Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Paranormale Zaken
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Paranormale zaken en krijg online een antwoord van de specialist in Paranormale zaken

Zelf een vraag over Paranormale zaken? Klik hier.
Meer vragen over Paranormale zaken.
De huidige beheerder van de rubriek Paranormale zaken:
Naam: Gerwin van der Velden
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 272 uur
Waardering: 9.3 (van max. 10)
Meer informatie over Gerwin van der Velden vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Paranormale zakenVragen over Paranormale zaken via RSS. Klik hier.
RSS over Paranormale zaken op jouw website?Vragen over Paranormale zaken op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Paranormale zakenVragen over Paranormale zaken via E-mail. Klik hier.

Droom over mijn halfbroer en zijn dochter

[Gesteld op: 02-12-2008]

Toelichting:
Vaak ga ik bij mijn halfbroer slapen s'avonds. Hij is getrouwd en heeft 2 dochters en 1 zoon. Zijn zoon woont niet meer thuis. Ik heb een goede band met zijn vrouw en dochters. Aangezien mijn zus al is getrouwd, met wie ik samenwoonde, is het een beetje angswekkend om alleen savonds te blijven thuis. Zo ga ik elke dag bij mijn broer of zus om te slapen. Ik heb een goede band met mijn broers oudste dochter, 21 jaar. Ik heb een hele goede band met mijn nichtje, zeg maar ze is mijn 'best friend'. Laatst heb ik gedroomd dat we zoals altijd sliepen, ik, en mijn 2 nichtjes. Plotseling werd ik wakker en zag dat mijn oudste nichtje er niet was. Ik ging uit kamer en zag dat ze zelfmoord probeerde te plegen bij de trap, door zichzelf op te hangen. Ik ben gesneld naar haar en hield haar benen op, zodat ze niet kon stikken, onderwijl luid gillend. Iedereen werd wakker en hielpen ervan af. Mijn nichtje gilde en huilde en zei dat ze dood wilde gaan. Ze schopte en raasde door. Terwijl ze dat deed gaf ze me een harde slag en ik verloor mijn evenwicht. Ik rolde van de trap naar beneden en sloeg mijn hoofd hard op de tegels. Ik zag zoveel bloed. Mijn broer snelde naar me toe en er was een grote plas bloed. Ik zag in mijn droom hoe mijn broer als wilde leeuw naar mijn nichtje keek en tegen haar zei: 'Als er iets gebeurd met mijn zusje, leef je niet meer'. Daarbij tilde hij mij op en bracht me naar de auto. Voor de rest weet ik niet meer.
Wat heeft mijn droom te betekenen?? Thuis bij mijn broer zijn er wat problemen. Mijn broer's oudste kind, de zoon van 23 jaar, is al maanden uit huis. Hij heeft ruzie gehad met mijn broer en zwageres, omdat hij een vriendin heeft in Nederland en alles doet wat zijn vriendin hem zegt. Toen mijn broer hem daarover confronteerde werd hij kwaad en is ruziemakend uit huis gegaan. In het verleden is er ook wat gebeurd tussen mijn neef en dit nichtje van mij. Mijn nichtje beweerde dat mijn neefje haar heeft misbruikt. Nog steeds weten we niet wat waar is, hieromtrent. Ik kan ook goed opschieten met mijn neefje, aangezien we slechts 5 jaren van elkaar verschillen. Die dag toen mijn neefje uit huis is gegaan, heeft hij dit voorval weer aangehaald en beweerde dat zijn vader niet keek naar de dingen dat mijn nichtje allemaal buitenshuis deed, maar wel op en aanmerkingen had over zijn gedrag. Mijn neefje en nichtje konden nooit goed metelkaar omgaan. Sinds ik me kan heugen praten ze niet metelkaar. Oh ja, ik ben 28 jaar oud.
Antwoord:

Hallo,

Je weet, elk huisje heeft zijn kruisje.... dus overal is wel wat maar wat jij droomt en verteld is hier een goed voorbeeld van.  Je moet weten dat zelfmoord het einde van iets is dat devinitief is  dus een eind aan alles. Maar omdat jij hierbij was zou het kunnen zijn dat jij eens moet overwegen waar je mee bezig bent.  Want anders kon hier wel eens aprupt een eind aan komen.

Weet dat jou weg voorwaarts moet zijn en niet achteruit.  Jou broer is in dit geheel heel belangrijk, want hij domineerd en hij zal jou helpen.

Sterkte.....

André....

Prettige feestdagen ......

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Droom over mijn halfbroer en zijn dochter:

Opeisen erfenis
      [Gesteld in Notaris-Friesland]
2009-07-07 13:12:30
sprake van lichte kindermishandeling
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2009-08-28 13:33:59
docent en leerling in een conflikt
      [Gesteld in Lesmateriaal]
2010-12-19 17:16:38
Erfenis minderjarig kind
      [Gesteld in Notaris-Limburg]
2012-11-05 17:15:16
mijn dochter gaat trouwen
      [Gesteld in Notaris-Limburg]
2014-02-05 09:31:40

Gemiddelde score Paranormale zaken: 10.0 (2x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+