Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Neurologische Stoornissen » Chronisch Vermoeidheidssyndroom
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom en krijg online een antwoord van de specialist in Chronisch Vermoeidheidssyndroom

Zelf een vraag over Chronisch Vermoeidheidssyndroom? Klik hier.
Meer vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom.

Beheerder worden?

De rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Chronisch Vermoeidheidssyndroom Klik hier.

RSS over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via RSS. Klik hier.
RSS over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website?Vragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Chronisch VermoeidheidssyndroomVragen over Chronisch Vermoeidheidssyndroom via E-mail. Klik hier.

Ik wil graag weten of ik mogelijk CVS heb.

[Gesteld op: 22-11-2008]

Toelichting:
Eind 06 heb ik een septische shock gehad n.a.v. en niersteen. Dubbele J geplaatst. Daarna nog ruim 8 weken antibioatica geslikt i.v.m urineweg infecties die niet over gingen. Begin 07 een bijschildklieroperatie i.v.m. goedaardig gezwel aan de bijschildklier. Maart 07 constatering van osteoperose n.a.v niet goed functionerende bijschilklier. Eind 07 hulp gezocht bij een arbeidpsycholoog i.v.m. het niet goed kunnen uitvoeren van mijn werk. (klachten vermoeidheid, concentratieverlies, spierkrampen en tintelingen in handen voeten en armen. veel spierpijn en stram zijn, zere voetzoelen)
Ik heb geen burnout en volgens psycholoog zijn de klachten lichamelijk. Ik sta onder behandelin van een internist. Met bovenstaande klachten door internist doorverwezen naar cardioloog. (geen bijzobnderheden) doorverwezen naar neuroloog(geen neuropathie wel bleek dat het doorgeven van zenuwsignalen vanuit ruggemerg naar overige delen in het lichaam erg traag ging. Hier was geen duidelijke oorzaak voor.
Uit de laatste uitslagen bij internist blijkt dat het parathormoon steeds schommelt, dan weet aan de lage kant dan weer erg hoog. Calcium gehalte is goed.
Deze lichamelijke ongemakken kunnen echter geen oorzaak zijn van de extreme vermoeidheid aldus de internist en neuroloog.
Ik heb inmiddels het besluit genomen om mijn huidige baan als teamleider niet meer langer te blijven doen i.v.m. mijn klachten m.n. de vermoeidheid.(Dit besluit kost me wel moeite omdat ik mijn werk graag doe. )Ondanks dat dit niet zozeer arbeidsgerelateerd is (want de vermoeidheid speelt alle dagen dus ook als ik vrij ben) zie ik dit als een van de oplossingen.
Voor het begin van mijn ziek zijn in 06 heb ik niet eerder last gehad van deze klachten.
IK kan met de klachten als sprierpijn, tintelingen in vingers en armen, spierkrampen, extreem koud hebben wel leven. De vermoeidheid is het gene wat mij nekt in mijn dagelijs functioneren.
Antwoord:

hallo, op basis van de door u gegeven info kan ik niet stellen als u al dan niet cvs hebt. wat er mij wel opvalt uit uw opsomming is dat er geen gericht onderzoek is gedaan in een gespecialiseerd centrum naar cvs/me. volgens mij is het opportuun om een centrum op te zoeken. een afspraak te maken en alle verslagen mee te nemen. ik zou u adviseren in ziekte te gaan en niet dadelijk uw werk op te zeggen.

peter

(dit antwoord is enkel ter informatieve titel. een arts/specialist dient steeds geraadpleegd te worden bij ongemakken en ziekte )
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Ik wil graag weten of ik mogelijk CVS heb.:

Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Welke formules heb ik nodig?
      [Gesteld in Natuurkunde]
2012-02-04 14:20:35
risico's bilvergroting
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2008-02-28 19:39:51
WAT IS VCS
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-10-11 23:00:27

Gemiddelde score Chronisch Vermoeidheidssyndroom: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+