Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

Advies BB remedie

[Gesteld op: 25-11-2008]

Toelichting:
Hallo mevrouw,
Ik herken veel in uw advies. Om nog specifieker te zijn ivm de juiste samenstelling van de BB: ik voel me niet altijd sterk. Astrologisch heb ik vrijwel alle belangrijke planeten in het waterteken vissen en schorpioen. Ik ben overgevoelig. In een relatie ben ik al snel bang afgewezen te worden, voel onderhuids wat speelt maar ook niet door mij uitgesproken wordt.Besef al vrij snel dat ik weer de verkeerde partnerkeuze heb gemaakt, houd vol omdat iedereen immers zijn sterke en zwakke kanten heeft , maar spreek wel de twijfel uit wat dan het begin is van een steeds groter wordende vervreemding binnen de relatie. Dit is 3x gebeurd.Plots klaps wordt de relatie door de ander dan om een schijnbare kleinigheid verbroken. Ik ben dan verdrietig, teleurgesteld maar ook opgelucht. Achteraf kan ik wel nog steeds begrijpen wat me in diegene aantrok en waarom het tussen ons niet werkte. Dan ben ik in staat ons beiden te vergeven en voel ik me weer sterk en onafhankelijk, terwijl ik me binnen een relatie steeds afhankelijker ga voelen alsof ik zelf beetje bij beetje verdwijn. Ik heb dus grote moeite mezelf te blijven binnen een relatie. De ander wordt langzaam maar zeker belangrijker dan mezelf. Voor mijn 2 zonen ben ik een goede moeder maar door schuldgevoel wil ik ook nog een goede vader zijn, wat natuurlijk onmogelijk is. Dus al met al .. zo sterk ben ik nou ook weer niet..
Antwoord:

Beste mevrouw,

U voelt zich misschien niet altijd sterk, maar om altijd weer als een phoenix te herrijzen én om kinderen alleen toch een goede opvoeding te geven ben je wél sterk, heel erg sterk. Maar aangezien niemand perfect is.....heeft ook u uw “fouten”gemaakt, waarvan ik overigens liever zeg “lessen geleerd”. Ik zie nog wel aanwijzingen voor Mimulus: angst om afgewezen te worden; Chestnut Bud voor het hardleerse aspect: u wéét wel dat het anders moet, maar toch is de valkuil iedere keer weer present en valt u er in.... Walnut is om u beter af te schermen als u overgevoelig bent voor indrukken en impulsen voor buitenaf.

Als u inderdaad neiging heeft uzelf helemaal weg te cijferen en al dan niet letterlijk het sloofje te worden/spelen van uw partner.....dan is het tijd voor Centaury.

U bent al een eind op weg....maar ga door met het sterker maken van uw eigen IK, u bent het waard om ook tot ontplooiing te komen, om met beide benen in dit leven te staan, vraag negrip in plaats van steeds te proberen begrip te hebben voor partners en te vergeven. Laat het andere los, al die andere mensen, het gaat nu om uzelf...stop met begrip zoeken voor die ander en vergeven van die ander....u zorgen te maken om die ander: Red Chestnut. Laat ze los in liefde: Marjolein olie!

Vr. groet,

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan Advies BB remedie:

Welke remedie voor een flatcoat
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2006-12-23 19:40:38
dag in dag uit bachbloesem geven Ó paarden ?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2008-08-20 17:05:59
reactie Hoe stalgedrag (rondjes draaien) paard.
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2008-08-22 11:22:24
Kan je een foute samenstelling maken?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-06-05 08:35:38
Nerderlandse Bloesems combinatie
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2012-06-10 15:24:48

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+