Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Vervolg krab-en rangordeprobleem bij onze 2 poezen

[Gesteld op: 26-11-2008]

Toelichting:
Hartelijk dank voor uw snelle reactie van vorige week woensdag ivm uw advies inzake de Bachbloesemremedies voor mijn beide kattinnen Bloemeke (dochterpoes) en Pieteke (moederpoes). De avond nadien nl. donderdagavond ben ik deze beginnen toedienen. Sinds zondag echter, heeft ons Pieteke (moederkat) last van onophoudelijke jeuk aan de kop en nek. Dit blijkbaar hoofdzakelijk wanneer ze zich binnen bevindt waar ook de dochterpoes Bloemeke aanwezig is. Is het raadzaam om de remedie even te onderbreken of deze toch verder te zetten? Ze ondervindt hier namelijk blijkbaar veel hinder van, en ik zou graag voorkomen dat ze haar huid helemaal openkrabt.
Antwoord:
Beste mevrouw,
Het is goed dat u even mailt.
Deze reactie kan inderdaad komen door de remedie Crab Apple, die een niet te onderschatten kracht heeft soms.
U kunt het volgende doen:
Stop met het geven van het samengestelde flesje en maak twee nieuwe flesjes voor haar, één met alle remedies behalve Crab Apple en eentje apart met Crab Apple.
Geef haar de druppels uit het eerste flesje en kijk of het krabgedrag vermindert. Is dat het geval, en is het bijna weer op het oude niveau, begin dan voorzichtig met 1 druppel 1xdaags, voer dat op tot 4 x 1 dr. daags. Ga zo verder met 2x2 - 4 x 2, 1x3 tot 4x3 etc. door tot u op 4x4 dr. per dag komt. Als het onderweg weer fout gaat dan stoppen en weer terug naar de voorgaande dosering waarbij het wel goed ding.

Op momenten dat het "fout gaat" kunt u tijdelijk even ondersteuning bieden met wat Eerstehulpremedie of Rescue, gewoon 4 x daags 4 druppels puur door het voer als ze dat zo wil innemen.

Ik hoor graag van u hoe het met een paar dagen verder gaat. Sinds een paar dagen is er de mogelijheid om te reageren op een vraag, dus ik zou zeggen: maak daar gebruik van !
Vriendelijke groet,

Liesbeth Semeijn
www.ximenes.nl
 
Reactie vraagsteller:
Beste Liebeth,

graag liet ik u even weten hoe het met onze 2 krabbende poezen gaat.

Ons Bloemeke (dochterpoes) doet het momenteel zeer goed. Zij durft terug meer op de voorgrond te treden, en komt zelfs soms lichtjes agressief uit de hoek wanneer we met haar aan het spelen zijn. Alleen dat enorme aanhankelijke aspect is nog niet veel verbeterd. We hebben eigenlijk de indruk dat het nog ietsje erger wordt. Het beestje zit, vanaf dat we thuiskomen, constant te miauwen om aandacht en loopt ons steeds voor de voeten. Bij momenten wel vervelend. Ook het angstige is iets wat nog steeds enorm aanwezig is. Haar flesje is intussen bijna leeg, ga ik hier nog even mee door, of dienen er volgens u andere remedies te worden gebruikt?

Ons Pieteke (moederpoes) krijgt sinds vrijdagavond het nieuwe flesje zonder de Crab Apple. Merkbare verbeteringen in het krabgedrag zijn er tot op heden nog niet (misschien nog ietsje te vroeg om al resultaat te zien). Het beestje voelt zich nog steeds letterlijk en figuurlijk niet goed in z'n vel. Naar onze mening is het vooral Bloemeke die haar enorm irriteert en die ook het krabgedrag opwekt. Het beestje mag ook niet meer in haar omgeving komen, of ze blaast en gromt ernaar. Ze schijnen het echt niet meer met elkaar te kunnen vinden. Hopelijk komt hier zeer binnenkort verandering in, want de spanning is voelbaar bij iedereen (ook bij ons) momenteel. Zijn er eventueel andere alternatieven voor haar vrij aggressieve en prikkelbare gedrag? Of blijf ik gewoon even doorgaan met de Bachbloesems en wacht ik hiervan het resultaat af? Het laatste wat ik wil doen is ÚÚn van beide katten wegdoen.

Alvast bedankt voor uw reactie!
 
Antwoord Beheerder:
Beste mevrouw,
Ik zou bij Bloemeke doorgaan met Star, Mimulus en Chicory en het dan gewoon de tijd gunnen; immers op het andere vlak is er dus al mooi vooruitgang. Het is een proces, dat gepaard gaat met steeds andere dingen die boven (kunnen) komen; vergelijkbaar met het pellen van een ui, tot je bij de kern van het probleem komt.
Pieteke doet me aan een van mijn eigen katten denken; het is soms eenmaal zo dat ze nooit vriendinnen zullen worden en de een blijft grommen als ze de ander ziet. Daarom zou u ze nog niet weg hoeven doen, zolang u ondersteunend werkt met Bachbloesems kan het uiteindelijk wel een leefbare situatie zijn voor beiden.
Ik zou Pieteke nog even door laten gaan met deze remedies die ze heeft, en desnoods even wat Eerstehulpremedie erbij.
Als er lichamelijk niets mankeert, dan kunt u een consult dierencommunicatie overwegen.
Ik heb daar zelf hele goede ervaringen mee gehad, met meerdere katten, en ook sommigen van mijn klanten. Hoewel ik dat zelf een klein beetje beheers, adviseer ik mensen dan altijd om contact op te nemen met mijn collega Pieter Harmsma http://www.dierentolk-dierenpraterij.nl.
Veel succes met de katten en ik hoop op gunstig nieuws binnenkort.
Vriendelijke groet,
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Vervolg krab-en rangordeprobleem bij onze 2 poezen:

Kan men met valse beschuldigiging aanklagen?
      [Gesteld in Advocaten-Belgie]
2008-07-21 21:09:05
Kan men met valse beschuldigiging aanklagen?
      [Gesteld in Advocaten-Belgie]
2008-07-21 21:09:29
Trainingsschema?
      [Gesteld in Fitness]
2009-01-08 15:17:05
Is de poezenpil schadelijk ?
      [Gesteld in Katten]
2008-07-31 13:44:43
Thuis trainen met halters, gewichten EN bankje.
      [Gesteld in Fitness]
2009-01-02 10:39:56

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+