kader van mijn opleiding Aromatherapie voor Dieren ben ik hiermee aan het “experimenteren”, dat er geuren zijn die haar kalmeren, waar ze zich goed bij voelt. Dat is simpel uit te testen mocht u daar mee aan de slag willen gaan.

Mocht e.e.a. toch niet lukken om binnen relatief korte tijd enigszins in balans te brengen, dan is een consult dierencommunicatie een optie; ik heb een collega die daar zeer zorgvuldig in is, niet zweverig oid., en prima verslagen geeft waardoor je je hond beter leert begrijpen en beter op zijn of haar behoefte kan inspelen.

Ik hoop dat u hiermee weer een klein beetje geruster kunt zijn, ook uw gevoelens worden weer automatisch door de hond opgepikt, wat haar weer versterkt in haar eigen angst. Dit is een constatering, geen verwijt o.i.d., dat komt voor bij alle dierenliefhebbers maar ook bij mensen onderling.
Voor meer informatie en/of een spoedige toezending van de remedies kunt u altijd even contact opnemen via de mail. De praktijk is gewoon geopend in deze periode van het einde van het jaar. Ik hoop in ieder geval dat de situatie snel weer normaliseert.
Vriendelijke groet,

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan angstige hond; paniek bij onbekende geluiden:

Hoe leer ik 't bijten van duitse herder af
      [Gesteld in Hondengedrag]
2010-06-16 22:09:11
jankende hond
      [Gesteld in Huisdieren]
2007-10-29 10:44:01
hoe geef je de hond de juiste aandacht die hij wil
      [Gesteld in Hondenopvoeding]
2011-03-09 14:17:41
Bouvier gromt naar me dochter
      [Gesteld in Hondengedrag]
2014-04-10 16:34:57
hoe vermijd ik overenthousiasme in het spel
      [Gesteld in Hondengedrag]
2009-12-30 17:19:40

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+