Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Wetenschap » Maatschappijwetenschappen » Psychologie » Dromen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dromen en krijg online een antwoord van de specialist in Dromen

Zelf een vraag over Dromen? Klik hier.
Meer vragen over Dromen.

Beheerder worden?

De rubriek Dromen heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Dromen Klik hier.

RSS over DromenVragen over Dromen via RSS. Klik hier.
RSS over Dromen op jouw website?Vragen over Dromen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DromenVragen over Dromen via E-mail. Klik hier.

Wat betekend deze droom?

[Gesteld op: 09-11-2008]

Toelichting:
hallo allemaal,
ik heb een paar maanden geleden iets gedroomd wat ik me nog heel goed kan herinnderen alle details, en ik zou graag willen weten wat deze droom betekend.
Ik zat in de romeinse tijd en iedereen vluchten toen de romeinen eraan kwamen en ik dus ook.
maar ik werd gepakt en ik werd mee genomen door een romein (met een echte romeins pak aan) in een stal met stroo. Ik werd op de grond geduwd en de romein haalde touw te voorschijn en begon me vast te binden op de grond. Ik begon te huilen en vroeg aan hem of hij me niet zo strak vast wilden binden. Op een een of andere manier luisterde hij naar me en maakte me losser vast als de man die naast mij vast gebonden werd die werd bijna gekilld. De man naast me begon helemaal te zweten en ik keek toen weer naar de romein die een soort van knoop maakte in het touw en toen weg ging. Ik wist niet wat er gebeurden en was heel bang. Toen de romein weg was probeerde ik me los te maken wat niet echt lukte maar opeens zat het touw heel los en kon ik ontsnappen. Ik rende weg, tot ik in een hal van een hotel kwam. Ik had de man naast mij niet geholpen , waarom weet ik niet misschien van angst dat ze me daarna zouden vermoorden? Maar in de hotel gang zag ik wat vrouwen in mooie jurken en hoeden op (gewoon zoals in het heden) en tussen die vrouwen stond een vriendin van mijn moeder. Ik rende naar haar toe en vertelden dat ze zo snel mogelijk hier weg moest omdat ze anders door de romeinen werd gepakt. Ze dacht dat ik een grapje maakte en begon te lachen. Ik was nog steeds heel bang en zag mijn oma tussen het vrouwen groepje ik vertelde haar wat er was gebeurd en ze geloofde mij toen ze romeinen de hotel gang op zag rennen. Mijn oma en ik rende de hotel trap op en de romeinen begonnen met pijlen te schieten en mijn oma begon te huilen. Ik dacht dat ze geraakt was maar dat was ze niet ze rende nog steeds huilend achter me aan . Toen ik een kamer binnen kwam wilde ik me verstoppen. Ik wilde eerst onder de bedden gaan liggen maar daarna zag ik een grote kast en ging daar in. Mijn oma vroeg of ze de kast op slot moest doen en ik zei ja omdat ze me anders toch te pakken konden krijgen. Maar toen mijn oma de deur op slot deed werd ik weer helemaal bang en was vergeten dat als de romeinen weg waren en alles veilig was hoe moest ik dan uit de kast komen?
En op dat moment werd ik wakker.
Antwoord:
Ik ben geen expert van dromen verklaren, maar ik merk aan je verhaal dat er veel angsten in voorkomen. Je zou eens naar je dagelijkse leven moeten kijken en nagaan of daar angsten zijn en als dat het geval is kan je daar een relatie leggen met je droom.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Wat betekend deze droom?:

Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28

Gemiddelde score Dromen: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+